امروز: پنجشنبه, ۸ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو الحجة 1446 | 2025-05-29
کد خبر: 137366 |
تاریخ انتشار : 18 اسفند 1395 - 16:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش خبرنگار مهر، سردار نعمان غلامی ظهر امروز در نشست خبری قرارگاه مقابله با ریزگردها با اصحاب رسانه اظهار کرد: بسیج سازندگی از ابتدای امسال با توجه به تأکیداتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی به دولت مبنی بر استفاده از توان و ظرفیت بسیج برای کمک به […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش خبرنگار مهر، سردار نعمان غلامی ظهر امروز در نشست خبری قرارگاه مقابله با ریزگردها با اصحاب رسانه اظهار کرد: بسیج سازندگی از ابتدای امسال با توجه به تأکیداتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی به دولت مبنی بر استفاده از توان و ظرفیت بسیج برای کمک به دولت داشتند، پیگیری هایی را انجام داد و طرح هایی را  تهیه و پیشنهاد کرد.

وی افزود: در جلسه ای که فرمانده کل سپاه و فرمانده بسیج با معاون اول رئیس جمهور داشتند آمادگی های بسیج سازندگی برای کمک به دولت برای مهار ریزگردها  اعلام شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: از مجموع برنامه های  پیشنهادی و آمادگی هایی که بسیج سازندگی برای کمک به دولت داشت، موضوع آبخیزداری، آبخوان داری و بیابان زدایی انتخاب شد که در این حوزه به دولت کمک کنیم.

غلامی گفت: با توجه به اهمیت بحث آبخیزداری، آبخوان داری و بیابان زدایی و مشکلاتی که در این  حوزه در کشور داریم، برای تحقق این هدف کارهای کارشناسی و جلسات متعددی با وزیر جهاد برگزار شد.

وی ادامه داد: در نهایت در ۶ دی ماه امسال توافق نامه  مشترکی بین وزیر جهاد و رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور برای ۴۵۰ هزار هکتار آبخیز داری و آبخوان داری و ۵۰ هزار هکتار بیابان زدایی در کشور امضاء و مبادله شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: حجمی که در این تفاهم نامه پیش بینی شده بسیار بالا است هر چند زمان اجرا برای این موضوع کم است اما با توجه به اهمیت موضوع و اتفاقی که در خوزستان در خصوص بحران ریزگردها افتاد و تاکیدی که رهبری برای ورود همه دستگاه ها برای کمک به حل این مشکل داشتند انگیزه فوق العاده ای در سطح کشور به وجود آمده تا در این حوزه در خوزستان اتفاق خاصی بیفتد.

غلامی ادامه داد: بنابراین پیگیری بحث بیابان زدایی در خوزستان در اولویت قرار گرفت و با تأکیدات فرمانده بسیج سازندگی به سپاه های استانی برای کمک به این کار اینجا در اولویت قرار گرفت.

وی بیان کرد: از ۵۰۰ هزار هکتاری که برای آبخیزداری وآبخوان داری در کشور ابلاغ شده ۱۱ هزار هکتار در حوزه بیابان زدایی کار شده که چهار هزار هکتار آن در خوزستان بین بسیج سازندگی و منابع طبیعی استان ها تفاهم شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: همچنین ۵۹ هزار هکتاری آبخیزداری نیز مورد تفاهم دو طرف قرار گرفته است و در مجموع از ۵۰۰ هزار هکتار  در سیر مراحل اجرایی قرار گرفته است.

غلامی با بیان اینکه تحقق این کار نیازمند تمهید مقدماتی است که توسط دولت باید صورت گیرد، گفت: اکنون در کشور موج مهمی از آمادگی نیروهای بسیج و سپاه های استانی برای کمک به دولت در این حوزه به راه افتاده که اگر بتوانیم هماهنگی های لازم را برای مقدمات داشته باشیم به نظر کار بزرگی امسال شروع می شود که نسبت به سال های گذشته بی نظیر است.

وی  یادآور شد: محور شکل گیری بسیج سازندگی آبخیزداری وآبخوان داری بوده و تجربه گذشته ما نشان می دهد که طی ۱۵ سال گذشته ۴۵۰ هزار هکتار آبخیزدازی  و بیابان زدایی توسط بسیج سازندگی در کشور انجام شده در حالیکه فقط برای امسال ۵۰۰ هزار هکتار پیشنهاد شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در پایان با اشاره به ضرورت انجام کار جهادی برای حل مشکل ریزگردها تاکید کرد: ما اعتقاد داریم که مبارزه با ریزگردها نیازمند کار جهادی و انقلابی است و هماهنگی و هم افزایی بیشتر میان دستگاه های دولتی است.

Let’s block ads! (Why?)

خبرگزاری مهر

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید