امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 137128 |
تاریخ انتشار : 17 اسفند 1395 - 10:11 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی پایگاه صلح خبر ؛ آقای دادکان این واقعیت شماست؛ پست می‌خواستید! داریوش سعیدی: محمد دادکان با حرف‌هایش درباره فوتبال خبرساز شد. او البته فقط تاج یا ارکان فوتبالی را زیر سئوال نبرد که از دولت و ارکان مختلف کشور انتقاد کرد. چرا؟ چون شاکی از این بود که وزیر نشده است. گفت وزیر […]

به گزارش مجله ورزشی پایگاه صلح خبر ؛

آقای دادکان این واقعیت شماست؛ پست می‌خواستید!

داریوش سعیدی: محمد دادکان با حرف‌هایش درباره فوتبال خبرساز شد. او البته فقط تاج یا ارکان فوتبالی را زیر سئوال نبرد که از دولت و ارکان مختلف کشور انتقاد کرد. چرا؟ چون شاکی از این بود که وزیر نشده است. گفت وزیر مردم است نه دولتها. برگردیم به محمد دادکان در دهه 80 . او که دکتری فیزیولوژی ورزش دارد در اوایل دهه 80 به همراه برنامه های ورزشی مختلف جواد خیابانی ، مدام از محسن صفایی فراهانی انتقاد می کرد. صفایی در روزهایی که در راس قدرت بود ، هیچ وقت توجهی نمی کرد اما در ماه های آخر کارش که محسن مهرعلیزاده آمد ، به خواست مسئول ورزش ، دادکان منتقد را گذاشت سرپرست سازمان لیگ فدراسیونش. بعد هم کار را به نامادری اش سپرد و رفت. دوران دادکان البته موفقیت هایی مثل سومی در پکن ، قهرمانی در بوسان و صعود جام جهانی 2006 را داشته. افتخاراتی که تقریبا چیزی مشابه اش را هم کفاشیان با همه انتقادات به روند مدیریتش داشته است. دادکان عملکرد نتیجه ای بدی نداشت اما همیشه عادت داشت به تکروی ، همه چیز را فقط از زاویه نگاه خودش می دید و همیشه طوری رفتار می کرد که برایش بنویسند فوتبال لباس رزم به تن کرده است.

این استاد دانشگاه البته کم نگاه تند و رادیکال نداشت. سقف قراردادها اولین بار در دوران او اتفاق افتاد. اجازه دخالت در فوتبال توسط مقام های بالادستی در همین دوران بود. ماجرای دعوت از خداداد عزیزی و هاشمیان به تیم می برای دو بازی قطر و اردن درحالی که تیم برانکو در آستانه حذف بود را بارها علی کفاشیان تعریف کرده و مهرعلیزاده هم تائید کرده است که این دو با خواست سازمان ورزش به تیم ملی دعوت شدند. مواردی مثل گیر دادن به مدل موی بازیکنان یا دعواهای بی پایان در فوتبال در این دوره داشتیم و بعد جنگ او با علی آبادی. دادکان در همه سال های مدیریتش سوپراستار نبود اما شبی که در سال 87 به 90 رفت و گفت نشان لیاقتی که در دوران اصلاحات گرفته برایش مهمترین جایزه زندگی اش است ، خیلی فضا به سودش تغییر کرد . او بعد از آن هیچ گاه نه از سوی دولت احمدی نژاد فرصت بازگشت پیدا کرد ، نه از سوی روحانی. همیشه هم اسمش سر زبان ها بوده.خودش می گوید از اسمش استفاده شده. اما او که تا قبل از این می گفت خودش نمی خواسته و «نمی آیم» تکه کلامش از دیرباز بوده حالا حرف دیگری می زند. می گوید نگذاشتند بیاید چون بله قربان گو نبوده است.

دادکان از ابتدای دولت احمدی نژاد ، ارتباطی نزدیک با این دولت داشت. بعد از آن اتفاقات برکناری اش ، به مدال افتخارش از دولت اصلاحات بالید و سال ها از این گفت اما عملا خودش وقتی در دولت روحانی خبری از سمت مدیریتی برایش نشد ، گفت به روحانی رای نداده بوده. سال 88 اصلا انتخابات را تحریم کرده بوده و به هیچ جناحی را نداده است و حالا هم باز منتقد است. چرا منتقد است ؟ چون پستی ندارد. براستی اگر او بر مسن قدرت بود ، باز هم این انتقادها را می کرد؟ آیا دادکان در سال هایی که رئیس فدراسیون فوتبال بود ، به یاد دارید کلامی درباره حقوق مردم یا مشکلات گفته باشد؟

4141

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید