امروز: یکشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 27 صفر 1446 | 2024-09-01

بورک گوشت و برنج؛ مثلث‌های پفکی خوشمزه

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر بورک گوشت و برنج؛ مثلث‌های پفکی خوشمزه  به گزارش صلح خبر؛ بورک گوشت و برنج؛ مثلث‌های پفکی خوشمزه ماهنامه سفره ایرانی: بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. در اینجا طرز تهیه بورک گوشت و برنج را آورده ایم. میزان سرو: 4 الی 6 نفر […]

30 بهمن 1396 - 15:44
ارسال توسط :

جوی دو سر، علف هرزی که حکم طلا را پیدا کرد

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر جوی دو سر، علف هرزی که حکم طلا را پیدا کرد به گزارش صلح خبر؛ جوی دو سر، علف هرزی که حکم طلا را پیدا کرد جوی دو سر گیاهی از خانواده گندمیان است. تا سال‌ها پیش از این، کشاورزان این گیاه را به عنوان علف هرز میشناختند و آن […]

30 بهمن 1396 - 14:49
ارسال توسط :

با این دستور غذاها عاشق گل کلم می شوید

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر با این دستور غذاها عاشق گل کلم می شوید  به گزارش صلح خبر؛ با این دستور غذاها عاشق گل کلم می شوید وب‌سایت بدونیم: شاید باورتان نشود که گل کلم تا چه اندازه می تواند با آشپزی صحیح خوشمزه و دوست داشتنی باشد. گل کلم یکی از سالم ترین غذاهاست […]

30 بهمن 1396 - 14:32
ارسال توسط :

چند دستور پخت‌ سوسيس خانگی

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر چند دستور پخت‌ سوسيس خانگی صلح خبر: طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل با روشی ساده و آسان با دستورالعمل مرحله به مرحله آموزش داده شده است. در تهیه سوسیس، حرف اول را تهیه ادویه های مخصوص می زند، به این خاطر که عطر و طعمی خوشایند را […]

30 بهمن 1396 - 11:05
ارسال توسط :

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز […]

30 بهمن 1396 - 10:50
ارسال توسط :

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز  به گزارش صلح خبر؛ آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز وب‌سایت سوران: فسنجان یکی از غذاهایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم […]

30 بهمن 1396 - 10:40
ارسال توسط :

درست کردن سوشی در خانه

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر درست کردن سوشی در خانه صلح خبر: در این دستور تصویری، به شما می آموزیم چگونه در خانه سوشی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. برای تهیه این سوشی باید ابتدا مقدمات آن را فراهم کنید. آماده کردن سوشی برنج سوشی وقت‌گیرترین بخش تهیه سوشی، تهیه برنج […]

30 بهمن 1396 - 10:30
ارسال توسط :

پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی مجله سرآشپز: پوتیتو چاپ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم. مواد مورد نیاز   سیب زمینی: 4 عدد تخم مرغ: 1 عدد زردچوبه: 1 ق چ نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: به میزان […]

30 بهمن 1396 - 10:27
ارسال توسط :

روش‌های از بین بردن بوی بدِ مرغ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر روش‌های از بین بردن بوی بدِ مرغ سایت توتیا: اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده […]

29 بهمن 1396 - 13:26
ارسال توسط :

حلیم بادمجان

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر حلیم بادمجان صلح خبر: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم.  این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و […]

29 بهمن 1396 - 13:06
ارسال توسط :

کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز ماهنامه کیک و شیرینی: این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید. مواد لازم:   گردو (خردشده): 2 پیمانه کشمش: یک دوم پیمانه کره (به دمای محیط رسیده): 225 گرم شکر: 100 گرم […]

29 بهمن 1396 - 12:44
ارسال توسط :

خوشمزه‌هایی با لیموترش

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر خوشمزه‌هایی با لیموترش ماهنامه کیک و شیرینی: لیموترش جزء خوراکی هایی رایج در هر آشپزخانه ای است. لیمو در پخت غذا، شیرینی، کیک و یا تهیه نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد. لیموترش نه تنها خوراکی طعم داری است که می تواند طعم غذا را تغییر دهید، بلکه خواص […]

28 بهمن 1396 - 16:08
ارسال توسط :

طرز تهیه نرگسی اسفناج

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه نرگسی اسفناج سایت دونفره: اگه دوست دارین یه غذای سالم و مغذی بخورین که در عین حالی که گوشت یا مرغ نداره غنی از آهن و مواد مفید دیگه هم باشه، غذاهایی که حاوی اسفناج هستن میتونن گزینه خیلی خوبی باشن. یکی از غذاهای سنتی و اصیلی […]

28 بهمن 1396 - 16:02
ارسال توسط :

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر «پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو مجله سرآشپز – سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه […]

28 بهمن 1396 - 15:52
ارسال توسط :

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل هفته نامه همشهری شش و هفت – لاله رضاپور: روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته […]

28 بهمن 1396 - 14:28
ارسال توسط :

بهترین روش دم کردن قهوه سبز

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر بهترین روش دم کردن قهوه سبز  به گزارش صلح خبر؛ بهترین روش دم کردن قهوه سبز سایت آرگا مگ: قهوه یکی از نوشیدنی های گرم و خوش طعم و عطر محبوب بین تمام افراد دنیاست. اما برای تهبه این نوشیدنی چند قلق لازم است تا طعم بهتری پیدا کند. قهوه […]

28 بهمن 1396 - 14:26
ارسال توسط :

خوراک گوشت چینی، غذای سالم و رژیمی

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر خوراک گوشت چینی، غذای سالم و رژیمی به گزارش صلح خبر؛ خوراک گوشت چینی، غذای سالم و رژیمی وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: غذاهای چینی به کم روغن و سالم بودن معروف هستن و در صورتی که رژیم هستین یا کلا دوست دارین سالم تغذیه کنین، این غذاها گزینه خوبی […]

28 بهمن 1396 - 14:24
ارسال توسط :

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه   وب‌سایت ستاره: قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذاهای محبوبی هستند که همراه با فست‌فودهایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند. […]

26 بهمن 1396 - 10:29
ارسال توسط :

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! سایت سوران: مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه. یکی از غذاهای محلی استان یزد هست. یه غذای شبیه به این رو ترک ها درست می کنن و بهش میگن دویمج ولی خوب این با اون […]

23 بهمن 1396 - 3:30
ارسال توسط :

دستور پخت بادمجان عثمانی

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دستور پخت بادمجان عثمانی مجله سرآشپز – ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند. مواد […]

22 بهمن 1396 - 18:30
ارسال توسط :

مافین کشمشی، عصرانه ساده و خوشمزه

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر مافین کشمشی، عصرانه ساده و خوشمزه مجله سرآشپز: مافین کشمشی، برای کسانی که می‌خواهند به تازگی و به سادگی آشپزی کنند، مناسب است. این کیک را برای عصرانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید. مواد مورد نیاز آرد (الک شده): یک و سه چهارم پیمانه (180 گرم) روغن […]

22 بهمن 1396 - 6:30
ارسال توسط :

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی پایگاه چاشنیک: بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو می‌کنند. اگر به […]

21 بهمن 1396 - 17:00
ارسال توسط :

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر ۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران ماهنامه سفره ایرانی: حمص (Hummus) یا نخود – ارده، یک خوراک مدیترانه ای – عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است و در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. این غذا به دلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، […]

20 بهمن 1396 - 23:30
ارسال توسط :

طرز تهیه پاستا پنه

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه پاستا پنه وب‌سایت دونفره: یکی از معروف ترین خوراک های کافه ها و رستوران های ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنه ی مرغ آلفردو است. پنه بروکلی هم یک نوع خوشمزه از پاستاست. در این مطلب طرز تهیه این دو نوع پاستا را آموزش داده ایم. […]

20 بهمن 1396 - 10:00
ارسال توسط :