امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 210447 |
تاریخ انتشار : 18 آذر 1396 - 15:30 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اخبار روز صلح خبر اسراییل نماد ظلم |اسراییل نماد ظلم و صلح خبر ستیزی است.|اسراییل نماد ظلم و صلح خبر ستیزی و تجاوز است. اسراییل که به عنوان یک رژیم ستم گر در پی نابودی کل فلسطین و سیطره کامل بر منطقه است، این روز ها بر خلاف ادعاهای قبلی اش با یک کشور […]

به گزارش مجله اخبار روز صلح خبر

اسراییل نماد ظلم |اسراییل نماد ظلم و صلح خبر ستیزی است.|اسراییل نماد ظلم و صلح خبر ستیزی و تجاوز است.

اسراییل که به عنوان یک رژیم ستم گر در پی نابودی کل فلسطین و سیطره کامل بر منطقه است، این روز ها بر خلاف ادعاهای قبلی اش با یک کشور به ظاهر مسلمان رابطه خود را محکم کرده و این یعنی فرضیه سیطره او بر فرض مبارزات دینی اش چیره می گردد.

در ذیل متن صحبت های وزیر امور خارجه اسراییل را می خوانید:

اسراییل نماد ظلم |اسراییل نماد ظلم وصلح خبر ستیزی است.|اسراییل نماد ظلم وصلح خبر ستیزی و تجاوز است.
اسراییل نماد ظلم |اسراییل نماد ظلم وصلح خبر ستیزی است.|اسراییل نماد ظلم وصلح خبر ستیزی و تجاوز است.

برای اولین بار اعراب متوجه شدند که این اسرائیل و یهودی‌ها یا صهیونیسم نیستند که تهدید به شمار می‌آیند، بلکه ایران، جهادگرایی جهانی، حزب‌الله و القاعده هستند که تهدید به شمار می‌آیند

به گفته وی گفتگوها با کشورهای عربی تا یک سال‌ونیم دیگر به طور علنی انجام خواهد گرفت(و این همان  صلح خبر ستیزی است). وزیر امور خارجه اسرائیل ابراز اطمینان کرده است که تا پایان سال ۲۰۱۹ توافق‌نامه صلح خبر میان اعراب و اسرائیل به نتیجه می‌رسد.

آویگدور لیبرمن به این روزنامه اسرائیلی گفته است: «من مطمئنم که ما تا آن زمان روابط کامل دیپلماتیک با بیشتر کشورهای میانه‌روی عرب برقرار خواهیم کرد. به شما قول می‌دهم».

سیاستمداران اسرائیلی دولت‌های میانه ‌روی عرب را کشورهایی ‌می‌دانند که همکاری تنگاتنگی با آمریکا دارند و نگران نفوذ ایران در منطقه هستند. کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس از جمله این دولت‌ها به شمار می‌روند.(گویا ایران را نماد ظلم و تروریسم می دانند.)

عربستان و کویت به ‌‌رغم آنکه وزیر امور خارجه اسرائیل به صراحت از مذاکرات محرمانه این کشور با دولت‌های عربی سخن گفته، ولی این کشورها چنین موضوعی را رد کرده‌اند.(که این به معنای دروغ شمردن صحبت های وزیر امور خارجه اسراییل و دلیلی دیگر بر صلح خبر ستیزی اسراییل است.)

عربستان سعودی و کویت هر گونه مذاکره با اسرائيل را تکذیب کرده‌ و وزارت امور خارجه این کشورها در اطلاعیه‌‌هایی جداگانه اظهار داشته‌اند: این موضوع صحت ندارد. هیچ‌مذاکره‌ای از این نوع در هیچ سطحی در جریان نیست.

آویگدور لیبرمن در دوران کاری خود به عنوان وزیر امور خارجه اسرائیل، که با احتساب وقفه‌ای کوتاه از سال ۲۰۰۹ آغاز شده، همواره به دلیل اظهاراتی خصمانه علیه اعراب جلب توجه کرده است.

وی یک بار پیشنهاد داده بود بخش عمده‌ای از اسرائیلی‌های عرب تبار از کشور اخراج شوند. یک بار دیگر نیز صحبت از بمباران سد اسوان در مصر کرده بود تا بدین‌ گونه قاهره زیر آب فرو رود.

آقای لیبرمن اما در ماه‌های گذشته اندکی سخنان خود را تعدیل کرده است. ناظران سیاسی احتمال می‌دهند که این اقدام به دلیل امیدی است که وی برای به دست گرفتن قدرت در کشور، پس از پایان دوره نخست‌وزیری بنیامین نتانیاهو، در سر می‌پروراند.(این بدین معناست که قصد دارد تا چهره خود را که نماد ظلم و ستم در منطقه می باشد را تصحیح نماید.)

اسراییل به عنوان نماد ظلم و تجاوز به حریم خصوصی و مظهر استکبار و حیله گری پلیدانه است.سیستمی که قدرت خود را با کودک کشی به رخ می کشاند و علنا بیان می دارد که هیچ ترسی از عواقب کارهای خود در سطوح مختلف دیپلماسی و غیر دیپلماسی ندارد.

به نظر می آید قوانین حمایت از کودکان و در کل تمامی قوانین مربوط به حقوق چه حقوق بشر چه حوزه های جغرافیایی و دیپلماتیک، برای اسراییل تعریف نشده و او می تواند هر فعالیت مد نظر خود را انجلم دهد.

حال امروز، اسراییل که به ادعای خویش  یکی از بزرگ ترین قدرت های نظامی دنیاست، محور مقاومت را در پیش خود می بیند و تا به امروز با بکارگیر تمام ظلم خود قادر به مقابله با آن نبوده است.

بخشی از یکی از این ادعا ها به شرح زیر می باشد:

بنا بر اعلام اداره مرکزی آمار آمریکا و تایید گزارش‌های اقتصادی اسرائیل این رژیم معمولا ۲ تا ۶ برابر دولت‌های صنعتی و کشورهای خاورمیانه هزینه مسایل امنیتی خود می‌کند.(که این بعنای ترویج ستم و نماد ظلم اسراییل است.)

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رژیم صهیونیستی رژیمی مبتنی بر جنگ( تجاوز و ظلم) و اقدامات خشونت‌آمیز است که با جنگ و تجاوز به کشورهای منطقه موجودیت خود را اعلام کرده و بدون آن امکان بقایی ندارد.

بنا بر اعلام اداره مرکزی آمار آمریکا و تایید گزارش‌های اقتصادی اسرائیل این رژیم معمولا 2 تا 6 برابر دولت‌های صنعتی و کشورهای خاورمیانه هزینه مسایل امنیتی خود می‌کند. بنا بر اطلاعات موجود، هزینه‌های امنیتی اسرائیل در سال 1950 تا 2009 بیشترین نسبت هزینه‌های امنیتی در خاورمیانه بوده است.

صنایع نظامی اسرائیل یکی از خاستگاه‌ها و تکیه‌گاه‌ های اصلی ارتش اسرائیل و اقتصاد این رژیم است، علت آن نیز به راهبرد فراگیر اسرائیل در دو بعد نظامی و اقتصادی صنایع نظامی برای سرزمین‌های اشغالی است.

این صنایع می‌تواند خودکفایی در زمینه تامین نیازهای نیروهای مسلح اسرائیل به تسلیحات و مهمات و خودروهای نظامی و لوازم یدکی آنها را محقق کند و نیازهای اسرائیل به منابع خارجی را برای دستیابی به این نیازهای امنیتی مهم تقلیل دهد.

نیروی زمینی

در اسرائیل چندین موسسه در راستای تولید تسلیحات نیروی زمینی فعال هستند. موسسه صنایع نظامی اسرائیل (IMI) و شرکت سولتام (Soltam) از مهم‌ترین موسسات صنایع نظامی در نیروی زمینی است. تولیدات این موسسات متنوع است .(که این دو خود مظهر فساد و نماد ظلم می باشند.)

از سلاح‌های کوچک تا تانک‌های مرکاوا (Merkava) و توپ‌های 105 میلیمتری در انواع مختلف و خودروهای زرهی و سکوهای پرتاب موشک را تولید می کنند.

توپ‌های ضد هوایی و بیشتر انواع مهمات و بمب‌ها و بمب‌های هدایت شونده و مواد شیمیایی نظامی و مواد منفجره در انواع مختلف و انواع خمپاره و مهمات آنها را تولید می‌کنند.

این دو شرکت تسلیحاتی سلاح‌های خودکار جلیل و مسلسل‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین و تانک‌های مرکاوای (1-2-3-4) را  می سازند.

خودروهای زرهی و توپ‌های 105 میلیمتری و و توپ‌های تریلر کش و خودکار 155 میلیمتری و توپ‌های ضدتانک 105 و 120 میلیمتری  تهیه می نمایند.و انواع خمپاره‌های 81 میلیمتری و 120 میلیمتری و 160 میلیمتری ( سولتام)  و سلاح‌های ضدتانک را تولید می‌کند.

این جدول‌ها شامل مهم‌ترین تسلیحاتی است که نیروی زمینی ارتش اسرائیل تا 8/5/2012 به کار گرفته است:

تانک‌ها:

نوع تعداد در حال استفاده

مرکاوا( 1-2-3-4)  1720 1720

ام 60  1600 1170

سنتورین (centurion) 350 220

مجموع 3670 3110

نفربرها:

نوع تعداد در حال استفاده

اچزریت (ACHZARIT) 215 215

ام-113 5500 5500

خودروی نیمه زرهی ام2/ ام3(Halftrack M2/M3 600 70

انواع دیگر 2160 2115

مجموع 8475 7900

توپ‌ها:

نوع تعداد در حال استفاده

توپ ام-100 (203 میلیمتری) 36 36

توپ ام-107 (175 میلیمتری) 140 70

توپ ام-109 (155 میلیمتری) 600 600

توپ ام-50 (155 میلیمتری) و ال-33 (155 میلیمتری) 120 120

مجموع 896 826

خمپاره‌ها:

نوع تعداد در حال استفاده

خمپاره 60 میلیمتری 5000 5000

خمپاره 81 میلیمتری 700 700

خمپاره 120 میلیمتری 500 500

خمپاره 160 میلیمتری 240 240

مجموع  6440 6440

توسعه صنایع تسلیحاتی در اسرائیل: اسرائیل  به دنبال توسعه تسلیحات خویش است . تا به گفته خودش در برابر چالش‌هایی که پیش روی این رژیم قرار دارد و خطری برای موجودیت این رژیم است، مقاومت کند.(البته کاملا شفاف و مبرهن است که تنها استفاده آنها برای تجاوز بیشتر ،  ظلم بیشتر و صلح خبر ستیزی است) در این بخش در مورد مهم‌ترین سلاح‌های نیروی زمینی اسرائیل در طی سالهای 2005 تا 2012 صحبت می‌کنیم.

ارتش اسرائیل در 28/3/2005 اعلام کرد که موشکی را تولید کرده که در جهان بی‌نظیر است. و برد آن به 150 کیلومتر می‌رسد. تل آویو نام این موشک را اکسترا (Extended Range Artillery)گذاشت.

روزنامه هاآرتص در اکتبر سال 2005 نوشت که اسرائیل نوع تازه‌ای از سلاح‌ها را مورد استفاده قرار می‌دهد . برای آن گلوله‌های لوبیایی (bean bag round) نام گرفته است، این گلوله‌های ساچمه‌ای، کیسه‌های کروی شکل از پلاستیک تقویت شده است که در آمریکا تولید می شوند.

منابع اسرائیلی در دسامبر 2005 اعلام کردند که دانشمندان اسرائیلی موفق به ساخت یک خودرو شده‌اند که با سیستم کنترل از راه دور کار می‌کند.(که می تواند راه را برای  صلح خبر ستیزی اسراییل باز کند)

همچنین می‌توان آن را در عملیات نظامی استفاده کرد. در 18نوامبر 2006 اسرائیل سیستم بسیار کوچکی را برای انجام ترورها تولید کرد که به گفته تل‌آویو بسیار دقیق است.  با فن‌آوری نانو کار می‌کند.

سلاح‌های جدید ترور اسرائیلی‌ها با اشاره به ماهیت خود نام‌های مختلفی از جمله “زنبور زیرک” و “بازوی استیو اوستن” و “مرواریدهای حکمت” به خود گرفته است. سلاح زنبور زیرک یک سلاح پرنده و بسیار کوچک بدون سرنشین است که در اندازه یک زنبور است.

این سلاح به سیستم‌های حساس برای پیگیری تحرکات دشمن مجهز است و تصاویر مستقیمی از هدف به پایگاه‌های مراقبت و رادار ارائه می‌دهد. این زنبور همچنین می‌تواند سلاح‌های بسیار کوچک را برای انجام ترورهای مختلف حمل کند. بازوی استیو اوستن نام یک دستکش یا آستین است که می‌تواند قدرت دست را به اندازه زیادی بالا ببرد، به عنوان مثال فرد با این وسیله می‌تواند وسایل سنگین را بلند کند.

 

ارتش اسرائیل در 20سپتامبر2010 اعلام کرد که یک سامانه پیشرفته برای یگان‌های پیاده نظامی با همکاری صنایع نظامی با عنوان سامانه تسلیحاتی رفائیم ( شبح) تولید کرده است.نامگذاری این وسیله از آن رو است که می‌تواند اهداف را با دقت بسیار بالایی هدف قرار دهد. و راهبرد تجاوز را هموار سازد.

این سامانه شامل پرتاب‌گربمب‌های ستی است. می‌تواند اهداف مشکوک یا مخفی از دید فرد مبارز را هدف قرار دهد. این سامانه همچنین می‌تواند در موانع سبک نفوذ کرده و داخل ساختمان یا خودروی نظامی منفجر شود.

کابینه اسرائیل همچنین در 26ژانویه2011 عملیات تجهیز نیروهای پیاده خود در مرزهای نوار غزه با سامانه “پوشش باد” که مخصوص رهگیری موشک‌های ضد زره مقاومت است را فاش کرد. که به عنوان نماد ظلم و تجاوز و صلح خبر ستیزی  مطرح گردید.

این نیروها همچنین به توپ‌هایی از نوع کلانیت مجهز هستند که از تولیدات صنایع نظامی اسرائیل است . با توپخانه‌های با کالیبر 120 میلیمتریِ سوار شده بر تانک مرکاوا نیز قابل شلیک است. هر کدام از این راکت‌ها حاوی مواد منفجره‌ای در ساچمه های آهنی است که بالای هدف در هوا منفجر شده و ترکش‌های آن تا شعاع 200 متری منتشر می‌شود.

کابینه و ارتش اسرائیل در سال 2011 اعلام کردند که توپ جدیدی با نام “فکاه” تولید کرده‌اند که در عبری به نام یک افعی بزرگ است که از دهانش سم می‌پاشد، این وسیله فاضلاب‌ها را به روی فلسطینی‌ها می‌پاشد.(قابل توجه است که مار در اساطیر باستان به عنوان نماد ظلم مطرح بوده است.)

در 26اکتبر2011 ارتش اسرائیل قراردادی با قیمت 40 میلیون دلار با شرکت البیت سیستمز (Elbit Systems ) منعقد کرد. تا تعداد بیشتری از خمپاره اندازهای دوربرد 120 میلیمتری که دارای قابلیت مسلح شدن سریع است . از طریق رایانه کنترل می شود را تولید کنند. این تجهیزات به صورت اختصاری کاردوم (Cardom) نامیده می‌شود.

اما اشاره به یک مورد بسیار ضروری و حیاتی در این دوره بسیار خاص می باشد.

یکی از مواردی که مورد نظر تمامی کارشناسان در حوزه مذاکرات سیاسی می باشد؛ اصطلاحی است به عنوان عدم بازی در زمین حریف.

اما مهم اینجاست  آیا باید با دشمن بازی کرد و یا خیر؟

و این مقوله ای جداست از عدم پذیرش رفتار های خصمانه و پلید دشمن و همچنین عدم پذیرش آنها.

به نظر می آید این عدم پذیرش اگر در نهایت به ضرر جامعه اسلامی و منافی منافع ملی است، قابل تجدید نظر بوده و می توان

آ نرا اصلاح نمود.

در غیر اینصورت باید به صورت یکپارچه این اقدام را انجام داد و نه به صورت مقطعی و یا در یک حوزه خاص.

نگارنده: الیاس صداقت

 

 

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران RSS

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید