گروه فرهنگ و هنر؛ به گزارش ایسنا،نمایشگاه «به یاد استاد» که شامل عکسها و پوسترهای جواد ذوالفقاری هنرمند تئاتر عروسکی است، همزمان با جشنواره تئاتر عوسکی تهران مبارک در لابی تالار اصلی تئاتر شهر دایر میشود. این نمایشگاه روز سه شنبه 2 شهریور ماه ساعت 16 در لابی تالار اصلی تئاتر شهر با حضور خانواده […]
گروه فرهنگ و هنر؛
به گزارش ایسنا،نمایشگاه «به یاد استاد» که شامل عکسها و پوسترهای جواد ذوالفقاری هنرمند تئاتر عروسکی است، همزمان با جشنواره تئاتر عوسکی تهران مبارک در لابی تالار اصلی تئاتر شهر دایر میشود.
این نمایشگاه روز سه شنبه 2 شهریور ماه ساعت 16 در لابی تالار اصلی تئاتر شهر با حضور خانواده زنده یاد ذوالفقاری، مرضیه برومند دبیر جشنواره عروسکی و جمعی از هنرمندان تئاتر عروسکی آغاز به کار میکند و تا آخرین روز جشنواره در این مکان دایر است.
در این نمایشگاه حدود صد عروسک و ماسک از آثار زندهیاد جواد ذوالفقاری که شامل عروسکها و ماسکهای نمایشهای «کدو قلقله زن»،«بز زنگوله پا»،«بازی پسر و گرگ»،« سیاوش و فرنگیس»،«علی بابا و چهل دزد بغداد» و«سمک عیار» به نمایش گذاشته میشوند.
عروسکها و ماسکهای این نمایشها با طراحی هنرمندانی چون ایرج رامینفر، علی پاکدست، مریم اقبالی و مرضیه محبوب ساخته شدهاند.
روزی میرسد که سراسر جهان آبی میشود
دبیر جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران- مبارک به مناسبت آغاز شانزدهمین دوره از این جشنواره پیام د اد.
مرضیه برومند در پیام کوتاه خود آورده است: «در جهانی آکنده از خشونت و نفرت و وحشت، در هوایی پر از دود و آلودگی و ریزگردهای برخاسته از فقر و جنگ و نادانی، عروسکها از عشق میگویند، از صلح خبر و دوستی و برابری و عدالت.
براین باوریم که به یاری هنر و هنرمندان، زمین روزی از پلیدی پاک خواهد شد و آسمان سراسر جهان آبی…
گردهمایی بزرگ عروسکها و هنرمندان عروسکی را در شانزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران- مبارک، شادباش میگویم.»
عروسکها روایتگرها صادقی هستند
«مهدی شفیعی» مدیر مرکز هنرهای نمایشی به مناسبت آغاز جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران- مبارک، پیام داد.
مدیر مرکز هنرهای نمایشی در این پیام آمده است: «هنر، نجیب ترین فرصت گفتوگو است. گفتگویی که اغلب سرشار از پرسش و کنجکاوی است. فطرت زلال هنرمند همواره جستجوگر جاودانگی و سعادت است و تحقق این آرمان جز به زبانی ساده و صمیمانه ممکن نخواهد بود. تئاتر هنر گفتوگو است، هنری که آگاهانه روایتگر زندگی بشر بوده است.
زبان نمایش، بنا به اثرگذاری و صداقت، تشنهترین مخاطبان خود را به چشمه سار درک و دانایی رهنمون بوده است. در این آرمان شهر، پیکرکها و عروسکها اما، زلالترین و سادهترین راویانی هستند که به مدد روح بیآلایش و صفای باطن خویش، گویای واقعیتها و جویای حقیقت هستند.»
وی در ادامه پیام آورده: «فراموش نکنیم روزگار ما روزگار افسوسها و دریغهاست و برای آنچه که از دست دادهایم و آنچه که جستجویش میکنیم، عروسکها، راویان صادقی هستند که بیهیچ واهمهای ناگواری و گوارایی جهان را میآفرینند.
دنیای عروسکها، دنیای کنجکاوی و پرسشگری است، دنیایی که با گلایه از خشمها و خشونتها، شادی و صلح خبر را برای همه جغرافیا آرزومند است.
شانزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی با بهره مندی از اهدافی تحول آفرین که جستجوگر شیوه های مبتکرانه در این گونه تئاتری و خلق جامعهای امیدوار و با نشاط است، میتواند گذرگاه ملتها و فرهنگهایی باشد که فراتر از مرزهای سرزمینی، به هویتی مشترک میاندیشند. هویتی که میتواند معنویت و زیبایی که دو گوهر دیریاب جانهای آگاه است، را به سادهترین انگارهها به نام خویش کند.
در این جشنواره با «مبارک» که میزبان مهربان عروسکهاست همراه می شویم. یادمان باشد آنها آمدهاند تا به سهم خود زندگی ما را زیباتر کنند. همین می تواند مبارکترین بهانه این جشنواره باشد.»
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا