امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 89212 |
تاریخ انتشار : 24 خرداد 1395 - 15:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری – ایسنا نوشت: قائم مقام شهرداری منطقه 11 گفت:ورود کامیون به بازارچه 100 ساله چهارسوق چوبی ممنوع شد تا آن چه از سازه چوب و خرمای این بازار دوران قاجاربه یادگارمانده؛ با کمک شهرداری منطقه 11تهران و سازمان میراث فرهنگی حفظ شود. وحید محمدی با اعلام خبر ممنوع شدن ورود کامیون […]

جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری – ایسنا نوشت: قائم مقام شهرداری منطقه 11 گفت:ورود کامیون به بازارچه 100 ساله چهارسوق چوبی ممنوع شد تا آن چه از سازه چوب و خرمای این بازار دوران قاجاربه یادگارمانده؛ با کمک شهرداری منطقه 11تهران و سازمان میراث فرهنگی حفظ شود.

وحید محمدی با اعلام خبر ممنوع شدن ورود کامیون به بازارچه 100ساله چهارسوق چوبی؛ این اقدام را برای حفاظت از میراث معماری و فرهنگی طهران قدیم و جلوگیری از بروز آسیب به سازه این بازارچه یک ضرورت دانست.

وی گفت: با توجه به بازدیدهای میدانی انجام شده و بررسی های کارشناسی؛ متوجه آسیب هایی در این بازارچه شدیم که تردد کامیون و خودروهای سنگین آن را تشدید می کند.از همین رو تابلوی “ورود کامیون ممنوع ” به درخواست اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران با هدف حفظ آثار تاریخی در خیابان مولوی -کوچه توسلی (چهارسوق چوبی ) نصب شد.

قائم مقام شهرداری منطقه 11 با بیان این که 4 کیلومتر از حصار ناصری در محدوده این منطقه واقع شده است؛ افزود: کوچه های بسیاری درمحدوده بافت تاریخی این منطقه قرار دارد که علاوه بر زیبایی بصری و معماری بی نظیر عهد قاجار؛ حاوی هویت، فرهنگ و تاریخ پایتخت ایران است و برنامه ریزی مدیریت شهری برای حفاظت از میراث تاریخی پایتخت حائز اهمیت است.

بازارچه تاریخی چهارسوق چوبی از جمله بناهای منحصر به فرد باقی مانده از زمان قاجار است که در تقاطع کوچه های زندی، توسلی، میثم و رضایی مجد در خیابان فروزش نزدیک خیابان مولوی واقع شده و با چوب به شکل مخروطی شکل مسقف شده است و به همین علت آن را چهارسوق چوبی نامند.

بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، این بازارچه سرپوشیده که اکنون نیز دایر است تمام ویژگی های یک بازار کامل را دارد ویک گذر تاریخی ارزشمند برای رونق گردشگری است.

۴۷۴۷

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید