مواد لازم کیک :
شیر | نصف پیمانه |
شکر | 1/5 پیمانه |
ماست | نصف پیمانه |
تخم خرفه | 2 قاشق سوپخوری |
رنده پوست لیمو | 1 قاشق سوپخوری |
نمک و وانیل | 8/1 قاشق چایخوری |
کره | 250 گرم |
آرد | 450 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
بیکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
خامه | 100 گرم |
مواد لازم شهد کیک :
آب | نصف پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
عسل | 1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کیک :
شير و تخمخرفه را مخلوط كرده و كنار ميگذاريم. كره و شكر را پنج دقيقه زده و تخممرغها را دانهدانه ميافزاييم. ماست و خامه را مخلوط كرده، به كره و شكر اضافه ميكنيم. در آخر شير و مواد خشك را اضافه كرده، در سيني فر 35×25 سانتيمتري چرب شده، ريخته و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقيقه قرار ميدهيم. سپس از فر خارج كرده و روي كيك داغ، شربت سرد را ريخته و برش ميزنيم.
طرز تهیه شهد کیک :
همه مواد را مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم، پس از اين كه شكر حل شد، اجازه ميدهيم تا كاملا سرد شود.
منبع : wiki.5040.ir