امروز: چهارشنبه, ۵ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 جماد ثاني 1446 | 2024-12-25
کد خبر: 69080 |
تاریخ انتشار : 21 اسفند 1394 - 11:02 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

سیاست > رهبری – هفته نامه خط حزب‌الله در بیست و چهارمین شماره‌ خود گزارشی از بازدیدهای رهبر انقلاب از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس منتشر کرده و این شماره را به ارواح طیبه‌ شهدای گمنام تقدیم کرده است. این گزارش را با عنوان «راهیان نور» در ادامه بخوانيد: چندسالی هست که نوروز با نام شهیدان گره […]

سیاست > رهبری – هفته نامه خط حزب‌الله در بیست و چهارمین شماره‌ خود گزارشی از بازدیدهای رهبر انقلاب از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس منتشر کرده و این شماره را به ارواح طیبه‌ شهدای گمنام تقدیم کرده است.

این گزارش را با عنوان «راهیان نور» در ادامه بخوانيد:

چندسالی هست که نوروز با نام شهیدان گره خورده و حلقه وصلش هم راهیانی‌اند که از گوشه گوشه مملکت برای زیارت خاک‌های مقدسِ دفاع، به راه می‌افتند: «راهیان نور». نوروز حالا نه فقط محملی است برای کارهای خوب مانند صله رحم و مهربانی و …، بلکه یک سنت خوب دیگر را هم دارد به خود می‌گیرد و این سنت، ویژگی‌ها و امتیازات خاصی بر قبلی‌ها دارد. زیارت مناطق جنگی، که شاید در دنیا بی‌سابقه باشد، مراقبت می‌کند نسبت به «فراموشی» و «تحریف۲۶ /۱۲ /۹۲»، «آخر این‌جا زیارتگاه است۱۱ /۱ /۸۹» و خاصیت زیارت، «زیارت بامعرفت۱۱ /۱ /۸۹»، رشد است و بینایی و پایمردی. عشق و علاقه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به شهیدان بر کسی پوشیده نیست. هم دخیلِ در سیاست جنگ بودند و هم رفیق و صدیق پیکارگران اسلام. با پایان جنگ هم بزرگترین راویِ جنگ و پاسدار یاد یادگاران دفاع مقدس بودند. برای همین هم از چند سال پیش از به راه افتادن رسمی کاروان‌های راهیان نور تا همین سال‌ها، چند باری راهیِ این مناطق شدند؛ که هر کدام از این بازدیدها را ماجرایی است و فایده‌ای.

مبارزهِ امروز | ۲۰ /۱۲ /۷۵:

رهبر معظم انقلاب در جریان سفر به استان خوزستان در سال ۷۵، از مزار شهدای هویزه هم بازدید کردند. مزار جوانانی که دانشگاه را برای دفاع از مملکت رها کرده بودند و حالا الگوی جوانان نسل‌های بعد شده‌اند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سخنانی که برای زائران این مزار فیروزه‌ای کردند، روی خطاب‌شان را به جوان‌ترها قرار دادند و خاطراتی هم از حسین علم‌الهدی و یارانش تعریف کردند: «واقعاً وقتی انسان آن جوانان را می‌دید که با عزم راسخ به قلبِ دریایِ دشمن می‌زدند، گویی یک بار دیگر، صحنه‌ صدر اسلام، صحنه‌ عاشورای حسین علیه‌السّلام و صحنه‌ کربلا را به چشم خود مشاهده می‌کرد.» ایشان با ذکر رشادت‌های مردم خوزستان در مبارزه با دشمن بعثی، از مبارزه «امروز» گفتند: «امروز هم اوضاع، همین‌طور است. امروز هم، امریکا و دستگاهِ استکباریِ دنیا، می‌خواهد با اسلام و با جمهوری اسلامی معارضه کند. اما آمریکا بر باطل است. استکبار بر باطل است. ملت ایران حقّ است. جمهوری اسلامی حقّ است. ملت ایران و جمهوری اسلامی، می‌ایستد، مبارزه می‌کند و پیروز می‌شود.»

به حزب‌اللهی بودن افتخار کنید | شلمچه ؛ ۸ /۱ /۷۸:

«خاک خونین شلمچه»، منطقه عملیاتی دیگری است که رهبر معظم انقلاب از آن بازدید کردند. بخش عمده سخنان ایشان برای زائران این منطقه هم خطاب به جوانان بود. به جوانان سفارش کردند که قدر روحیات مذهبی‌شان، قدر شهدا، و قدر این حکومت اسلامی را بدانند و اینکه «به حزب‌الّلهی بودن، افتخار کنید.» حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شلمچه را سرزمینی مقدس دانستند که «متعلق به همه ملت ایران است» و از این دیدوبازدید با شهدا تقدیر کردند: «شما که این‌جا را گرامی می‌دارید، خوب می‌کنید. آمدن شما و احترام به این نقطه، بسیار بجا و بسیار کار صحیحی است. بنده هم خواستم به ارواح طیّبه‌ شهیدان و به نَفَس‌های معطّر جوانان مؤمن، تبرّک بجویم و به این عزیزان احترام کنم؛ لذا آمدم در جمع شما شرکت کردم.»

روضه علی اکبر | پادگان دوکوهه ؛ ۹ /۱ /۸۱:

سال «عزت و افتخار حسینی» بود و دوکوهه هم یادگاری یاران آخرالزمانی حسین . رهبر انقلاب در این پادگان و در جمع زائران و راهیان مناطق جنگی، سه بُعد اساسی ماندگاری نهضت امام حسین را برشمردند. «یک بُعد، مبارزه حق در مقابل باطلِ مقتدر»، «یک بُعد دیگر، تجسّم معنویت و اخلاق» و «بُعد سوم که بیشتر در بین مردم رایج است، فجایع، مصیبت‌ها، غصّه‌ها، غم‌ها و خونِ‌دل‌های عاشورا.» در دوکوهه هم جوان‌ها بیشتر بودند. برای همین هم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برای زائران جوان شهدا از جوانِ کربلا گفتند: «این‌جا جمعی که شما اجتماع کرده‌اید، اغلب جوانید. در این پادگان دوکوهه هم دهها و صدها هزار جوان آمدند و رفتند. مظهر جوانِ فداکار در کربلا کیست؟ علی اکبر، فرزند امام حسین ؛ جوانی که در بین جوانان بنی هاشم برجسته و نمونه بود.» محرم با فروردین هماهنگ شده بود و آقا، روضه علی اکبر را در دوکوهه خواندند. روضه‌ای که «برای ما درس است؛ همان درسهای ماندگار تاریخ، همان چیزهایی که امروز و فردا، بشریت به آنها نیازمند است.»

خطاب به استکبار در یادمان چمران | دهلاویه ؛ ۵ /۱ /۸۵:

دهلاویه یادمان چمران است. «همت شما مردم، غیرت جوانان مسلمان از سراسر کشور و حمیّت و ایمان مرد و زنِ این سرزمین، محاسبات آنها را از ریشه باطل کرد. جانهایی در اینجا قربان اهداف بلند اسلامی شدند؛ که این شهید عزیز ما – شهید چمران – یکی از نمونه‌های برجسته‌ی آن است.» رهبر انقلاب، در این بازدید که جمع کثیری از مردم خوزستان حضور داشتند، در میان مردم و متاثر از حال و هوای معطر از شمیم پاک شهدا، روی صحبت‌هایشان را به سوی استکبارگران عالم قرار دادند: « استکبار جهانی بداند که زن و مرد این مرز و بوم در کوره‌های حوادث، همچون فولاد آبدیده شده‌اند و پاسداری از اسلام و پرچم برافراشته‌شده‌ی اسلام در این سرزمین را که عمق راهبردی ملت ایران در جهان اسلام است برای خود یک رسالت تاریخی می‌داند.» حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای، بخشی از سخنانشان را هم به زبان عربی بیان کردند و برای آزادی مردم عراق از شر اشغالگران آمریکایی دعا کردند و این سخنان به عرب‌زبانانی که برای بازدید دهلاویه آمده بودند شور مضاعفی بخشید.

تذکره یا سیری در خاطرات؟ | فتح‌المبین ؛ ۱۱ /۱ /۸۹:

چند سالی هست که از اعزام راهیان نور گذشته و حالا اسم و رسمی همه‌گیر دارد. رهبر انقلاب هم در سخنرانی خود در منطقه عملیاتی فتح‌المبین از این اتفاق استقبال کردند: «من از این حرکت راهیان نور … بسیار خرسندم و این حرکت را حرکت بسیار بابرکتی می‌دانم.» کشور، سال گذشته را در فضای دشواری از فتنه گذرانده و حالا جوان‌ها در این ساحت ملیِ شورآفرین و افتخارآفرین، گوش شنوای سخنان ایشانند: «و معتقدم این مقطع حساس برای ما یک تجربه است. شما جوانهای امروز اگر آن روز هم بودید، توی این میدان، با عزم راسخ حاضر می‌شدید.» راهیان نور موجی است تا اهالی این ساحل، خواب‌زده‌ی فراموشی نشوند: «این آمدن‌ها، این اظهار ارادت‌ها، این یادبود گرفتن‌ها، کمک می‌کند به اینکه این یادها در ذهن‌ها زنده بماند.» اما این در یاد داشتن، نه یک تمایل تاریخی یا خاطره‌بازی بلکه تذکره‌ای است تا وقتی که می‌دانیم «جنگ نظامی آسانتر از جنگ فکری است؛ آسانتر از جنگ در عرصه‌های سیاسی است»، هوشیار و بصیر در صحنه باشیم که البته «امروز هم در میدان علم، میدان سیاست، میدان تلاش و کار، میدان همبستگی ملی و میدان بصیرت، شما جوانها پایمردی خودتان را نشان دادید، ایستادگی خودتان را اثبات کردید.»

با دست پر إن‌شاءالله |یادمان شهدای شرق کارون ؛ ۶ /۱ /۹۳:

دفاع مقدس ما، اگرچه محنت‌بار بود اما داستان تحقیر یا افسوس نیست، کسی نیست که نداند «در هر کدام از این مناطق، قضایایی اتفاق افتاده است که یکی از این قضایا در میان هر کشوری و هر ملتی اتفاق بیفتد، کافی است برای اینکه در تاریخ، آن ملت را سر بلند کند.» رهبر معظم انقلاب، راویِ این سربلندی است برای جوان‌ها و زائران جبهه‌های سعادت. شرق کارون از همان روزهای ابتدایی تجاوز، برای تیرهای دشمن بعثی سینه سپر کرد. حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای به یاد دارند که «یک مشت از جوانهای مؤمن و حزب‌اللهی، آمدند در همین روستای محمدیه که نزدیک است، سنگرهای انفرادی میکندند؛ در تاریکی شب از این سنگرهای انفرادی میآمدند بیرون و صد متر دویست متر جلوتر میرفتند، باز آنجا سنگر میکندند؛ تا وقتی که نوبت عملیات رسید… توانستند پاداش آن مجاهدتها را بگیرند و به ملت ایران هدیه کنند.» دعای رهبر انقلاب راهیِ راهیان است و برایشان از خدا می‌خواهندکه تا «با دست پُر و همراه با تجربه‌آموزی و بصیرت و همراه با انوار معنوی الهی ان‌شاءا… از این منطقه جدا بشوید.»

2727

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید