علیرضا تاجفیروز، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با حضور در دفتر صلح خبر، با اشاره به رشتههای متنوع و جذاب ورزشهای بومی محلی اظهار کرد: ورزشهای بومی محلی بهویژه برای بانوان روستا نشاط فوقالعادهای به همراه آورده است. چنانکه میدانیم بانوان روستاها در این حوزهها بسیار در محرومیت به سر میبرند و مورد غفلت واقع شدهاند که با این رویکرد میتوان نشاط اجتماعی بسیاری برای بانوان روستاها به ارمغان آورد. هیجان بسیار بالای این مسابقات در کنار فراهم آوردن کمترین امکانات از ویژگیهای اینگونه ورزشهاست.
توسعه زیرساختهای ورزشی اولویت اول ماست
تاج فیروز افزود: از سال گذشته اولویت اولمان را توسعه زیرساختهای ورزشی قرار دادهایم، زیرا سرانه استاندارد ورزشی کشور ۲/۱ متر است، در حالی که میانگین سرانه ورزشی استان ۳۵ صدم است و سرانه ورزشی مشهد ۷ میلیمتر است که به نوعی فاجعه محسوب میشود و تا زمانی که زیرساختهایمان افزایش نیابد، نمیتوان گفت که میخواهیم در ورزش حرفهای و همگانی فعالیت جدی داشته باشیم.
وی گفت: این امر نشان میدهد که دولتمردان چنانکه باید و هنوز به اهداف مد نظر نرسیدهاند. شعار امسال علاوه بر تلاش دولتمردان بر مشارکت مردمی در تحقق اتفاقات مثبت تأکید دارد. در همین راستا و برای استفاده از ظرفیتهای مردمی اقدام به راهاندازی انجمن خیرین ورزشیار کردیم و احداث یک سالن ورزشی در تربت حیدریه که زمین آن را اداره کل ورزش و جوانان در اختیار قرار داد به همت خیر محترم مروج تربتی آغاز شده است؛ همچنین ۵ پروژه را در قالب ماده ۲۷ از زمین فوتسال تا مجموعه بزرگ سوارکاری با کمک سرمایهگذار و مشارکت مردمی پیش میبریم.
اعتبار ۶ همتی در توسعه زیرساختهای ورزش استان با تحقق مولدسازی
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: از دیگر ظرفیتهایی که دولت در اختیار دستگاههایی دولتی قرار داده بود، مولدسازی است که ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه زیرساختها محسوب میشود. زمینهای بلا استفاده یا با بهرهوری پایین را در این قالب پیگیری و مجوزهای نهایی برای تغییر کاربری آن را دریافت کردیم و وارد مرحله عملیاتی شده است که در صورت تحقق فایدهای بین ۵ تا ۶ همت به اداره کل برای توسعه زیرساختهای ورزش خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه این اتفاق، انقلابی در تحقق زیرساختهای ورزشی است، تصریح کرد: بهعنوان مثال مجموعه ورزشی سجاد با ۲۰ هزار مترمربع زیربنا که ۵۰۰۰ متر آن را ۸ زمین تنیس خاکی تشکیل میدهد. در خوشبینانهترین حالت روزانه حدود ۶۰ نفر از این ظرفیت استفاده میکنند. به کمک استاندار و مسئولان استانی و طی پروسههای قانونی دشوار و دقیق کارشناسی، تغییر کاربری زمین آنجا به تجاری مسکونی را در کمتر از دو ماه دریافت کردیم و از محل این مولدسازی بیش از ۱۵۰هزار متر فضایی ورزشی جدید در شهر مشهد ایجاد میکنیم که غالب آن در غرب مشهد، در مجموعه شهید بهشتی و کوثر است. بدین ترتیب قرار نیست زمینی از بین برود، بلکه قرار است به فاصلهای کمتر از ۱۰ دقیقه منتقل شود. همچنین بروز شدن و امکانات بیشتر و بهتر از ویژگیهای این انتقال است. در واقع افزایش بهرهوری صورت میگیرد و به جای ۶۰ نفر در روز چند هزار نفر در روز میتوانند از این امکانات استفاده کنند.
تکمیل دهکده المپیک ثامن از محل مولدسازی
تاج فیروز افزود: امیدواریم از محل مولدسازی بتوانیم دهکده المپیک ثامن را طی ۲ تا ۳ سال آینده تکمیل کنیم، زیرا برآنیم که خراسان رضوی، بهویژه مشهد ظرفیت برگزاری رویدادهای ملی و بینالمللی را دارد که ما باید آن را ایجاد کنیم.
وی با اشاره به قدمت ۲۰ ساله برخی پروژههای ناتمام که نارضایتی عمومی را به دنبال داشته است، گفت: با اجرای مولدسازی ضمن آنکه تمام پروژه نیمهتمام را تکمیل خواهیم کرد، پروژههای جدیدی را برای توسعه زیرساختهای ورزشی در شهرستانهای محروم پیشبینی کردیم. تحقق این امر علاوه بر ایجاد نشاط اجتماعی، رضایتمندی مردم را به دنبال خواهد آورد.
انتهای پیام