امروز: دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد ثاني 1446 | 2024-12-23
کد خبر: 511573 |
تاریخ انتشار : 25 تیر 1402 - 2:34 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

مسابقه تلویزیونی «همآهنگ» شامگاه جمعه ـ ۲۳ تیر ماه ـ در شبکه نسیم به کارش پایان داد و قسمت نهایی آن روی آنتن رفت؛ برنامه‌ای که برای اولین بار با تمرکز بر سرود و موسیقی ساخته شده بود و در این مدت نیز تلاش شد تا به قومیت‌ها، فرهنگ‌ها و گویش‌های مختلف شهرها پرداخته شود. […]

مسابقه تلویزیونی «همآهنگ» شامگاه جمعه ـ ۲۳ تیر ماه ـ در شبکه نسیم به کارش پایان داد و قسمت نهایی آن روی آنتن رفت؛ برنامه‌ای که برای اولین بار با تمرکز بر سرود و موسیقی ساخته شده بود و در این مدت نیز تلاش شد تا به قومیت‌ها، فرهنگ‌ها و گویش‌های مختلف شهرها پرداخته شود.
به گزارش صلح خبر به نقل از ایسنا، این برنامه تلویزیونی در حالی در شبکه نسیم به پایان راه رسید که در این چند ماه علاوه بر اهمیت به بخش سرود و موسیقی کشورمان، حضور پررنگ بانوان را در قالب سرودها در خود گنجانده بود.
«همآهنگ» در بخش پایانی‌اش که شب گذشته ـ ۲۳ تیر ماه ـ پخش شد، اجراهایی از شهرهای مختلف همچون مازندران، هرمزگان و … را داشت و در این بین چندین اجرا از شهر مشهد را به روی آنتن برد. 
ویدئوهای زیر اجرای اول قسمت ۳۲ از «همآهنگ» گروه ملکوت از مشهد با عنوان «پرواز می‌خواهد دلم» است:

مسابقه تلویزیونی «همآهنگ» با موضوع استعدادیابی گروه‌های سرود طی این مدت از شبکه‌های نسیم و افق به روی آنتن رفت. این برنامه محصول موسسه ماوا وابسته به سازمان اوج است که در مرحله مقدماتی به شهرهای مختلف رفت و فرصتی برای نوجوان‌ها برای بروز توانایی‌هایشان را فراهم کرد.
«همآهنگ» با هدف ارتقای سطح کیفی تولیدات سرود در کشور تولید شد و طرح و پژوهش آن از سال ۱۳۹۹ و پیش تولید رسمی آن از زمستان ۱۴۰۰ آغاز شده بود.

امیریل ارجمند: اول نمی‌دانستم چه کار عمیقی انجام می‌دهیم
در ادامه با صحبت‌های امیریل ارجمند، داور اصلی این مسابقه تلویزیونی همراه می‌شویم.
امیریل ارجمند، بازیگر سینما و تلویزیون با پایان این مسابقه تلویزیونی در گفت‌وگو با صلح خبر به نقل از ایسنا تاکید کرد: اوایل نمی‌دانستم چه کار عمیقی انجام می‌دهیم. فکر می‌کردم می‌رویم در یک برنامه استعدادیابی شرکت می‌کنیم و تمام می‌شود. استعدادهایی را پیدا می‌کنیم و آنها را مطرح می‌کنیم مثل برنامه‌های «ستاره ساز»، «عصر جدید» و همه برنامه‌هایی که سعی می‌کنند نخبه‌ها را پیدا و آنها را معرفی کنند. منتهی اتفاق عمیق‌تر شد چون ما به گوشه کنارهای کشور و جاهایی رفتیم و استعدادهایی را پیدا کردیم که واقعاً استثنایی بودند و برنامه عمق بیشتری گرفت و رسید به همین نکته‌ای که شما اشاره کردید.
وی ادامه داد: ما دیدیم که چقدر فرهنگ غنی در کشورمان در جریان است جاهایی که حتی فرهنگ شهری نیست و خود این، یک اتفاق خیلی خوبی برای گروه «همآهنگ» بود و به نظرم کار بسیار سختی بود اینکه حدود ۳۰۰ نفر به شهرهای مختلف برویم و بعد در نهایت به تهران رسیدیم. درواقع ماحصل همه اتفاقات شهر تهران بود و فکر می‌کنم خوب هم دیده شد و مردم دوست داشتند و ارتباط گرفتند.

ارجمند با دفاع از برنامه «همآهنگ» عنوان کرد: به هر حال وقتی آدم کار ریشه‌ای انجام می‌دهد و به عمق می‌پردازد و دغدغه دارد حتما اتفاق خوبی می‌افتد. من خیلی خوشحالم از اینکه این دغدغه‌مندی یک اتفاق خوب شد. همین جا از همه عوامل این برنامه آقای صادق حسینی تهیه‌کننده، مهدیار عقابی کارگردان، خانم‌ها: فلورا سام و سیما تیرانداز، آقایان: اشکان کمانگری، علی لهراسبی، بهزاد عبدی، دکتر سیار و همه افرادی که واقعاً نقش ارزنده‌ای در رشد این ژانر مخصوص پای میدان آمدند و از جان و دل مایه گذاشتند، تشکر می‌کنم.
این بازیگر در پایان صحبت‌هایش تاکید کرد: هر وقت دل بگذاریم برای این مملکت حتماً جوابش را می‌گیریم و هر وقت هم دنبال سودمان باشیم متأسفانه رسوا می‌شویم.

چرا سرود محور این مسابقه شد؟/تهیه‌کننده پاسخ داد
محمدصادق حسینی، تهیه‌کننده «همآهنگ» که پیشتر گفت‌وگویی با صلح خبر به نقل از ایسنا داشت یکی از مزیت‌های برنامه‌اش را هدف‌گذاری برای مخاطب نوجوان اعلام و تاکید کرد که طی این سال‌ها برنامه تلویزیونی در حوزه کودک و بزرگسال زیاد ساخته شده اما سهم نوجوانان کم است و شاید یکی از دلایل این است که واقعا برای این گروه کار ساختن سخت است.
او در صحبت‌هایش درباره این پرسش که چرا سرود، محور این مسابقه شد هم اظهاراتی بیان کرده بود.
تهیه‌کننده «همآهنگ» خاطرنشان کرده بود که سرود از ابتدا مردمی‌ترین قالب هنری است ولی در یک دوره صرفا سفارشی‌سازی شده بود و عملا سازمان‌ها و ارگان‌ها در مناسبت‌ها سفارش اجرای سرود می‌دادند و همین عامل اصلی انزاوی این هنر بود. 
وی یکی از دغدغه‌هایشان را این مساله عنوان کرده بود که به نوجوان‌ها که عمدتا پرچم‌دار جریان سرود هستند، یادآوری کند که این قالب با ظرفیت خیلی زیادی در اختیار آنهاست و بیایند حرف‌هایشان را بزنند و حتی می‌توانند خیلی جدی وارد فضای حرفه‌ای موسیقی و سرود شوند.

تهیه‌کننده «همآهنگ» همچنین اعلام کرده بود که در شبکه مجازی بستری را فراهم کرده‌اند که قومیت‌های مختلف پشت گروه‌هایشان قرار بگیرند و آنها را حمایت کنند و این بستر به مسئولان استان‌ها هم فرصت رصد می‌دهد.
او تاکید کرد که امید است این بچه‌ها به شکل جدی‌تری دیده شوند و بتوانند این راه را قوی‌تر ادامه بدهند. چه بسا روزی برسد که مردم مجاب شوند که پول بدهند و به کنسرت یک گروه سرود بروند. گروه سرودی که صدای خوب و بی‌نقص، اجرای نمایشی، موسیقی و نورپردازی خوب دارند و در واقع می‌توانند یک اجرای کامل داشته باشند.
فلورا سام: سعی کردیم هوای دختران را داشته باشیم
در ادامه این گزارش صحبت‌های فلورا سام، کارگردان، نویسنده و بازیگر تلویزیون را می‌خوانیم که از داوران این مسابقه بود و در گفت‌وگویی با صلح خبر به نقل از ایسنا از تجربه حضورش در برنامه «همآهنگ» گفت.
سام تاکید کرده بود که به شخصه علاقه خاصی به طیف سنی نوجوان و جوان دارد و به سرعت جذب آنها می‌شود.
او گفته بود که وقتی گروه سازنده «همآهنگ» تصمیم گرفتند به خاطر این طیف به مناطق مختلف ایران کیلومترها سفر کنند و دسته‌هایی از نوجوانان را که در زمینه سرود و همخوانی فعالیت می‌کنند، پیدا کنند برایش جذاب بود و همین دلیل مهمی برای حضورش در این برنامه شد.

داور مسابقه «همآهنگ» همچنین عنوان کرده بود که سعی کرده در داوری‌ها هوای دختران را داشته باشد چون اجرای سرود و همخوانی دختران محدودیت‌هایی دارد که رقابت را برایشان سخت‌تر می کند. 
در ادامه ویدئوی اجرای دوم قسمت ۳۲ گروه سردار آسمانی از هرمزگان با عنوان «دست به دست هم» را مشاهده می کنید:

ویدیوی زیر اجرای سوم قسمت ۳۲ گروه آوای بصیرت مازندران با عنوان گذشته‌ات را فراموش نکن است:

به گزارش صلح خبر به نقل از ایسنا، مرحله مقدماتی مسابقه تلویزیونی «همآهنگ» به تهیه‌کنندگی سید محمدصادق حسینی و کارگردانی مهدیار عقابی در شهرهای مختلف با حضور اشکان کمانگری، عباس غزالی، امیریل ارجمند و فلورا سام ضبط و پخش شد و در مرحله نهایی سیما تیرانداز، بهزاد عبدی، محمدمهدی سیار، علی لهراسبی و امیریل ارجمند داوران آن بودند.
پخش مرحله اصلی برنامه «همآهنگ» از اواخر خرداد ماه امسال در شبکه‌های افق و نسیم آغاز شد.
در این مرحله از برنامه، سیما تیرانداز (بازیگر سینما و تلویزیون و مدرس تئاتر)، بهزاد عبدی (آهنگساز و رهبر ارکستر)، محمدمهدی سیار (شاعر و استاد دانشگاه)، علی لهراسبی (خواننده) و امیریل ارجمند (بازیگر و خواننده، به نمایندگی از هیات انتخاب) حضور دارند.
مهدی مفیدی به عنوان مجری برنامه و احسان مهدی به عنوان مجری پشت صحنه در این برنامه نیز حضور داشتند.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید