امروز: شنبه, ۲۹ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 19 رجب 1446 | 2025-01-18
کد خبر: 498264 |
تاریخ انتشار : 21 اسفند 1401 - 15:08 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

سفیر سودان در مسکو با تاکید بر اینکه تحریم‌های یک‌جانبه نمی‌توانند سازوکار موثری برای حل مشکلات باشند، گفت، پیامدهای تحریم‌هایی که غرب علیه روسیه إعمال می‌کند، گسترش یافته و به کشورهای به شدت فقیر جهان رسیده است. به گزارش صلح خبر، محمد الغزالی التیجانی سراج، سفیر سودان در مسکو در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه […]

سفیر سودان در مسکو با تاکید بر اینکه تحریم‌های یک‌جانبه نمی‌توانند سازوکار موثری برای حل مشکلات باشند، گفت، پیامدهای تحریم‌هایی که غرب علیه روسیه إعمال می‌کند، گسترش یافته و به کشورهای به شدت فقیر جهان رسیده است.

به گزارش صلح خبر، محمد الغزالی التیجانی سراج، سفیر سودان در مسکو در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اظهار کرد: تاثیر مستقیم تحریم‌ها در صورتی که دولت را هدف قرار داده باشند، قطعا به مردم می‌رسد و بر زندگی روزمره آنها تاثیر می‌گذارد.

او افزود: اعمال تحریم‌های یک‌جانبه می‌تواند موجب تاثیرات منفی شود و اعمال تحریم‌ها بر روسیه می‌تواند بر دیگر کشورها نیز تاثیر گذاشته و شرایطی را ایجاد کند که دیگر کشورها نیز در آن تحت تاثیر قرار گیرند.

سفیر سودان در مسکو در ادامه گفت: باید استانداردهای مشخصی برای اعمال تحریم‌ها وجود داشته باشد و چنین تصمیم‌گیری باید با مشارکت برخی نهادهای بین‌المللی همانند سازمان ملل انجام شود.

سراج ادامه داد: فکر نمی‌کنم (تحریم‌ها) سازوکار موثری در حل هیچ مشکلی باشد؛ حتی درمورد قرارداد غلات و یا صادرات کود به کشورهای نیازمند؛ تحریم‌ها نه فقط بر روسیه بلکه بر کشورهای نیازمند و فقیر تاثیر منفی دارند.

او تاکید کرد: قرارداد غلات ابتکارعمل خوبی برای جلوگیری از نتایج منفی شرایط ژئوپلتیک روسیه و اوکراین و ممانعت از تاثیرگذاری آن بر امنیت جهانی غذا بود، ضعیف‌ترین افراد جهان به دلیل شرایط ژئوپلتیک، ساکنان کشورهای فقیر آفریقا و آسیا هستند و نبود حمایت‌های دائمی در بخش غلات می‌تواند به صورت مستقیم بر امنیت غذایی این کشورها تاثیر بگذارد.

سفیر سودان در مسکو افزود: فکر می‌کنم در قرارداد غلات باید به جای کشورهای ثروتمند، ارسال غلات برای کشورهای نیازمند در اولویت قرار بگیرد، اطمینان دارم کشورهای ثروتمند ذخایر کافی غلات دارند اما کشورهای نیازمند و فقیر ذخایری ندارند و بر این اساس قرارداد غلات برای امنیت غذایی و ثبات اقتصادی آنها ضروری است.

سراج گفت: مساله احداث پایگاه دریایی روسیه در سودان هنوز در مرحله مطالعه و در دست بررسی است، پارلمان سودان باید این توافقنامه را تصویب کند و کسانی که خبرها را دنبال می‌کنند، می‌دانند ما نهاد معتبری که بتواند چنین توافقنامه‌ای را امضا کند، نداریم، به همین دلیل موضوع در دست بررسی و در گرو تشکیل پارلمان در سودان می‌ماند تا توافق را تصویب کند.

سراج با اشاره به اینکه بحران سیاسی سودان احتمالا در آینده حل می‌شود، گفت: فکر می‌کنم این امر در آینده نزدیک ممکن است، در حال حاضر همکاری و رایزنی میان گروه‌های مدنی برقرار است و نتیجه آن توافقنامه‌های چارچوب بودند که دسامبر سال گذشته به امضا رسیدند.

پیشتر سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه پس از سفر به سودان اظهار کرد: توافق میان روسیه و سودان درباره احداث یک مرکز لجستیک دریایی روسیه در سودان در حال حاضر در مرحله تصویب قرار دارد.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید