امروز: دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 14 رجب 1446 | 2025-01-13
کد خبر: 474965 |
تاریخ انتشار : 18 تیر 1401 - 1:20 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد فعالیت فیزیکی منظم در دوران شیوع کرونا می‌تواند عزت نفس و رضایت از زندگی زنان را بالا ببرد. به گزارش صلح خبر، اضطراب ناشی از قرنطینه در دوران شیوع ویروس کووید-۱۹ و کاهش فعالیتهای ورزشی زنان در این دوران، باعث به وجود آمدن نوسانهایی در خلق‌وخوی زنان ورزشکار می‌گردد. با […]

نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد فعالیت فیزیکی منظم در دوران شیوع کرونا می‌تواند عزت نفس و رضایت از زندگی زنان را بالا ببرد.

به گزارش صلح خبر، اضطراب ناشی از قرنطینه در دوران شیوع ویروس کووید-۱۹ و کاهش فعالیتهای ورزشی زنان در این دوران، باعث به وجود آمدن نوسانهایی در خلق‌وخوی زنان ورزشکار می‌گردد. با توجه به اهمیت ورزش در دوران کرونا و با توجه به کمبود تحقیقات در زمینه تاثیر اضطراب ناشی از کرونا بر عزت نفس، خلق‌وخوی و رضایت از زندگی زنان با فعالیت بدنی متوسط منظم و این که مسائل روانشناختی از قبیل خلق‌وخوی و عزت نفس از جمله عوامل بسیار مهم در زندگی روزمره هر فرد است و با توجه به اثر افزایش محرک‌های استرس‌زا و اضطراب‌آور در دوران کرونا در ایجاد اختلالات روحی و روانی، محققان در صدد بررسی تاثیر اضطراب ناشی از ویروس کرونا بر عزت نفس، رضایت از زندگی و خلق‌وخوی زنان با فعالیت بدنی متوسط برآمدند.

مطالعه‌ای که توسط سارا استکی، از گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل انجام شده است، از نظر هدف کاربردی و نحوه گردآوری داده‌ها توصیفی از نوع پیمایشی بود.

جامعه آماری پژوهش شامل کلیه زنان شهرستان بابل در ۶ ماه اول سال ۱۳۹۹ به تعداد ۳۲۰ نفر بود که در طول یک سال قبل از شیوع ویروس کرونا دارای فعالیت بدنی متوسط و منظمی بودند. نهایتا ۱۶۵ نفر از زنان که دارای فعالیت متوسط بدنی منظم بودند، به روش نمونه‌گیری در دسترس انتخاب شدند و از طریق شبکه‌های مجازی با توزیع لینک پرسشنامه آنلاین در پژوهش شرکت کردند.

نویسنده‌ این مقاله می‌گوید: نتایج نشان داد که اضطراب کرونا بر خلق‌وخوی زنان با فعالیت بدنی متوسط منظم تاثیر مستقیم و معناداری دارد و بر عزت نفس و رضایت از زندگی زنان با فعالیت بدنی متوسط منظم تاثیر معکوس و معناداری دارد.

در این پژوهش آمده است: در یک نتیجه‌گیری کلی میتوان بیان داشت که قرنطینه ناشی از شیوع ویروس کرونا و عدم فعالیت فیزیکی در این دوران، سلامت فیزیولوژیک افراد را در معرض خطر  و ابتلا به بیماری‌های روانی را افزایش داده است. در مقابل، فعال ماندن در این شرایط به افراد کمک می‌کند تا از اضطراب و استرس ناشی از ویروس کووید-۱۹ در آنان کاسته شود و به دنبال آن عزت نفس و رضایت از زندگی و خلق‌وخوی افراد بهبود یابد.

این پژوهش در دومین شماره‌ دوازدهمین دوره‌ نشریه تصویر سلامت منتشر شده است.

انتهای پیام.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید