امروز: یکشنبه, ۲۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 13 رجب 1446 | 2025-01-12
کد خبر: 472961 |
تاریخ انتشار : 31 خرداد 1401 - 12:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از تصویب ۱۲۵ عنوان برنامه درسی جدید در این دانشگاه خبر داد و گفت: این برنامه‌های درسی در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته تصویب شده است. به گزارش صلح خبر، دکتر اصغر کشتکار ضمن اعلام این خبر افزود: در جلسه ۲۷۳ شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی […]

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از تصویب ۱۲۵ عنوان برنامه درسی جدید در این دانشگاه خبر داد و گفت: این برنامه‌های درسی در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته تصویب شده است.

به گزارش صلح خبر، دکتر اصغر کشتکار ضمن اعلام این خبر افزود: در جلسه ۲۷۳ شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی ۱۲۵ عنوان برنامه درسی جدید علمی کاربردی از طریق تشکیل کمیته های علمی تخصصی با حضور متخصصان حوزه های شغلی و متخصصان موضوعی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته تصویب شد.

وی تصریح کرد: نظر به اهمیت جایگاه و نقش صنعت فناوری اطلاعات و رایانه و کاربرد این صنعت در اکثریت حوزه های شغلی و ضرورت توجه جدی به مشاغل نوظهور، ۴۱ عنوان برنامه درسی جدید در حوزه های مختلف شغلی این صنعت نظیر تولید محتوای دیجیتالی، پشتیبانی وب و شبکه های اجتماعی، اینترنت اشیاء، داده کاوی، کسب و کارهای دیجیتالی، رایانش ابری، علوم داده، امنیت و دفاع سایبری، امنیت اطلاعات، طراحی و مدیریت پایگاه داده و … اختصاص و تصویب شده است.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار کرد: در همین راستا و با توجه تنوع و تکثر مشاغل آینده به بخش ورزش و سلامت، ۴۹ عنوان دوره به طور تخصصی به عرصه های مختلف ورزشی و با تمرکز به مشاغل مربیگری و داوری نظیر مربیگری و داوری ورزش های سوارکاری، فوتبال، بستکبال، والیبال، وزنه برداری، پرورش اندام، فوتسال،کاراته و ۲ رشته نیز مربوط به تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی در بخش رادیوگرافی و دندانپزشکی می باشد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر کشتکار تصریح کرد: نظر به اهمیت تفکر تخصص گرایی و مهارت آموزی در عرصه های مختلف شغلی حقوق ، ۱۴ عنوان رشته جدید مشمول مشاغل این حوزه به ویژه حقوق فناوری اطلاعات، حقوق بیمه، حقوق بازار سرمایه، حقوق ساختمان ، حقوق گردشگری، حقوق داوری و… می باشد.

وی در ادامه بیان کرد: در حوزه های شغلی انرژی و صنعت برق ۵ برنامه درسی نظیر اتوماسیون صنعتی، انرژی های تجدید پذیر، در حوزه مکانیک ۴ برنامه درسی از جمله  تعمیر و بهره برداری دستگاه های آب شیرین کن و گیربکس، در حوزه طلا و جواهر یک برنامه درسی در زمینه تولید صنعتی زیورآلات، در سایر حوزه ها ۱۶ برنامه درسی در زمینه طراحی و توسعه برند، مدیریت امور اداری و منابع انسانی، مدیریت فروشگاه های زنجیره ای، مهندسی فناوری حریق، مهندسی فناوری شهرسازی، راهبری قطار شهری، موسیقی نوازندگی ساز زهی، نوازندگی ساز بادی، نوازندگی پیانو، نوازندگی ساز کوبه ای و آواز تلفیقی، زبان چینی، مهندسی فناوری صنایع غذایی- تضمین کیفیت، دیپلماسی بشردوستانه، کوچینگ کسب وکار و کوچینگ شغلی به تصویب رسیده است.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید