کلامالله صفری ۱۲ خرداد در همایش جهادگران قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در استان اردبیل اظهار کرد: با تشکیل قرارگاه سعی میکنیم به صورت اضطراری و با اولویت نقاط بحرانی را در حوزه تعلیم و تربیت مورد رصد و پایش قرار داده و با راهکارهای عملی کاستیها و نقیصه را جبران کنیم.
وی با بیان اینکه به دلیل شرایط بحرانی قرارگاه شکل گرفته تا با مدیریت جهادی و انقلابی کارها در حوزه آموزش و پرورش به پیش برود، تصریح کرد: یکی از اصلیترین مشکلات ما در حوزه آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی و خلأ فضاهای آموزشی است که باید در هر 2 بخش اقدامات مؤثر و مفیدی را آغاز کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: 25 درصد مدارس استان اردبیل نیاز به مقاومسازی دارد و در مجموع 120 مدرسه در استان عمدتا در اردبیل تخریبی بوده و نیاز به بازسازی دارند.
صفری افزود: در کنار حل مشکلات کمبود فضای آموزشی، ما برای سال تحصیلی پیش رو 400 نفر کمبود نیروی انسانی داریم که باید با تدبیری مناسب این خلأ را در نظام تعلیم و تربیت برطرف کنیم.
وی تشریح سیمای آموزشی و تربیتی استان را برای مسئولان کشوری و استانی یادآور شد و خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت مجلس، دولت و نهادهای مختلف در حل مشکلات حوزه آموزش و پرورش استفاده کنیم چرا که ما در کنکور، نمرات پایه دوازدهم و بسیاری دیگر از حوزهها با نگرانی و دغدغههای جدی روبهرو هستیم.
صفری در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: به هیچ عنوان عزل و نصبی را در 2.5 ماه اخیر انجام ندادیم و به دور از نگاه سیاسی و جناحی سعی داریم مدیریت سالمی را در آموزش و پرورش انجام دهیم و برای انتصاب مدیران شهرستانی نیز با همکاری فرمانداریها و ائمه جمعه تلاش میکنیم تا مدیرانی قوی، بیحاشیه و همسو با سیاستهای دولت انتخاب و معرفی شوند.
وی توجه به مدیریت جهادی با روحیه انقلابی را در پیگیری مسائل و تحقق مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یادآور شد و بیان کرد: در این سند در ابعاد مختلف نظام تعلیم و تربیت مورد توجه قرار گرفته و سعی ما بر این است تا بر همین اساس عدالت آموزشی برقرار شود.
صفری با انتقاد از تعدد مدارس و حضور معلمان شاخص و برجسته در مدارس خاص استان اظهار کرد: این تمرکزگرایی منطبق بر عدالت آموزشی نیست و شایسته است هر چه سریعتر عدالت آموزشی برقرار و بساط مدارس کانکسی و کلاسهای چند پایه در نظام تعلیم و تربیت برچیده شود.
وی از مدیران آموزش و پرورش خواست تا آتش به اختیار عمل کرده و سعی کنند نارساییها را به سرعت شناسایی و نسبت به حل آن اقدام مؤثری را انجام دهند.
صفری قشر فرهنگیان را مطالبهگر و در عین حال دارای شأن و منزلت بینظیر توصیف کرد و ادامه داد: علیرغم تصویب 20 هزار میلیارد تومان در دولت گذشته برای اجرای رتبهبندی، این طرح اجرا نشد اما دولت سیزدهم با تخصیص 38 هزار میلیارد تومان تلاش میکند تا این طرح را اجرایی و عملیاتی کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: 24 میلیارد تومان برای توسعه فضاهای ورزشی و تربیت بدنی مدارس در نظر گرفته شده تا سرانه فضای ورزشی را در مدارس به 23 هزار متر مربع ارتقا دهیم که احداث 40 طرح ورزشی اعم از پنج سالن ورزشی و 35 چمن مصنوعی در دستور کار آموزش و پرورش استان اردبیل است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: با افزوده شدن احداث 10 چمن مصنوعی دیگر این سرانه تا 30 هزار متر مربع نیز ارتقا مییابد.
صفری توجه به مناطق مرزی، عشایری، روستایی و حاشیه شهرها را در کنار تقویت مؤلفه مطالبهگری در بین فرهنگیان یادآور شد و افزود: در قالب قرارگاه جهادی در 19 ناحیه و منطقه استان و 9 کارگروه سعی بر این است تا توسعه برنامههای آموزشی و تربیتی به شکل صحیح رقم بخورد.
انتهای پیام