سیاست > احزاب و شخصیتها – اانتخاب نوشت: نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمنان در واشنگتن اجلاسی با عنوان روحانیت، چالشها، راهکارها و افقهای آینده برگزار کرده اند. آن ها برای ضربه به جمهوری اسلامی با حکم اجتهاد به میدان خواهند آمد. آیت الله کعبی در بیست و یکمین همایش کشوری دفتر پژوهشهای فرهنگی […]
سیاست > احزاب و شخصیتها – اانتخاب نوشت: نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمنان در واشنگتن اجلاسی با عنوان روحانیت، چالشها، راهکارها و افقهای آینده برگزار کرده اند. آن ها برای ضربه به جمهوری اسلامی با حکم اجتهاد به میدان خواهند آمد.
آیت الله کعبی در بیست و یکمین همایش کشوری دفتر پژوهشهای فرهنگی با اشاره به انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی یک پیروزی بزرگ تمدنی برای اسلام ناب بر پایه آموزههای اهل بیت در این دوران است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری نظام جمهوری اسلامی را متعلق به اهل بیت در عصر غیبت عنوان کرد و تصریح کرد: حفظ این دستاورد بزرگ برای اسلام در این دوران از اهم واجبات الهی است و طبعاً همیشه حفظ پیروزی از خود پیروزی مهمتر است و در عملیات نظامی هم همیشه میگویند که پدافند مهمتر از آفند است.
اهم سخنان وی از این قرار است:
*در جنگ افرادی لازم هستند که در سنگر بایستند تا دشمن حمله نکند؛ در این سی و هفت سال انقلاب اسلامی با مخاطرات داخلی و فتنههای متعدد روبرو بود؛ ابتدای انقلاب مخاطره عمده ناشی از گروهکهای داخلی بودند که میخواستند نهضت را بربایند و وابستگان به رژیم گذشته و کودتاها. امروز اقتدار منطقهای و بین المللی نظام اسلامی به گونهای است که برنامههای دشمنان برای دست اندازی و مقابله با نظام جمهوری اسلامی شکست خورده است منتها طراحی دشمن در این مرحله برنامه نفوذ است تا در ساختمان مستحکم نظام اسلامی نفوذ کند.
*هر که با جمهوری اسلامی همکاری کند پایدار خواهد ماند و هر حرکت او عمل صالح محاسبه خواهد شد؛ مرگ بر آمریکا و اسرائیل ملت ایران یک عمل صالح به حساب میآید؛ اما کسانی که به جمهوری اسلامی پشت میکنند منت میگذارند و از آن جدا میشوند به خود ضرر میزنند
*استحکام ایدئولوژیک و ذهنی اولین دلیل استحکام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه که روح اسلام و عمود خیمه مردم سالاری است دومین دلیل است. برش انحرافی اسلام در تاریخ انحراف از ولایت و رهبری بوده است و علت بازگشت اسلام عزیز به صحنه در دوران معاصر نقش ولایت و رهبری به عرصه بوده است.
*{در مورد مقابله با تهدید ایدئولوژیک} با ایجاد خدشه در ارکان ایدئولوژیک ارکان نظام با ادبیات روشنفکری تجدد خواه که از لحاظ ظاهر شکل و شمایل ادبیات اسلامی دارد به جنگ ایدئولوژیک نظام آمدهاند؛ از کسانی مانند عبدالکریم سروشها سئوال کنید هیچ درباره اسلام نمیگفتند و معرفت، ایجاد خدشه در فقه قبض و بسط تئوریهای در شریعت ادامه دادند و اکنون میگویند که معنویت چیز بیخودی است. جنگ دشمن امروز جنگ نرم است و حفظ امنیت انقلاب در مقوله فرهنگ و حوزه سیاست و گفتمانی باید تعریف شود.
*{در مورد فتنه 88} دشمن در فتنه 88 میخواست سیزده میلیون را در برابر بقیه قرار دهند و با اعمال قانون و بصیرت افزایی درست بشارتها و تهدیدها خیلی از این فتنهگران را جدا کردند و بعد از سخنرانی رهبری راههایشان جدا شد ولی فتنه پیچیدهای بود.
*{درخصوص راههای دشمنان برای ضربه به جمهوری اسلامی ایران} گام اول با تضعیف مجلس خبرگان و شکل دهی یک مجلس خبرگان متأثر از نظامهای جناحی و دعواهای گروهی و اینکه ملت را به چند قطب تقسیم کنند، طرفداران نظارت و شورای رهبری و مخالفان آنها. همانطور که گفتهاند در صدد آن هستند که همانطور که در انتخابات 92 طرفداران جنگ و مخالفان جنگ را مطرح کردند اکنون هم با تهییج احساسات به جایی که میخواهند برسند؛ این مخالفان با حکم اجتهاد به میدان خواهند آمد و بازیگران این فتنه بزرگان روحانیت را نشانه گرفتهاند و حتی در واشنگتن اجلاسی با عنوان روحانیت، چالشها، راهکارها و افقهای آینده برگزار کرده اند.
*هدف دشمنان دو قطبی کردن مردم با نگاه آلوده سیاسی است؛ امروز جریان غرب گرا و کسانی که خودشان را تافته جدابافته و اشرافی میدانند در اتاقهای فکر به گونهای طراحی میکنند که نتیجه آن را باید در روزنامه آل سعود و کشورهای خلیج فارس و اطراف آن بخوانیم که این جریان در حال پیروزی بر ولایت فقیه است.اینها میگویند که این افراد خطوط قرمز را شکستند و البته که سیاست آنها ایجاد شکاف و ایجاد تشنج درونی و در نهایت نفوذ است.
*{در مورد لیست تهیه شده توسط دشمنان} چهار لیست توسط دشمنان انقلاب آماده شده بود که برای مجلس خبرگان ارائه شود؛ علاوه بر این طریق یک لیست و یک روحانی سرشناس در هر شهری آماده کرده بودند و این نقشه که بعضی از اسامی با بعضی دیگر مخلوط شود.
*مجلس خبرگان مانند ارتش یک کشور است؛ خبرگان یک تصمیم اساسی میگیرد در زمانی که خلأ رهبری داشته باشیم یا خبرگان موجود آماده نباشد یا قدرت تصمیم نداشته باشد استحکام نظام برای تعیین رهبری با تهدید نفوذ مواجه میشود.ساخت جامعه با حضور روحانیت معنوی انجام میشود؛ دشمن سعی میکند که در نهایت اگر موفق نشوند در بین روحانیت اختلاف و چند دستگی انجام میدهند و روحانیت را به دو دسته موافق و مخالف ولایت فقیه تقسیم میکنند.
*{در مورد نفوذ در خبرگان} اروپاییان میگویند که ما تا حالا درباره روحانیت اشتباه میکردیم، ما الان باید با روحانیت دوست شویم و برای مثال 750 استاد در قم هستند که 35 نفر حرف میزنند؛ 5 نفر زیاد حرف میزنند و میتوانیم از این ساکتان جذب کنیم.مؤسسه تأسیس میکنند، مدرسه علمیه میزنند و افراد زیادی را برای ثبت نام ترغیب می کنند و با اهداف مشخص کار میکنند. ولی پروژه نفوذ در مجلس خبرگان شکست خورده است.
*در رای دادن باید مسائل قومی و قبیلهای کنار گذاشته شود و افرادی که به درد انقلاب می خورند را باید انتخاب کنیم. اگر ورود به انتخابات با رویکرد ثروت و قدرت باشد در دنیا و آخرت ضررکار خواهند بود ولی اگر هر کس بر اساس تحکیم پایههای نظام و آگاه سازی مردم و کمک به مردم باشد این ثواب است و خیر و برکت خواهد بود. همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند:بیعت با امام و انقلاب بیعت با رسول الله است
*{در مورد تشریح وظایف خبرگان رهبری} کمیسیون تحقیق تا به حال در تمام گزارش ها به این نتیجه رسیدهاند که رهبری عزیزمان سال به سال و ماه به ماه در هر مسأله تدبیر بسیار بهتر و با امداد و توجه بیشتر نسبت به قبل داشتهاند .عدهای دوست دارند که ارادهای در مقابل اراده رهبری درست کنند و با او مقابله کنند ولی به امید خداوند و یاری مردم در این هدف خود ناکام خواهند ماند.
27219
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
RSS