امروز: شنبه, ۲۲ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 12 رجب 1446 | 2025-01-11
کد خبر: 465641 |
تاریخ انتشار : 29 فروردین 1401 - 7:48 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

نایب رییس بانوان فدراسیون ناشنوایان از اعزام ۱۶ بانوی ناشنوا در ۳ رشته ورزشی کاراته، تکواندو و تیراندازی به المپیک برزیل خبر داد و گفت: سعی داریم بهترین عملکرد را در این دوره داشته باشیم. زهرا داودی در گفت‌وگو با صلح خبر، در ارزیابی از وضعیت بانوان ناشنوا برای شرکت در المپیک برزیل، اظهار کرد: […]

نایب رییس بانوان فدراسیون ناشنوایان از اعزام ۱۶ بانوی ناشنوا در ۳ رشته ورزشی کاراته، تکواندو و تیراندازی به المپیک برزیل خبر داد و گفت: سعی داریم بهترین عملکرد را در این دوره داشته باشیم.

زهرا داودی در گفت‌وگو با صلح خبر، در ارزیابی از وضعیت بانوان ناشنوا برای شرکت در المپیک برزیل، اظهار کرد: در این دوره ۱۶ ورزشکار زن در سه رشته تکواندو، کاراته و تیراندازی در المپیک برزیل حضور خواهند داشت که از نظر تعهدات اخلافی و فنی شرایط بهتری نسبت به دوره قبل دارند و مربیان دیدگاه مثبتی از عملکرد بانوان در جریان اردوها و تمرینات دارند.

وی در پاسخ به این پرسش که در چه رشته هایی امید به کسب مدال در بانوان دارید، گفت: در هر سه رشته امید به کسب مدال داریم، به طوری که در کاراته ۴ نفر در بخش کاتا و ۵ نفر در کومیته انفرادی و تیمی در المپیک حضور خواهند داشت که البته در بخش انفرادی به کسب مدال بیشتر امیدواریم. در تکواندو ۵ ورزشکار (۴ ورزشکار در بخش کیوروگی و یک ورزشکار در پومسه انفرادی) اعزام می‌شوند که شانس مدال داریم. همچنین در تیراندازی در دو ماده تفنگ و تپانچه بادی دو ورزشکار اعزامی داریم  که در این رشته نیز به کسب مدال امیدواریم.

نایب رییس بانوان فدراسیون ناشنوایان خاطرنشان کرد: دوره قبل با ۱۷ ورزشکار و در ۳ رشته ورزشی تکواندو، کاراته و تیراندازی موفق به کسب یک مدال طلا، ۴ نقره و ۶ برنز شدیم، در حقیقت یک سوم مدال کاروان را بانوان به خود اختصاص داده بودند، این دوره تلاش بر این است که با ۱۶ ورزشکار اعزامی بهترین عملکرد را داشته باشیم و بیشترین مدال‌ها را به بانوان اختصاص دهیم.

وی با اشاره به حضور روانشناس، ماساژور و بدنساز در کنار تیمهای بانوان، گفت: در این دوره از بازیهای المپیک ناشنوایان فدراسیون بهترین امکانات را برای آماده‌سازی بانوان ناشنوا جهت شرکت در المپیک فراهم کرد، به طوری که از شروع اردوهای آماده‌سازی در کنار کادر فنی، تیم از روانشناس، بدنساز و ماساژور نیز برخوردار بوده و شرایط راضی کننده بود.

داودی در پایان گفت: اگرچه به دلیل کرونا با محدودیت‌های زیادی برای آماده‌سازی بانوان ناشنوا مواجه بودیم، اما با این وجود سعی کردیم برای بهبود عملکرد فنی ورزشکاران تکواندو و کاراته، از ورزشکاران شنوا به عنوان حریف تمرینی استفاده کنیم تا با شناسایی نقاط ضعف و قوت، آنها را با آمادگی بهتری برای المپیک آماده کنیم.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید