به گزارش صلح خبر- حسین مدرس خیابانی در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده؛ افزود: در حوزه هنر نیز باید مستندهای فاخری برای اطلاعرسانی و تنویر افکار مردم در حوزه آسیبهای اجتماعی در استان تهیه شود.
استاندار گفت: اشتغال و توانمندسازی مهمترین راهکار برای مقابله بامعضلات و آسیبهای اجتماعی در این استان است و اگر بتوانیم بستر اشتغال را فراهم کنیم قطعاً از معضلات کاسته میشود.
وی فقر، حاشیهنشینی، اعتیاد، مواد مخدر، بزهکاریهای اجتماعی، زنان بی سرپرست و بدسرپرست، بازماندگان از تحصیل، قاچاق سوخت و قاچاق انسان را از شاخصترین آسیبهای اجتماعی استان عنوان کرد و اظهارداشت: برای این معضلات راهکار مشخص و تدوین شده ارائه شود.
مدرس خیابانی راهکار دوم بعد از فراهم کردن اشتغال برای مقابله با آسیبها را فراهم کردن زمینه ورزش برای جوانان عنوان کرد و ورزش را گام مهمی در کاستن از انواع معضلات دانست و افزود: علاوه بر فضاهای ورزشی، فضاهای خالی بلااستفاده ادارات نیز باید در حوزه ورزش و اشتغال بکار گیری شود.
استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه گروههای جهادی و سمنها را ظرفیت مهمی برای حل آسیبها و کاستن از آن عنوان کرد و ادامه داد: مدیران موظفند روانسازی، تسهیل، حمایت و ایجاد بستر و زمینه برای کارکرد گروههای جهادی را فراهم کنند.
مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: ائمه جمعه در استان فوقالعاده تاثیرگذارند و در مقایسه با سایر مناطق در این استان ائمه جمعه و بزرگان طوایف تاثیرگذاری فوقالعاده دارند و ائمه جمعه باید به عنوان رابط کمیسیون اجتماعی و مردم این آسیبها را از تریبونهای نماز جمعه به مردم آموزش و اطلاع رسانی کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: کمیسیون اجتماعی را باید از سبک یک کمیسیون تشریفاتی خارج کنیم و در هر جلسه با دستور کار مشخص، برای مسائل و موضوعات یک راهکار و برنامه ارائه دهیم و با تسلط بر آمار مربوطه و همچنین تهیه اطلس آسیبهای اجتماعی در نقاط مختلف استان به سمت حل مساله برویم.
انتهای پیام