امروز: دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد ثاني 1446 | 2024-12-23
کد خبر: 44276 |
تاریخ انتشار : 15 دی 1394 - 17:17 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

ورزش > مدیریت ورزش – جنگ روانی باشگاه های عربستانی و اماراتی هر روز بیشتر می شود. میثم بهرامی – خبرگزاری خبرآنلاین؛ پس از اتفاقاتی در روابط دیپلماتیک ایران و عربستان رخ داد، مسئولان فوتبال عربستان خیلی زود علیه باشگاه های ایرانی جبهه گیری کردند تا از این آب گل آلود ماهی بگیرند. محمد النویصر نایب رئیس […]

ورزش > مدیریت ورزش – جنگ روانی باشگاه های عربستانی و اماراتی هر روز بیشتر می شود.

میثم بهرامی – خبرگزاری خبرآنلاین؛ پس از اتفاقاتی در روابط دیپلماتیک ایران و عربستان رخ داد، مسئولان فوتبال عربستان خیلی زود علیه باشگاه های ایرانی جبهه گیری کردند تا از این آب گل آلود ماهی بگیرند. محمد النویصر نایب رئیس فدراسیون فوتبال عربستان و رئیس سازمان لیگ این کشور با روزنامه الشرق الاوسط مصاحبه کرد و گفت: «این درست نیست که نمایند‌گان ما در خاک ایران بازی کنند زیرا در ایران وضعیت خیلی بد است. در کشوری که با آن روابط سیاسی بحرانی داریم چطور کاروان‌‌های ورزشی خود را به این کشور بفرستیم. فدراسیون فوتبال عربستان در این فکر است که از AFC تقاضای قرعه‌کشی مجدد را کند و در طی دو روز آینده مشخص می‌شود که چه کار کنیم. در صورتی کنفدراسیون فوتبال آسیا این درخواست ما را قبول نکند ما چاره جز این نداریم که درخواست کنیم که بازی رفت و برگشت در کشوری بی‌طرف برگزار شود و این تصمیم به نظرم بدترین اتفاق برای ما است.»
این اظهار نظر در حالی بود که پیش از آن هم رئیس فدراسیون فوتبال عربستان تحرکاتی برای مبارزه علیه فوتبال ایران انجام داده بود و در این مورد با دو نفر از همتایان خود مذاکره کرده بود. امروز هم طلال نجار مدیر باشگاه النصرعربستان سخنان تندی را علیه کنفدراسیون فوتبال آسیا و باشگاه های ایرانی به زبان آورد. او گفت: «ما پیش از این گزارش و مستنداتی از کارشکنی باشگاه های ایرانی را به ای اف سی ارائه دادیم و انتظار داریم که از سوی afc یک تصمیم جدی در این زمینه گرفته شود. کنفدراسیون آسیا همچنان تحت فرمان باشگاههای ایرانی است و به طرز عجیبی از آنها می‌ترسد.»
اما در چنین شرایطی باشگاه های ایرانی باید چه کاری انجام بدهند و مسئولان فوتبال و ورزش ایران باید چه واکنشی داشته باشند؟ مصطفی هاشمی طبا رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی در این مورد می گوید: «باشگاه های عربستانی دارند کار خلاف انجام می دهند و ما باید مقابل این حرکت آن ها بایستیم. بی خود می گویند که به ایران نمی آیند. مسئولان ورزش و فوتبال ایران باید مقابل این کار عربستانی ها بایستند و با آن مقابله کنند.»
مسئولان ورزش عربستان و امارات یک جنگ روانی را به راه انداخته اند تا بتوانند از آب گل آلود ماهی بگیرند و به سود خود حرکتی انجام دهند. آن ها در نهایت به دنبال این هستند که بتوانند میزبانی مسابقات خانگی باشگاه های ایرانی را با اختلال مواجه کنند و اگر زورشان رسید، مسابقات خانگی ایران را در کشور سوم برگزار کنند. با این روش ، تیم های عربستانی کار راحت تری مقابل باشگاه های ایرانی خواهند داشت چراکه اگر مسابقات در کشور سوم برگزار شود، تماشاگران تیم های ایرانی در ورزشگاه حضور نخواهند داشت تا کار را برای حریف سخت کنند.
اما پیگیری این موضوع از سوی عربستانی ها اقدامی سیاسی است که با اصول فیفا مغایرت دارد. هاشمی طبا در این مورد می گوید: «دلیلی ندارد چنین مباحثی را مطرح کنند. این یک بحث سیاسی است. فوتبال هم از سیاست جداست. عربستانی ها می خواهند فوتبال را به سیاست گره بزنند. آن ها از نظر قانونی حق ندارند حتی چنین حرفی بزنند.»
هاشمی طبا توضیح می دهد که اگر عربستانی ها اعتراضی به اتفاقات تهران دارند، باید از طریق قانونی اقدام کنند نه اینکه با تهدید بخواهند شاخ و شانه بکشند: «باشگاه های عربستانی به هیچ وجه حق ندارند بگویند ما به ایران نمی آییم. مگر آن ها تصمیم گیرنده هستند؟ آن ها فقط این حق را دارند که به AFC بگویند ما اعتراض داریم و از کنفدراسیون فوتبال آسیا بخواهند که شرایط را بررسی کند. AFC هم هیچ وقت در چنین شرایطی رای به برگزاری مسابقه در کشور سوم نمی دهد.»
در حال حاضر بعضی کشورهای همسایه ایران به دلیل ناامنی هایی که در آن ها وجود دارد، نمی توانند میزبان مسابقات بین المللی باشند. سوریه یکی از این کشورهاست که به خاطر جنایت های داعش و خطری که این گروه تروریستی در این کشور ایجاد کرده، نمی تواند میزبان رقابت های بین المللی باشد و باید در کشوری دیگر میزبان رقبای خود باشد. هاشمی طبا می گوید: «اگر کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد ایران شرایط میزبانی ندارد، بحثش جداست. ولی این کاری که عربستانی ها می کنند غیر قانونی است و AFC هم هیچ وقت کشوری مثل ایران را از میزبانی محروم نمی کند. عربستان به هیچ وجه نمی تواند بگوید تیم های ما به ایران نمی آیند. اماراتی ها هم همین طور.»
حالا مسئولان ورزش کشور باید چه کار کنند؟ هاشمی طبا می گوید: «همان طور که گفتم عربستانی ها نهایتا می توانند از AFC درخواست کنند که شرایط را بررسی کند. در کل حرف آن ها غیر منطقی است. مسئولان ورزش کشور باید علیه این جوسازی عربستان و امارات اقدامی انجام بدهند. اصلا فوتبال چه ربطی به سیاست دارد؟ ما با آمریکا قطع رابطه بودیم ولی تیم های ورزشی مان به این کشور می رفتند. اصلا اینکه عربستان و امارات می گویند ما به ایران نمی آییم، باید AFC خود این کشورها را حذف کند تا متوجه شوند در حدی نیستند که بخواهند برای فوتبال آسیا تصمیم بگیرند.»
43 43

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!