امروز: یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 21 ذو القعدة 1446 | 2025-05-18
کد خبر: 439214 |
تاریخ انتشار : 07 خرداد 1400 - 1:25 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر محمدرضا حیاتی بهره مندی از اختیار کافی برای مجری مناظره ها را از ضروریات اجرای چنین برنامه هایی عنوان و در عین حال خاطرنشان کرد که صداوسیما اغلب مجری برنامه هایی مانند مناظره‌ را در پرسیدن سوالات محدود می‌کند. حیاتی که سال ها به عنوان گوینده خبر با صداوسیما […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

محمدرضا حیاتی بهره مندی از اختیار کافی برای مجری مناظره ها را از ضروریات اجرای چنین برنامه هایی عنوان و در عین حال خاطرنشان کرد که صداوسیما اغلب مجری برنامه هایی مانند مناظره‌ را در پرسیدن سوالات محدود می‌کند.

حیاتی که سال ها به عنوان گوینده خبر با صداوسیما همکاری داشت و بسیاری از خبرهای تاریخی و مهم، توسط او به بینندگان تلویزیونی منتقل شد، در گفت‌وگویی با صلح خبر درباره انتخاب مجری مناسب برای مناظره‌های انتخاباتی چنین عنوان کرد: تعداد مجری ها محدود است و من شخص خاصی را نمی‌شناسم که بتوانم بگویم توانایی این کار را دارد یا خیر؛ اما در نهایت این اتفاق بستگی به شرایط دارد و اینکه دست مجری در اجرا و سوال پرسیدن چقدر باز باشد و بتواند سوالات چالشی بپرسد.

حیاتی تصریح کرد: صداوسیما برای مجری برنامه هایی مانند مناظره، محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کند. مجری چنین برنامه هایی معمولا، بر اساس پرسش هایی که سازمان صداوسیما یا کاندیداها برایش تعیین می‌کنند، سوال می‌پرسد. در چنین شرایطی، مجری هر چقدر هم که توانا باشد، وقتی اختیار کافی نداشته باشد، خودش، خودش را محدود می‌کند.

گوینده سابق خبر در تلویزیون با تاکید بر اینکه زن یا مرد بودن مجری مناظره‌ها هیچ تفاوتی نمی کند و مهم این است که مجری از توانایی لازم برخوردار و اختیارات کافی هم داشته باشد، در این زمینه تاکید کرد: مجری باید به مسایل مهم اشراف داشته و مشکلات روز مردم را بشناسد؛ زن و مردش هم فرقی ندارد.

حیاتی باتجربه بودن را از ویژگی های ضروری برای مجری برنامه ای مانند مناظره‌های انتخاباتی دانست و گفت: تجربه خیلی مهم است؛ یک گوینده باتجربه وقتی مقابل کاندیدای ریاست جمهوری قرار می‌گیرد، اعتماد به نفسش را از دست نمی‌دهد. اطلاعات و آگاهی مجری باید در سطح کاندیداها و حتی بیشتر از آن‌ها باشد.

او در پایان گفت: سواد رسانه‌ای، اطلاعات عمومی، آگاهی به مشکلات مردم و خیلی فاکتورهای دیگر برای مجری مناظره‌ها لازم است اما مساله مهم این است که چقدر به مجری ها جای کار می‌دهیم. اگر مجری همه ویژگی‌های لازم را دارا باشد، اما محدودیت داشته باشد، در این صورت فرقی نمی‌کند که چه کسی مجری باشد؛ در این حد را هر کسی می‌تواند اجرا کند.

به گزارش صلح خبر، پخش مناظره های تلویزیونی نامزدهای انتخاباتی از دوشنبه ـ ۱۷ خرداد ماه ـ در شبکه اول سیما آغاز می شود و تاکنون نام فردی به عنوان مجری به صورت رسمی از سوی صداوسیما اعلام نشده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید