امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 438115 |
تاریخ انتشار : 01 خرداد 1400 - 12:19 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر صلح خبر/فارس مدیرعامل شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی با بیان اینکه شرکت زاگرس جنوبی ۱۷۵ میلیون مترمکعب گاز تولید می‌کند که معادل ۲۲ درصد گاز ایران است و بخش زیادی از آن در فارس تولید می‌شود، گفت: روی مایعات گازی در فارس خیلی سرمایه‌گذاری نشده است. سید ابوالحسن محمدی […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

صلح خبر/فارس مدیرعامل شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی با بیان اینکه شرکت زاگرس جنوبی ۱۷۵ میلیون مترمکعب گاز تولید می‌کند که معادل ۲۲ درصد گاز ایران است و بخش زیادی از آن در فارس تولید می‌شود، گفت: روی مایعات گازی در فارس خیلی سرمایه‌گذاری نشده است.

سید ابوالحسن محمدی شنبه یکم خردادماه در جلسه بررسی نقشه راه صنعت فارس در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی تاکید کرد: در این جلسات باید دانشگاهیان و صنعتگران نیز دعوت شوند و از نظرات آنها نیز استفاده شود.

او خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های فارس در حوزه نفت و گاز آموزش می‌دهند اما ما کارگاه آموزشی مهارتی در این حوزه در فارس نداریم و آموزش مهارت مغفول مانده است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی ادامه داد: قوانین دولتی در این شرایط تحریم جلوی سرعت کارها را گرفته و لازم است قوانین مطابق با شرایط تحریم شود.

محمدی همچنین با اشاره به تولید حدود ۲ میلیون بشکه نفت در سروستان، گفت: به زودی میدان خشت در کازرون افتتاح می‌شود که توان تولید ۲۰ میلیون بشکه نفت را دارد. 

او با بیان اینکه در حوزه تقویت فشار گاز پروژه‌هایی بسیار بزرگی در این شرکت در حال اجرا است، گفت: اگر این ایستگاه‌های تقویت گاز ایجاد نشود سالانه ۹۹ میلیون مترمکعب گاز از دست می‌دهیم که معادل ۷۰۰ هزار بشکه نفت است.

به گفته مدیرعامل شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی، با ایجاد این ایستگاه‌های تقویت فشار از هدر رفت این ۹۹ میلیون مترمکعب جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید