امروز: پنجشنبه, ۸ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو الحجة 1446 | 2025-05-29
کد خبر: 426749 |
تاریخ انتشار : 05 فروردین 1400 - 13:19 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران می‌گوید عدم اطمینان نسبت به آینده، بلای جان اقتصاد ایران شده است. عباس آرگون در گفت و گو با صلح خبر، اظهار کرد: برای آنکه بتوانیم تولید را در اقتصاد ایران رونق بدهیم، نیاز به جذب سرمایه گذاران جدید چه از داخل و […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران می‌گوید عدم اطمینان نسبت به آینده، بلای جان اقتصاد ایران شده است.

عباس آرگون در گفت و گو با صلح خبر، اظهار کرد: برای آنکه بتوانیم تولید را در اقتصاد ایران رونق بدهیم، نیاز به جذب سرمایه گذاران جدید چه از داخل و چه از خارج داریم و سرمایه گذاران پیش از هرچیز برای ورود به اقتصاد نیاز به اطمینان از آینده دارند و وقتی تصویر دقیقی از این آینده وجود نداشته باشد، شرایط دشوار می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر کمتر سرمایه گذاری توانسته تصویر دقیقی از حوزه کاری خود و آینده پیش‌روی فعالیتش به دست بیاورد، اعلام نمود: متاسفانه ما از سویی با مسائل مربوط به تحریم، اف ای تی اف و ارتباط اقتصاد ایران با فضای بین المللی رو به رو بودیم و در سال‌های مختلف، شرایط مختلفی بر حضور کشور در این عرصه حکم فرما بوده است. از سوی دیگر در داخل نیز برخی نهادهای تصمیم گیر با مقررات و دستورالعمل‌های مختلف و بعضا متضاد شرایط را تغییر داده‌اند تا جایی که معلوم نیست وقتی یک سرمایه گذاری آغاز می‌شود، در نهایت به چه سرنوشتی دچار خواهد شد.

عضو اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه بهبود شرایط تولید نیاز به برطرف کردن این نااطمینانی‌ها دارد، گفت: وقتی مقدمات تولید فراهم شود، سرمایه گذاران می‌توانند نسبت تولید و توزیع محصول خود در بازارهای داخلی و خارجی اقدام کنند که این موضوع درکنار تامین نیازهای مردم، می‌تواند به افزایش آمار صادرات غیرنفتی و ارزآوری برای کشور منجر شود.

آرگون با بیان اینکه میدان دادن به بخش خصوصی باید دیگر اولویت مهم اقتصاد ایران باشد، توضیح داد: در سال‌های گذشته، هر بار که به بخش خصوصی میدان داده شده، فعالان این بخش توانسته‌اند از خود عملکرد قابل دفاعی برجای بگذارند. از این رو اگر بنا بر بهبود شرایط تولید است، باید تلاش کرد که با کنار زدن بخش‌های دولتی و شبه دولتی، بخش خصوصی واقعی امکان حرکت پیدا کند.

وی اضافه کرد: ما در سال‌های گذشته با مشکلات مختلفی مواجه بوده‌ایم که از دستورالعمل‌های ارزی بانک مرکزی گرفته تا محدودیت‌هایی که در حوزه مالیات، تامین اجتماعی و تامین مواد اولیه هریک به نوبه خود تولید را دشوار کرده‌اند. باید تلاش کنیم که سیاست‌های فشار مالیاتی بر تولید کاهش یافته و به کارهای غیرمولد وارد شود و از سوی دیگر عمل به نام گذاری سال تنها در حالت شعار و سمینار و سربرگ‌های دولتی باقی نماند و تمام دستگاه‌ها طوری عمل کنند که در واقعیت زندگی مردم خود را نشان دهد. اقتصاد نیاز به آمار و گزارش ندارد و اگر طرحی موفق باشد، خود را در زندگی مردم و وضعیت فعالان اقتصادی نشان خواهد داد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید