امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 420018 |
تاریخ انتشار : 01 اسفند 1399 - 1:12 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر صلح خبر/لرستان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: سهم دفاع مقدس استان در مبلمان شهری بسیار ناچیز است که باید سهم این بخش از تاریخ انقلاب اسلامی، در ِالمان‌های شهری حفظ شود چراکه این مسئله یکی‌از مطالبات عمومی است. محسن رشیدی در گفت‌وگو با صلح […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

صلح خبر/لرستان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: سهم دفاع مقدس استان در مبلمان شهری بسیار ناچیز است که باید سهم این بخش از تاریخ انقلاب اسلامی، در ِالمان‌های شهری حفظ شود چراکه این مسئله یکی‌از مطالبات عمومی است.

محسن رشیدی در گفت‌وگو با صلح خبر با اشاره به نقش لرستان در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: شهرهای استان بارها و بارها مورد تهاجم هوایی رژیم بعثی عراق قرار گرفتند و بیشترین بمباران شهرها را در دوران دفاع مقدس داشته‌ایم.

وی افزود: حضور دو لشکر عملیاتی ۸۴ ارتش، ۵۷ حضرت ابوالفضل(ع) سپاه و مهندسی ۴۱۱ بروجرد، تیپ حنین، پشتیبانی و … از لرستان در مناطق عملیاتی نشان از ظرفیت بالای این استان دارد.

رشیدی با انتقاد از اینکه هیچ ِالمان و نمادی از آن همه ایثارگری، بمباران و یا شهدای ترور در شهرهای استان نیست، گفت: سهم دفاع مقدس استان در مبلمان شهری  بسیار ناچیز است که باید سهم این بخش از تاریخ انقلاب اسلامی، در ِالمان‌های شهری حفظ شود چراکه این مسئله یکی‌از مطالبات عمومی است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به این‌که ستاد پشتیبانی جنگ لرستان قوی‌ترین ستاد پشتیبانی جنگ بوده است، تصریح کرد:  تاکنون هیچ کتابی درخصوص ارگان‌هایی که در پشتیبانی جنگ  نقش داشته‌اند، نوشته نشده است.

وی اعلام نمود: جمع کثیری از دانش‌آموزان ما در دوران دفاع مقدس چه براثر بمباران‌ها و چه  با حضور در مناطق عملیاتی به شهادت رسیدند ولی متأسفانه یک میدان به اسم این دانش‌آموزان شهید نیست که این شهدا، برای دانش‌آموزان امروز الگو باشند.

رشیدی با تأکید بر اهمیت مکتوب کردن خاطرات دوران دفاع مقدس، افزود: در طی  این ۳۲ سال فقط ۱۵۰ کتاب مرتبط با دفاع مقدس  در استان ما چاپ شده، در این خصوص همه ما کوتاهی‌هایی کرده‌ایم اما گذشته قابل جبران است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان تأکید کرد: ظرفیت کنگره شهدا می‌طلبد این عقب‌ماندگی‌ها در مباحث مختلف جبران شوند.

وی با اشاره به برخی از مشکلات تپه شهدای گمنام خرم‌آباد و مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان پرداخت، عنوان کرد: برخی از مردم و خانواده‌های معزز شهدا، شب‌ها به زیارت قبور شهدای گمنام می‌روند که سیستم روشنایی آن مکان مشکل دارد و در شأن این عزیزان نیست.

رشیدی در ادامه صحبت‌های خود، نظافت، آسفالت، ساخت و سازهای غیر مجاز در حوالی مرکز فرهنگی دفاع مقدس را از جمله مشکلات آن مکان برشمرد و گفت: امنیت تپه شهدای خرم‌آباد باید به کمک نیروهای گشتی ناجا تأمین شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید