به گزارش صلح خبر به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه دومین همایش معاونان اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استانها، در رابطه با نسخه ارتقاء یافته سند تحول قضایی و برنامههای سال ۱۴۰۰ به صورت ویدئو کنفرانس با حضور محمدباقر الفت، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، قائم مقام و مدیران کل در سالن معاونت برگزار شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در این نشست با اشاره به سند تحول قوه قضاییه گفت: ظرف یکی دو سال گذشته تحولات بزرگی در قوه قضاییه رخ داده است، که اگر به مفاد و محتوای این اسناد دقت کنیم شاهد یک نگاه تحولی جدی، سودآور و موثر به حال ملت و دولت خواهیم بود.
الفت خطاب به معاونین استانها تأکید کرد: همه باید برای تهیه و تولید برنامههای سند تحول قضایی تلاش کنیم، تا با غیرت، حساسیت، تعصب و اهمیت سازمانی برنامهها را به نحو شایسته اجرا شود. همچنین تدوین برنامه ۱۴۰۰ باید مبتنی بر سند تحول قضایی باشد.
وی خاطرنشان کرد: امروز مسئولیت ما نسبت به مردم، دستگاه قضایی و رییس قوه قضاییه چند برابر است و معاونان پیشگیری از وقوع جرم باید به عنوان مسئولان بدون مرز، هر جا و در هر زمینه که امکان آن فراهم باشد به میدان آمده و نقشآفرینی کنند.
این مقام قضایی با اشاره به نقش نهادهای داوری و میانجیگری گفت: قوه قضاییه از ایجاد، توسعه و تکامل نهادهای مستقل داوری و میانجیگری حمایت میکند و الزاماً به دنبال تصدیگری در این حوزه ها نیست. اما چون عملکرد مثبت و دقیق این نهادها در کاهش ورودی پروندهها به دادگستری ها موثر است، این انتظار از قوه قضاییه می رود که بر آراء صادره از این نهادها کماکان نظارت داشته باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در ادامه از توجه ویژهای که رییس دستگاه قضا به مبحث پیشگیری و معاونت پیشگیری دارد اشاره کرد و به نقل از وی گفت: باید حوزه پیشگیری را قوی کرد، فعالیتها را توسعه داد و مانع از افزایش پرونده در دادگستریها شد.
وی همچنین به معاونان پیشگیری استانها یادآوری کرد که با همکاری مدیران زندانها، بازرسی از زندان، سلول و بندها را در دستور کار خود قرار دهند.
در این ویدئو کنفرانس معاونان اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استانهای اصفهان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران و هرمزگان به تشریح، تبیین عملکرد و اقدامات استان خود پرداختند.
انتهای پیام