امروز: جمعه, ۲۱ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 رجب 1446 | 2025-01-10
کد خبر: 40749 |
تاریخ انتشار : 20 آذر 1394 - 17:33 | ارسال توسط :
1
1
ارسال به دوستان
پ

جهان > غرب آسیا – همشهری آنلاین:قاچاق آثار باستانی پس از نفت، به مهمترین منبع تامین درآمد نیروهای داعش تبدیل شده است. بسیاری از اشیاء تاریخی به ارزش میلیونها دلار که توسط داعش از شهر باستانی پالمیرا یا دیگر مکان‌های باستانی در سوریه و عراق غارت می‌شوند، به آسانی در بازارهای سیاه یا از طریق اینترنت به […]

جهان > غرب آسیا – همشهری آنلاین:
قاچاق آثار باستانی پس از نفت، به مهمترین منبع تامین درآمد نیروهای داعش تبدیل شده است.

بسیاری از اشیاء تاریخی به ارزش میلیونها دلار که توسط داعش از شهر باستانی پالمیرا یا دیگر مکان‌های باستانی در سوریه و عراق غارت می‌شوند، به آسانی در بازارهای سیاه یا از طریق اینترنت به فروش می‌رسند.

به گزارش یورونیوز این آثار ابتدا توسط واسطه‌هایی در ترکیه و لبنان خریداری شده و سپس دلال‌ها این آثار را به مجموعه دارانی در اروپا یا آمریکا می‌فروشند. به این ترتیب منشاء تهیه عتیقه‌ها پنهان می‌ماند.

دبورا لهر، رئیس و از بنیانگذاران گروه ائتلاف جهانی برای حفاظت از آثار باستانی می گوید: «ماموران گمرک می‌دانند که یک کیلو کوکائین غیرقانونی است اما هنگامیکه آنها یک گلدان قدیمی می‌بینند، نمی دانند که آیا این یک خرید توریستی است یا قطعه‌ای با قدمتی سه هزار ساله.»

تقاضاها در سطح بین الملل برای متوقف کردن این داد و ستدها افزایش یافته است. فرانسه از اولین کشورهایی بود که در زمینه وجود اشیاء گرانبهای شهر باستانی پالمیرای سوریه در دست دلالان غربی هشدار داد. واسطه گران این معاملات را با اسناد جعلی انجام می‌دهند.

ریچارد کورین، عضو مؤسسه اسمیتسونین آمریکا (Smithsonian Institution) که بزرگ‌ترین موزه علمی فرهنگی تحقیقاتی جهان است، می‌گوید: «در بازار مجموعه دارانی هستند که می‌گویند در حال حاضر راه درست حفظ این آثار، خرید آنهاست. اما این اشتباه است و آنها با پرداخت این پولها، انگیزه بیشتری به نیروهای داعش برای غارت بیشتر، فروش بیشتر و کسب درآمد بیشتر می‌دهند.»

برخی از کشورها همچون فرانسه برای اعمال نظارت‌های سخت‌تر، فهرستی از اشیاء تاریخی که احتمال داده می‌شود توسط نیروهای داعش غارت شده باشد را تهیه و منتشر کرده‌اند.

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :فربد

      نحوه اطلاع رسانی خوب نیس

    بدون نظر :