امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 384510 |
تاریخ انتشار : 09 شهریور 1399 - 13:08 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟ ایرنا زندگی: آلو بخارا که سرشار از خاصیت است را می‌توان با چند روش خشک کرد و در غذا‌ها از آن استفاده کرد. طعم جذابی به غذاهایمان می‌دهد و به دلیل داشتن مواد مغذی، باعث می‌شود تغذیه سالمی داشته باشیم. ۱. […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟

ایرنا زندگی: آلو بخارا که سرشار از خاصیت است را می‌توان با چند روش خشک کرد و در غذا‌ها از آن استفاده کرد. طعم جذابی به غذاهایمان می‌دهد و به دلیل داشتن مواد مغذی، باعث می‌شود تغذیه سالمی داشته باشیم.

چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟

چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟

۱. خشک کردن آلو بخارا باآفتاب

یکی از روش‌هایی که می‌توانید آلو بخارا خشک کنید این است که بعد از شستشوی کامل آلو‌ها آن‌ها را در یک سطح بزرگ و مسطح قرار دهید و در معرض تابش نور آفتاب باشد، اما مراقب باشید که گردوخاکی بر روی آن‌ها نشیند. اما این روش یک عیب بزرگی که دارد رنگ آلو‌ها کدر و قهوه‌ای تیره است و هیچ شیره‌ای ندارد، به دلیل این که درصد رطوبت آن بسیار کم است.

۲. خشک کردن آلو بخارا توسط دستگاه خشک کن

چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟

از عالی‌ترین و منحصر به فردترین روش‌ها برای خشک کردن آلو از طریق دستگاه‌های خشک کنی که مخصوص آلو است، می‌باشد. این نمونه از دستگاه میوه خشک کن در سایز‌ها و انواع مختلفی در بازار موجود است که البته بسته به نوع و میزان آلو‌ها را خشک می‌کند. هر چه مقدار آلو‌ها بیشتر باشد باید از دستگاه‌های خشک کن در سایز‌های بزرگ‌تر استفاده کنید.

البته از دیگر قابلیت‌های این دستگاه‌ها که مجهز به تنظیم درجه دما می‌شود و همچنین از یک محفظه برای به وجود دود گوگرد استفاده کنید. دستگاه‌های خشک کردن آلو به صورت‌های گازی، برقی و نفتی در بازار موجود است. استفاده کردن از دستگاه‌های تولید آلو این مزیت را دارند که می‌توان حجم بسیاری از میوه‌ها را در مدت زمان کوتاه‌تری و در حجم بالایی خشک کرد.

۳. خشک کردن آلو بخارا به روش تیزابی

روش تیزابی یکی دیگر از روش‌های خشک کردن آلو بخارا است که از این روش بیشتر در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی به کار می‌برند. این شیوه به این صورت است که شما می‌توانید مقداری از آب و پودر کربنات پتاسیم خوراکی را همراه با روغن سبزه ترکیب نمودن این مواد محلولی از تیزاب به وجود می‌آید.

سپس آلو‌ها و دیگر محصولات را به همین شیوه در محلول تیزاب خشک کنید. در این روش پوست آلو‌ها در اثر ماندن در این محلول نازک می‌شود و باعث و می‌شود منافذ بسیار کوچکی در پوست آلو‌ها به وجود بیاید این عمل منجر به خشک شدن آلو‌ها می‌شود بعد از آن آلو‌ها را در معرض تابش شدید خورشید قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.

چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید