امروز: جمعه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 5 ذو القعدة 1446 | 2025-05-02
کد خبر: 384094 |
تاریخ انتشار : 08 شهریور 1399 - 2:45 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر به گفته رئیس انجمن تولیدکنندگان نوشت‌افزار، در حال حاضر در زمینه ماژیک به جز ماژیک طراحی نیاز کشور از طریق تولید داخل برطرف می‌شود، اما در زمینه غلط گیر، هنوز همه نیاز داخلی را پوشش نداده ایم و تکنولوژی پیچیده تولید اتود نیز باعث شده تاکنون تولید آن در […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

به گفته رئیس انجمن تولیدکنندگان نوشت‌افزار، در حال حاضر در زمینه ماژیک به جز ماژیک طراحی نیاز کشور از طریق تولید داخل برطرف می‌شود، اما در زمینه غلط گیر، هنوز همه نیاز داخلی را پوشش نداده ایم و تکنولوژی پیچیده تولید اتود نیز باعث شده تاکنون تولید آن در ایران انجام نشود.

به گزارش صلح خبر، به تازگی موسی فرزانیان، رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار و لوازم مهندسی، از ممنوعیت واردات خودکار، ماژیک و غلط‌گیر از اردیبهشت ماه امسال خبر داده و گفته بود که در حال حاضر به دلیل رکود و موجودی‌های قبلی مشکلی در بازار ایجاد نشده، اما با توجه به تولید نشدن غلط گیر و ماژیک، تداوم این وضعیت منجر به کمبود و گرانی آن‌ها خواهد شد. 

اما محمودرضا صنعتکار، رئیس انجمن تولیدکنندگان نوشت‌افزار در گفت‌گو با صلح خبر، با بیان اینکه بیشتر اقلام نوشت افزار در داخل تولید می‌شود، ضمن اشاره به ممنوعیت واردات مداد گفت: اخیراً ماژیک در گروه ۲۷ کالایی قرار گرفته و ارز به آن اختصاص نمی‌یابد که به نوعی به معنی ممنوعیت واردات این محصول است. این ممنوعیت بر اساس جلوگیری از تولید محصولاتی که مشابه داخلی دارند انجام شده است.

به گفته وی چهار شرکت تولیدکننده نوشت‌افزار عضو انجمن، سالانه توان تولید ۱۶۰ میلیون ماژیک وایت برد، نقاشی و هایلایتر را دارند و ظرفیت اسمی آن‌ها ۲۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار عدد انواع ماژیک است. البته مصرف سالانه کشور ۱۴۵ تا ۱۵۰ میلیون عدد است؛ بنابراین در صورت تامین مواد اولیه، نیاز کشور از سوی همین چهار شرکت برطرف می‌شود. البته ماژیک طراحی در داخل تولید نمی‌شود، اما در میزان مصرف لحاظ شده است.

صنعتکار در ادامه درباره تولید لاک غلط‌گیر هم گفت: در حال حاضر یک تولید کننده در ایران لاک غلط گیر تولید می‌کند، اما نمی‌تواند مصرف سرانه کشور را پوشش دهد؛ بنابراین واردات این محصول ممنوع نیست، بلکه لاک غلط گیر در گروه ۲۶ کالایی قرار دارد و می‌تواند در مقابل ارز حاصل از صادرات وارد شود.

وی همچنین با اشاره به چرایی تولید نشدن اتود در ایران توضیح داد: تولید بدنه و سه نظام داخل اتود تکنولوژی پیچیده‌ای دارد که به همین دلیل تاکنون در داخل تولید نشده، اما اخیراً برخی از دست‌اندرکاران این بخش برای تولید اتود اقداماتی انجام داده‌اند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید