به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین صنعت پور رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به سال «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: در بحث جهش تولید نکات فراوانی است که به چند نکته اشاره میکنم. از منظر قرآن کریم خدای متعال میفرمایند: «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ» یعنی تا میتوانید در برابر دشمن نیرومند و قوی باشید.
وی ادامه داد: قوی بودن تنها بعد نظامی نیست؛ هم قوت سیاسی، هم فرهنگی و هم اقتصادی است. دشمن در عرصه نظامی نتوانست به ما غلبه کند، این شعار نیست و عین واقعیت است در عرصه سیاسی هم تقابل فراوانی داشته و موفق نشده، شاید تنها نقطهای که امیدوار است ما را شکست دهد در حوزه فرهنگی و اقتصادی است. دشمنان اگر چه در حوزه فرهنگی افسران جنگ نرم تلاش خود را میکنند و به فضل الهی با راه اندازی جریاناتی مثل زیارت اربعین و مشابه آن بعد معنوی تقویت میشود و نمیتواند کاری از پیش ببرد اما فعلاً بزرگترین خلأ در بحث اقتصادی است.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش با تاکید بر اینکه جهش تولید تنها با مدیریت جهادی محقق میشود گفت: ما اگر مدیریت جهادی داشته باشیم میتوانیم موفق باشیم، ظرفیت و نعمتهای فراوانی در کشور داریم در شرایط کرونایی بازهم این حقیقت را در بحث تولید مواد غذایی در حوزه سلامت میبینید چقدر پیشرفت داشتهایم همانطور که در حوزه دفاعی به پیشرفتهای قابل توجهی رسیدیم و بحمدالله نظام جمهوری اسلامی به نقطهای از بازدارندگی رسیده که دشمن نمیتواند به کشور نگاه چپ کند.
صنعت پور افزود: مقام معظم رهبری حدود دوازده سال است که شعار اقتصادی میدهند، پس این میطلبد در کنار کار و مدیریت جهادی به نیروی انسانی و ظرفیتهای داخلی توجه کنیم. دشمن در بحث اقتصادی به شدت با ما مقابله میکند و به کشورهای دوست و متحد ما مثل عراق، ترکیه و چین فشار حداکثری میآورد که فروش نفت ایران را به صفر برساند، البته این کار دشمن برکاتی هم برای ما داشته، مقاومت ما را بالا برده، همبستگی مردم را بیشتر کرده و نگاهها به سمت رونق تولید رفته، تولیدات داخلی توسط مردم خریداری میشود، بسیاری از واحدهای تولیدی که از دور خارج بودند به فضل الهی به کار خود بازگشتند، اینها بخشی از کارهایی بوده که صورت گرفته است.
وی توجه به نیروی انسانی کارآمد را یکی دیگر از عوامل در جهش تولید دانست و گفت: توجه به نیروی انسانی متخصص، مبتکر و نیروی کار ماهر از مهمترین زیر ساختهای اقتصادی هر کشور است. آمارها نشان میدهد کشور ما در حوزه نیروی انسانی و افراد متخصص و ماهر جایگاه بسیار خوبی دارد. سومین نکته این است که برای جهش تولید باید نیم نگاهی هم از منظر دین داشته باشیم. از منظر دین موضوعی داریم به نام برکت، اگر بخواهیم برکات ما رونق پیدا کند باید از جهت فرهنگی سالمتر باشیم، از منظر قرآن اگر مردم ایمان بیاورند، تقوا را رعایت کنند حتماً برکات از آسمانها و زمین برایشان گشوده میشود، اگر درجه ایمان و تقوا و شکر گزاری بیشتر و بهتر باشد تولیدات میتواند برکات بیشتری داشته باشد.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش ادامه داد: چهارمین نکته برای جهش تولید این است که ما روحیه و فرهنگ کار و مصرف را در کشور اصلاح و تقویت کنیم، کار صرفاً پشت میز نشینی نیست، همه باید به میدان کار بیایند، فرد و جامعه همه باید مسئولیت پذیر باشند، ایثار داشته باشند. با گذشت، سرمایه گذاری و وقت گذاشتن تولید را تقویت کنیم در حوزه مصرف روحیه قناعت و پرهیز از اسراف داشته باشیم، الگوی مصرف و نوع زندگی را اصلاح کنیم و اهل تجملات و تشریفات نباشیم. همه اینها میتواند در بحث اقتصادی و جهش تولید تأثیرگذار باشد ان شاءالله خدای تعالی به برکت ایمان و تقوای مردم گشایشی کند و بتوانیماقتصادی مقاوم داشته باشیم.
انتهای پیام