امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 348238 |
تاریخ انتشار : 28 اسفند 1398 - 16:57 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر معاون صدا درباره نقش پر اهمیت رسانه‌ها در همراهی با مردم گفت: ما باید روی محوری‌ترین موضوعات و دغدغه‌های مردم تمرکز و آنها را همراهی کنیم؛ به نحوی که در شادی‌ها و گرفتاری‌های آنان حضور داشته باشیم. به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی معاونت صدای رسانه […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

معاون صدا درباره نقش پر اهمیت رسانه‌ها در همراهی با مردم گفت: ما باید روی محوری‌ترین موضوعات و دغدغه‌های مردم تمرکز و آنها را همراهی کنیم؛ به نحوی که در شادی‌ها و گرفتاری‌های آنان حضور داشته باشیم.

به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی معاونت صدای رسانه ملی، حمید شاه‌آبادی معاون صدای صدا و سیما با اشاره به نقش پر اهمیت رسانه‌ها در همراهی با مردم گفت: قرار ما با مردم این است که روی محوری‌ترین موضوعات و دغدغه‌های مردم تمرکز و آنها را همراهی کنیم؛ به نحوی که در شادی‌ها و گرفتاری‌های آنان حضور داشته باشیم. این مسئله از خاصیت‌های رسانه است و امروز که ویروس کرونا بر کشور سایه افکنده است معاونت صدا با رادیو نوروز در کنار مردم است.

معاون صدا نقش «رادیو نوروز» را در شرایط فعلی راهبردی ارزیابی کرد و ادامه داد: برنامه‌های «رادیو نوروز» به گونه‌ای طراحی و تدوین شده است تا در بین مردم همدلی را که بزرگترین دستاورد فرهنگ غنی کشورمان است مطرح کنیم و صدای همدلی مردم باشیم. در این ایام مردم در خانه‌ها، خودشان را قرنطینه می‌کنند تا هموطنان‌شان از این ویروس و تبعات آن در امان بمانند. اما در کنار همه توصیه‌های صورت گرفته عده‌ای هم هستند که نباید در خانه بمانند از قبیل نیروهای امدادی و امثال آنها. در همین راستا از جمله بخش‌هایی که  نباید در منزل نمانند، اهالی رسانه‌ها هستند که باید به انجام وظیفه مشغول باشند. «رادیو نوروز» در کنار۱۶ شبکه ملی، سراسری و استانی وجه دیگری دارد تا در کنار مردم لحظات را آسان‌تر، مفید و فرح‌بخش نماید و در نهایت رضایت مردم میسر شود.

شاه آبادی در خصوص «رادیو نوروز» خاطرنشان کرد: «رادیو نوروز» صدای همدلی است. امروز مردم بزرگترین سلاح‌شان برای مبارزه با بیماری و عبور از این دوران همدلی است. این دستاورد بزرگ فرهنگی به گونه‌ای اثرگذار است که علیرغم دارا بودن رتبه سوم یا چهارم کشورمان در مواجه با معضل کرونا، مردم با این ابزار اثر بخش در حال مبارزه با این معضل هستند.

وی افزود: بیان رویدادها و اطلاع رسانی از عملکرد دستگاه‌های خدماتی و امدادی بالاخص حوزه بهداشت و سلامت، قرارگاه بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا از مهمترین بخش‌های برنامه‌های این رادیو است. همچنین در بخش‌های برنامه‌های فرهنگی این رادیو موسیقی نواحی پخش و تاریخ استان‌ها بیان می‌شود. ارتباط با خانواده‌ها، نوروز در خانه، آموزش و مشاوره تحصیلی به دانش‌آموزان از مهمترین برنامه‌های این رادیو  به شمار می‌رود. امسال با توجه به شرایط خاص ایجاد شده در کشور و بسیج همگانی مبارزه با ویروس کرونا، توجه و تأکید بیشتری بر ارتقای بهداشت عمومی و روان جامعه در مقابله صحیح با انتشار و شیوع این ویروس وجود دارد که تحقق این موارد با آموزش‌های مستمر سلامتی و بهداشتی فردی، خانواده‌ای و عمومی از شاخص‌های برنامه‌ای رادیو نوروز است. تمهیدات لازم آموزشی و مشاوره‌های تحصیلی و اطلاع‌رسانی از برنامه‌های آموزشی صداوسیما فراهم خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد:  این شبکه رادیویی از ۲۸ اسفند تا ۱۵ فروردین به کار خود ادامه خواهد داد و از طریق سه درگاه گیرنده‌های رادیو با  طول موج اف ام ردیف ۵/۹۵ مگاهرتز، گیرنده‌های دیجیتال و برنامه کاربردی اپلیکیشن تلفن همراه رادیو قابل دریافت از طریق www.iranseda.ir  قابل دریافت است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید