امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 344810 |
تاریخ انتشار : 10 اسفند 1398 - 3:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک کارشناس مسائل بین الملل با اعتقاد بر این که دیپلماسی پارلمانی نباید محدود به برگزاری نشست اتحادیه بین‌المجالس یا ایجاد هیات‌های دوستی مشترک بین پارلمان‌ها شود، گفت: دیپلماسی پارلمانی ظرفیت بیشتری دارد و از آن می‌توان به عنوان ریل گذاری برای ستاره ها عرصه سیاست خارجی در حوزه […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک کارشناس مسائل بین الملل با اعتقاد بر این که دیپلماسی پارلمانی نباید محدود به برگزاری نشست اتحادیه بین‌المجالس یا ایجاد هیات‌های دوستی مشترک بین پارلمان‌ها شود، گفت: دیپلماسی پارلمانی ظرفیت بیشتری دارد و از آن می‌توان به عنوان ریل گذاری برای ستاره ها عرصه سیاست خارجی در حوزه روابط بین‌الملل و چگونگی بهره‌گیری از فرصت‌ها استفاده کرد.

اصغر زارعی در گفت‌وگو با صلح خبر، با بیان این که یکی از ابعاد دیپلماسی در هر کشوری که می‌تواند در عرصه روابط خارجی موثر و تاثیرگذار باشد ، دیپلماسی پارلمانی به عنوان یکی از اعضای سه گانه حاکمیتی در کشورهاست گفت: متاسفانه به دیپلماسی پارلمانی در کشور به صورت محدود توجه شده است و غالبا از آن به عنوان شرکت در نشست‌هایی چون اتحادیه بین المجالس یا برگزاری نشست های هیات های دوستی پارلمانی یاد می‌شود در حالی که این فعالیت‌های روتین و رسمی فقط بخشی از دیپلماسی پارلمانی است و این نوع دیپلماسی از ظرفیت‌های گسترده تری در کنار دیپلماسی رسمی و عمومی برخوردار است.

وی با بیان این که دیپلماسی پارلمانی می‌تواند ریل گذاری در عرصه سیاست خارجی کشور  را مدیریت و رهبری کند ، گفت: به نظرم یکی از اولویت‌ها در حوزه دیپلماسی پارلمانی کشور چگونگی برخورد و مقابله با تحریم‌ها و فشارهایی است که از سوی نظام سلطه  علیه کشور تحمیل می‌شود، در واقع در حوزه دیپلماسی پارلمانی می‌توانیم با ریل گذاری مناسب و استفاده بهینه از این نوع دیپلماسی تهدیدهای موجود را به فرصت تبدیل کنیم.

زارعی با تاکید بر این که در دنیای کنونی سیاست در خدمت اقتصاد است و نه اقتصاد در خدمت سیاست، ادامه داد: دیپلماسی پارلمانی با در نظر گرفتن این موضوع می‌تواند با سیاست گذاری دقیق در کنار دو قوه مجریه و قضاییه نقشی راهبردی برای کاهش فشارهای حداکثری نظام سلطه بر اقتصاد ایران داشته باشد و در عرصه مدیریت این تحریم‌ها اثرگذار باشد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل ابراز امیدواری کرد که در مجلس یازدهم شاهد فعالیت دیپلماسی پارلمانی فراتر از چارچوبی باشیم که در طی این سال‌ها در قالب انجام جلسات روتین و رسمی انجام شده است.

انتهای پیام  

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید