به گزارش صلح خبر، نزدیک به ۵۰۰ شرکت در رشتههای مختلف کاری در این رویداد پنج روزه، توانمندیها و محصولات خود را عرضه کردند. در بازدید سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، تولیدکنندگان مختلف، دغدغههای خود را با وی در میان گذاشتند.
«راه و شهرسازی، نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی، نیرو و ICT از جمله رشتههایی بود که شرکتهای دانشبنیان، فناور و سایر تولیدکنندگان فعال در آن حوزه، محصولات ایران ساخت خود را به شرکتهای متقاضی و بازدیدکنندگان عرضه کردند.
همچنین در این رویداد، بخش ویژهای برای «مسئولیتهای اجتماعی» شرکتها و هلدینگهای حاضر در این رویداد در نظر گرفته شد.
امضای قرارداد چند جانبه
امضای یک قرارداد چند جانبه با حضور قرارگاه خاتم الانبیا (ص)، شرکت ذوب آهن اصفهان و چند نهاد دولتی از جمله رویدادهای جنبی این نمایشگاه بود.
بر اساس این قرارداد، قرارگاه خاتم با توجه به پروژه ریل ملی، با استفاده از توانمندی شرکتهای دانشبنیان، انجام برخی پروژههای ریلی، خصوصاً خط آهن چابهار را بر عهده میگیرد.
برگزاری نشستهای ارائه نیازمندیهای فناورانه هلدینگهای تخصصی قرارگاه خاتم الانبیا با حضور شرکتهای دانشبنیان، فناور و … از جمله دیگر بخشهایی بود که در حاشیه نمایشگاه برگزار شد.
عبور از محدودیتهای تحریمی
شرکتهای دانشبنیان و فناور مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور داخلیسازی محصولات و نیازمندیهای صنایع مختلف و عبور از برخی محدودیتهای تحریمی، توانمندیهای خود را با هلدینگهای بزرگ صنعتی و پیمانکاران پروژههای مختلف به اشتراک گذاشتند.
همچنین با حضور رئیس بنیاد ملی نخبگان، قراردادی میان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و انجمن سازندگان صنعتی ایران (ستصا) منعقد شد.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، نمایشگاه توانمندیهای فنی و مهندسی ایرانی با محوریت تحقق شعار سال «رونق تولید»، از روز شنبه (سوم اسفندماه) به مدت پنج روز در محل شبستان 1 و 2 مصلای امام خمینی (ره) تهران در حال برگزاری است.
انتهای پیام