امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 341973 |
تاریخ انتشار : 25 بهمن 1398 - 12:25 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر به نظر می رسد که ایرباس به منظور جبران کاهش تولید هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس، قصد دارد تولید و تحویل هواپیماهای خود را سرعت ببخشد.      به گزارش صلح خبر، در طول یک سال گذشته که هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس تحت تاثیر سقوط پیاپی و مشابه زمین گیر شدند […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

به نظر می رسد که ایرباس به منظور جبران کاهش تولید هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس، قصد دارد تولید و تحویل هواپیماهای خود را سرعت ببخشد.     

به گزارش صلح خبر، در طول یک سال گذشته که هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس تحت تاثیر سقوط پیاپی و مشابه زمین گیر شدند و مجوز پرواز آنها لغو شد، شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا با دردسر و مشکلات متعددی از جمله سقوط ارزش سهام، افت میزان فروش و قراردادهای منعقد شده و کاهش درآمدزایی و سودآوری مواجه شد.

این در حالیست که به عقیده بسیاری دیگر از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه هوانوردی، مشکلات بوجود آمده برای بوئینگ، تبدیل به بهترین فرصت برای بزرگترین رقیب آن یعنی شرکت هواپیماسازی ایرباس شد تا بتواند کمبودهای موجود در ناوگان هوایی ایرلاین های مختلف جهان را جبران کند و بدین ترتیب سهم خود را در جهان افزایش دهد.

این روند به گونه‌ای پیش رفت که ایرباس در سال ۲۰۱۹ میلادی از بزرگترین رقیب خود بوئینگ پیشی گرفت و عنوان بزرگترین سازنده هواپیما در جهان را به خود اختصاص داد.

 ایرباس که یک شرکت هواپیماسازی اروپایی مستقر در فرانسه به شمار می‌رود، همواره یکی از بزرگترین رقبای بوئینگ در تولید و عرضه هواپیما بوده است.

حالا بر اساس گزارش‌هایی که در businessinsider و CNBC آمده است، ایرباس قصد دارد از کم‌کاری و کاهش سفارش‌های بوئینگ که تحت تاثیر زمین‌گیر شدن هواپیماهای ۷۳۷ مکس به وجود آمده است، بهره ببرد و به همین سبب سرعت تولید و تحویل هواپیماهای قراردادی خود با ایرلاین‌های مختلف را در سال ۲۰۲۰ میلادی افزایش دهد.

زمین‌گیر شدن هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس در تمامی ایرلاین‌های فعال در جهان، بدون شک ضرر و زیان‌های بسیاری را برای این غول هواپیماسازی آمریکایی به ارمغان آورده و بسیاری از آنها درصدد تشکیل پرونده های حقوقی علیه بوئینگ و دریافت خسارت و غرامت از آن هستند.

به عقیده کارشناسان فعال در حوزه هوانوردی، همین امر تبدیل به بهترین فرصت برای ایرباس شد تا بتواند قراردادهای بیشتری با ایرلاین های مختلف جهان منعقد کند و تعداد سفارش و تحویل هواپیماهای ساخت خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و بدین ترتیب از بزرگترین رقیب خود، بوئینگ، جلو بزند.

بعد از آنکه دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس به فاصله کمتر از شش ماه در سال گذشته سقوط کردند و بالغ بر ۳۰۰ نفر از مسافران و خدمه پروازی آن جان باختند، تمامی ایرلاین های فعال در جهان پرواز این مدل از هواپیما را در خطوط پروازی خود ممنوع و متوقف اعلام کردند تا نتایج سازمان هوانوردی فدرال آمریکا و سایر موسسات مربوطه در خصوص نقض نرم‌افزاری و سایر مشکلات ایمنی آن معلوم و مشخص شود.

این درحالیست که بوئینگ چند هفته پیش اعلام کرد که به طور موقت تولید هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس را در ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی متوقف خواهد کرد. به نظر می رسد همان طور که بسیاری از نهادهای ناظر در ایالات متحده آمریکا و سایر متخصصان هوانوردی پیش بینی کرده بودند، مجوز پرواز و بازگشت بوئینگ ۷۳۷ مکس به خطوط هوایی به این زودی صادر نخواهد شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید