امروز: سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 23 ذو القعدة 1446 | 2025-05-20
کد خبر: 338426 |
تاریخ انتشار : 09 بهمن 1398 - 3:33 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر یک عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار با اشاره به پایین بودن سهم دستمزد در قیمت تمام شده تولید می‌گوید: در کشورهای دیگر اگر نیروی کار تامین باشد و کارفرما دغدغه‌های او را مهم بداند، تولید با کیفیت و قابل رقابت با استانداردهای جهانی عرضه می‌شود. علی اصلانی در […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

یک عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار با اشاره به پایین بودن سهم دستمزد در قیمت تمام شده تولید می‌گوید: در کشورهای دیگر اگر نیروی کار تامین باشد و کارفرما دغدغه‌های او را مهم بداند، تولید با کیفیت و قابل رقابت با استانداردهای جهانی عرضه می‌شود.

علی اصلانی در گفت وگو با صلح خبر، با اشاره به سهم دستمزد در قیمت تمام شده تولید اظهار کرد: بر اساس آمارها، میانگین سهم دستمزد در قیمت تمام شده بخش کشاورزی شش تا هفت درصد و در بخش صنعت، بین هشت تا ۹ درصد است اما به طور کلی میانگین هزینه دستمزد یک کارگر در تولید بین ۹ تا ۱۰ درصد است.

وی افزود: اگر در کشورهای دیگر سهم دستمزد در قیمت تمام شده بالا است به این دلیل است که کیفیت محصول برای کارفرما مهم است و کارفرما برای احتیاجات و رفاهیات کارگر اهمیت قائل است.

این مقام مسئول کارگری ادامه داد: وقتی کارگر در خط تولید مشغول کار است و باید قطعه‌ای را ببندد، دقت در کار او بستگی به این مساله دارد که کارفرما تا چه حد دغدغه او را مهم بداند.

اصلانی تصریح کرد: در کشورهای دیگر کیفیت محصول اهمیت بالایی دارد و کارفرمایان معتقدند اگر نیروی کار تامین باشد تولید با کیفیت و قابل رقابت با استانداردهای جهانی هم عرضه می‌شود ولی آیا کارفرمایان ما به این حرف ایمان دارند؟

دلیل تسخیر اقتصاد جهان توسط کمپانی‌های بزرگ

رئیس کانون شورای اسلامی کار البرز افزود: اگر محصولات دو کمپانی بزرگ آلمانی، بنز و بی.ام. و بازارها را تسخیر کرده‌اند به این دلیل است که آنها افق بلندمدتی را برای کار خود ترسیم و برنامه‌ریزی کرده‌اند.از نظر آنها کارگر باید تامین باشد تا در کار احساس مسئولیت کند.اگر نیروی کار دغدغه دستمزد،حق ‌بیمه و هزینه‌های مسکن و درمان را نداشته باشد کیفیت کار او قطعا بالا می‌رود.

به گفته وی در کشورهایی مثل آلمان نرخ بیکاری و تورم بسیار پایین است و در حالی که ذخایر نفتی و گازی یا معدن ندارند بر پایه اقتصاد مدیریتی و بخش خصوصی اداره می‌شوند به همین دلیل است که سهم بسزایی در اقتصاد جهان دارند، همچنان که ۱۲ تا ۱۴ درصد اقتصاد دنیا در دست چین است.

به گزارش صلح خبر، علیرغم آنکه کارفرمایان بخش اعظمی از هزینه‌های خود را متوجه دستمزد نیروی کار می‌دانند بسیاری از کارشناسان معتقدند دستمزد در قیمت تمام شده تولید و کالای کارفرما سهم پایینی دارد و بیشترین هزینه کارفرمایان را مالیاتها، نبود نقدینگی و هزینه تامین مواد اولیه شامل می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید