امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 337852 |
تاریخ انتشار : 06 بهمن 1398 - 13:00 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه جغور بغور؛ خوراک خوشمزه جگر صلح خبر: جغول بغول یا خوراک جگر از آن دسته از غذاهایی می‌باشد که همه ی ما خورده ایم و از طعم و مزه‌ی آن خاطره داریم. دستور پخت آن نیز بسیاز ساده می‌باشد. خب دوستان در این مقاله می خواهیم به […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه جغور بغور؛ خوراک خوشمزه جگر

صلح خبر: جغول بغول یا خوراک جگر از آن دسته از غذاهایی می‌باشد که همه ی ما خورده ایم و از طعم و مزه‌ی آن خاطره داریم. دستور پخت آن نیز بسیاز ساده می‌باشد.

خب دوستان در این مقاله می خواهیم به شما دستور تهیه جغول بغول یا به زبان امروزی خوراک جگر را به شما آموزش بدهیم.

این غذا در ایران یک غذای سنتی محسوب می شود که مواد اصلی تشکیل دهنده آن را جگر و دل و قلوه گوسفند تشکیل می دهند. این غذا یک غذای مجلسی محسوب می شود و برای شام و نهار صرف می شود.

تهیه جغول بغول کار سختی نیست و شما می توانید با خواندن این مقاله دستور پخت جغول بغول را به راحتی یاد بگیرید و آن را در منزل تهیه کنید تا از این غذای مقوی و خوشمزه لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • جگر و دل و قلوه گوسفند: دویست گرم
  • پیاز درشت: یک عدد
  • هویج: دو عدد
  • سیب زمینی: دو عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
  • آب لیمو تازه: یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم
  • روغن مایع سرخ کردنی: به مقدار لازم

دستور تهیه جغول بغول

دستور تهیه جغول بغول

1. یک تابه می آوریم و مقداری روغن سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و شعله گاز را روشن می کنیم تا روغن داغ شود، سپس پیاز خود را به صورت خلالی و نازک خرد می کنیم و همراه با جگر و دل و قلوه به صورت هم زمان داخل تابه می ریزیم و آن ها را تفت می دهیم تا رنگ آنها به صورت طلایی در بیاید.

2. سپس یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و بعد از آن نمک، زردچوبه و فلفل را هم اضافه می کنیم و آن ها را هم می زنیم.

3. یک لیوان می آوریم و نصف آن را پر از آب می کنیم و بر روی جغول بغول می ریزیم

4. بعد از آن آب لیمو تازه را بر روی جغول بغول می ریزیم و آن ها را هم می زنیم.

5. حالا شعله گاز خود را خاموش کنید و منتظر بمانید تا غذای شما سرد شود.

6. غذا آماده ست و می توانید آن را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. لازم به ذکر است که شما می توانید هویج یا سیب زمینی را نیز همراه جغول بغول سرخ کنید تا هم غذا خوش مزه تر شود و هم بتوانید آن را تزئین بکنید.

امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید و بتوانید با استفاده از این مقاله دستور پخت جغول بغول را یاد بگیرید و به راحتی این خوراک بسیار مقوی و خوش مزه را در منزل تهیه کنید

نکات:

  • جغول بغول با استفاده از جگر سفید گوسفند و گوشت فیله گوسفند نیز قابل تهیه است اما روش تهیه آن مقداری متفاوت است.
  • این غذا در گذشته در ایران به دلیل قیمت پایین در میان قشر های ضعیف جامعه بسیار رایج بوده است.
  • در مواردی علاوه بر جگر و دل و قلوه گوسفند، از روده و پستان های گوسفند نیز در تهیه این غذای خوش مزه استفاده می شود.
  • این غذا امروزه نیز در بیشتر شهرهای ایران از جمله شهر های شمال کشور مانند رشت و ساری و شهر هایی مانند زنجان و کرمانشاه رایج بوده و مردم از آن استفاده می کنند.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید