امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 332345 |
تاریخ انتشار : 12 دی 1398 - 4:27 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر محققان یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با هدف تهیه مخزنی از انواع موسیقی و موسیقی محلی، اقدام به پیاده‌سازی نرم‌افزاری کرده است که به گفته آنها در فاز اول ۳ هزار ترک تهیه و در سیستم اندروید قابل نصب است. سیده فاطمه رضوی […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

محققان یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با هدف تهیه مخزنی از انواع موسیقی و موسیقی محلی، اقدام به پیاده‌سازی نرم‌افزاری کرده است که به گفته آنها در فاز اول ۳ هزار ترک تهیه و در سیستم اندروید قابل نصب است.

سیده فاطمه رضوی از محققان این طرح در گفت‌وگو با صلح خبر، زمینه فعالیت این شرکت را در حوزه هوش مصنوعی دانست و گفت: ایده اصلی ما توسعه نرم‌افزار موسیقی بوده است و در این مطالعات تلاش کردیم که هوش مصنوعی را در صنعت موسیقی کاربردی کنیم.

وی با اشاره به پیاده‌سازی نرم‌افزار موسیقی، اظهار کرد: با طراحی این نرم‌افزار در تلاش هستیم که مخزن جامعی از محتوای صوتی موسیقی تهیه کنیم و در این مسیر تمرکز ما تنها موسیقی ملی نیست، بلکه به موسیقی محلی نیز توجه کردیم.

رضوی با تاکید بر اینکه در این پروژه، به جنبه‌های فرهنگی این حوزه نیز توجه داشتیم، ادامه داد: چرا که کشور دارای قومیت‌های مختلفی است و برای ما مهم است که آثار موسیقی آنها از بین نرود.

این محقق در خصوص استفاده از هوش مصنوعی در این طرح، خاطر نشان کرد: ما با استفاده از فناوری هوش مصنوعی یکسری Play Listهای هوشمندی را تهیه می‌کنیم، به گونه‌ای که با استفاده از آن، نرم‌افزار شخصی‌سازی شده برای هر کاربر را فراهم کنیم.

وی در این باره توضیح داد: در این نرم‌افزار از یک سیستم توسعه‌گر استفاده شد تا بر اساس سلایق کاربران که در طی کار با نرم‌افزار شناسایی می‌شود، پیشنهادات مناسب برای دریافت موسیقی ارائه شود.

وی این نرم‌افزار را بانک داده موسیقی دانست و یادآور شد: در این نرم‌افزار در حال حاضر حدود ۳ هزار ترک جمع‌آوری شده که شامل موسیقی سنتی و پاپ می‌شود.

رضوی در خصوص جمع‌آوری موسیقی اقوام، گفت: جمع‌آوری و تهیه موسیقی اقوام کار دشواری است؛ چرا که بانک داده‌ای از موسیقی ملل نداریم و نیاز به تشکیل تیمی داریم تا با حضور در شهرهای مختلف، داده‌های این حوزه را جمع آوری کنیم.

این محقق با بیان اینکه بر این اساس در حال حاضر بانک داده وسیعی از موسیقی محلی در اختیار نداریم، افزود: ولی در حال حاضر محتوای صوتی بر روی این نرم‌افزار وجود دارد.

محقق طرح با تاکید بر اینکه تهیه این نرم‌افزار در مراحل نهایی قرار دارد، اظهار کرد: این نرم‌افزار در فاز اول برای سیستم عامل اندروید توسعه داده شده است و با انتشار رسمی این نرم‌افزار در داخل سایت این شرکت قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید