امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 317906 |
تاریخ انتشار : 05 آبان 1398 - 3:25 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر کارشناسان محیط زیست در یک پژوهش تازه دریافته‌اند که رودخانه‌های یخچالی در جذب کربن از جنگل‌های استوایی سریع‌تر عمل می‌کنند. به گزارش صلح خبر، این کارشناسان در بررسی روی آب‌های سرد متعلق به پهنه‌های یخ در قطب شمال مشاهده کردند که رودخانه‌های شمالی با سرعت بیشتری نسبت به جنگل‌های […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

کارشناسان محیط زیست در یک پژوهش تازه دریافته‌اند که رودخانه‌های یخچالی در جذب کربن از جنگل‌های استوایی سریع‌تر عمل می‌کنند.

به گزارش صلح خبر، این کارشناسان در بررسی روی آب‌های سرد متعلق به پهنه‌های یخ در قطب شمال مشاهده کردند که رودخانه‌های شمالی با سرعت بیشتری نسبت به جنگل‌های استوایی آمازون، کربن دی‌اکسید را از اتمسفر جذب می‌کنند.

یافته‌های بدست آمده در تناقض با این باور است که رودخانه‌ها به نسبت زیادی منبع اصلی انتشار گاز کربن هستند.

یکی از محققان این مطالعه از دانشگاه بریتیش کلمبیا در این باره می‌گوید: یافته‌های بدست آمده با بررسی روی نمونه یخ‌آب حاصل از ذوب شدن پهنه‌های یخی در جزیره «الزمیر» در کانادا حاصل شده‌ است. در مورد وضعیت پهنه‌های یخ در جهان درک درستی وجود دارد اما در مورد این موضوع که یخ‌آب‌ها بعد از آنکه روانه رودخانه‌ها می‌شوند چه وضعیتی پیدا می‌کنند اطلاعات کافی وجود نداشت.

به گزارش روزنامه گاردین، در رودخانه‌های مناطق معتدل موجودات گیاهی و جانوری، سطح بالاتری از تجزیه را موجب می‌شوند به این مفهوم که پهنه آبی میزان بیشتری از کربن دی‌اکسید را در اتمسفر منتشر می‌کند. اما در رودخانه‌های یخچالی که شیری‌رنگ به نظر می‌آیند و برای حیات موجودات دریایی محیط چندان مناسبی نیستند، تجزیه موجودات ارگانیک بسیار کمتر رخ می‌دهد و در نتیجه تولید کربن کمتری را نیز در پی دارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید