به گزارش صلح خبر، دکتر بهروز کریمی، دبیر علمی نخستین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با پیشینه و تجربه زیاد در زمینه لجستیک و زنجیره تامین به عنوان اولین دانشگاهی که رشته لجستیک را در کشور ایجاد کرده، با بررسی جوایز مختلف بینالمللی ( ال اس سی به انگلیسی) در دنیا، موفق شد مدل مناسب جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین را ارائه کند.
وی افزود: در راستای اجرای جایزه لجستیک و زنجیره تامین در مهر ماه سال ۹۷ با وزارت صنعت، معدن و تجارت تفاهمنامههای لازم منعقد شد و پس از یک سال، موفق به ارزیابی شرکت کنندگان در نخستین دوره لجستیک و زنجیره تامین شدیم.
دبیر علمی نخستین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین خاطرنشان کرد: به دلیل محدودیتهایی که وجود داشت، در نخستین دوره جایزه لجستیک و زنجیره تامین تنها به اعطای گواهینامه و تقدیر نامه سطح یک و دو بسنده شد و در دورههای بعد سطوح بالاتر نیز اعطا خواهد شد.
دکتر کریمی عنوان کرد: برای این جایزه با ۲۵۰۰ شرکت مکاتبه صورت گرفت که در اولین دوره جایزه ۲۰ شرکت حضور داشتند که در این جایزه چهار شرکت تقدیرنامه و ۱۲ شرکت گواهینامه دریافت کردند.
وی اظهار کرد: در حاشیه این جایزه ۴۲ استارتاپ در جشنواره شرکت کردند که در نهایت ۶ استارتاپ عالی انتخاب شدند تا در اولین دوره لجستیک، طرح خود را ارائه و سرمایه گذار جذب کنند.
دبیر علمی نخستین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین افزود: دومین دوره جایزه ملی لجستیک در مهر ماه سال ۹۹ برگزار خواهد شد و در این دوره سطح چهار ستاره جایزه ارتقا مییابد.
دکتر کریمی گفت: همچنین در دومین دوره جایزه ملی لجستیک قرار است برترینها در حوزههای مختلف لجستیکی معرفی شوند.
انتهای پیام