امروز: پنجشنبه, ۸ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو الحجة 1446 | 2025-05-29
کد خبر: 308574 |
تاریخ انتشار : 24 شهریور 1398 - 12:27 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر جنبش طالبان افغانستان امروز یکشنبه اعلام کرد، ممنوعیت فعالیت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ را در این کشور لغو کرده و امنیت را برای کارمندان این سازمان برای انجام فعالیتهایشان در مناطق تحت کنترل این شبه‌نظامیان تامین می‌کند. به گزارش صلح خبر، به نوشته خبرگزاری رویترز، ماه آوریل گذشته […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

جنبش طالبان افغانستان امروز یکشنبه اعلام کرد، ممنوعیت فعالیت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ را در این کشور لغو کرده و امنیت را برای کارمندان این سازمان برای انجام فعالیتهایشان در مناطق تحت کنترل این شبه‌نظامیان تامین می‌کند.

به گزارش صلح خبر، به نوشته خبرگزاری رویترز، ماه آوریل گذشته رهبران شبه‌نظامیان طالبان فعالیت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و سازمان بهداشت جهانی را در افغانستان ممنوع اعلام کرده و علت این اعمال ممنوعیت را انجام فعالیتهای “مشکوک” از سوی این سازمان ها به هنگام عملیاتهای واکسیناسیون و عدم پایبندی آنها به ماموریتهایی که از قبل اعلام کرده بودند، خواندند.

با این حال ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان در بیانیه‌ای گفت، این جنبش “تضمینهای امنیتی قبلی را برای فعالیت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در افغانستان مجددا اعمال کرده و از همه نیروهایش درخواست می‌کند راه را برای فعالیتهای کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در این کشور هموار کرده و به امنیت کارمندان و تجهیزات این کمیته اهمیت بدهند”.

با این حال طالبان در این بیانیه صحبتی از برداشتن ممنوعیت فعالیت سازمان بهداشت جهانی در افغانستان نکرد.

سازمان بهداشت جهانی مجری برنامه واکسیناسیون در افغانستان، از معدود کشورهای جهان که همچنان موارد ابتلا به بیماری فلج اطفال در آن وجود دارد، بوده است. کمیته بین‌المللی صلیب سرخ نیز برای بیش از 30 سال در افغانستان به ارائه حمایتهای پزشکی پرداخته است.

گروه‌های امدادرسان فعال در افغانستان معمولا تاکید دارند که در این کشور موضع بی‌طرف دارند.

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ نیز از بابت حفظ سفت‌وسخت موضع بی‌طرفی‌اش در درگیری‌های افغانستان شهرت داشته است.

این سازمان در مناطق تحت کنترل طالبان با دریافت تضمینهای امنیتی از سوی این جنبش فعالیت داشته و معمولا بعد از وقوع درگیری بین این شبه‌نظامیان و ارتش افغانستان به جمع‌آوری اجساد متعلق به هر دو طرف درگیری کمک می‌کرد. در حال حاضر برآورد می‌شود که طالبان کنترل بیش از نیمی از 410 منطقه افغانستان را در دست خود دارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید