امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 308367 |
تاریخ انتشار : 23 شهریور 1398 - 14:42 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر اولین جشنواره ایده‌ها و محصولات نوآورانه برای احیای دریاچه ارومیه با مشارکت مردم در روزهای ۲۸ الی ۳۰ آبان ماه سال جاری در شهر ارومیهبرگزار می‌شود. به گزارش صلح خبر اولین جشنواره ایده‌ها و محصولات نوآورانه برای احیای دریاچه ارومیه با مشارکت مردم در روزهای ۲۸ الی ۳۰ آبان […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

اولین جشنواره ایده‌ها و محصولات نوآورانه برای احیای دریاچه ارومیه با مشارکت مردم در روزهای ۲۸ الی ۳۰ آبان ماه سال جاری در شهر ارومیهبرگزار می‌شود.

به گزارش صلح خبر اولین جشنواره ایده‌ها و محصولات نوآورانه برای احیای دریاچه ارومیه با مشارکت مردم در روزهای ۲۸ الی ۳۰ آبان ماه سال جاری در شهر ارومیه و با مشارکت سازمان حفاظت محیط زیست، برنامه عمران ملل متحد، وزارت جهاد کشاورزی، طرح حفاظت از تالاب‌های ایران و شرکت ویرا پژوهان  پویا در دو بخش رویداد استارتاپی و دریافت ایده‌ها و محصولات نوآورانه برگزار خواهد شد.

این جشنواره با هدف شناسایی و تعامل بیشتر با نوآوران و مخترعان و حمایت از آنان، شناسایی و ترویج روش‌های اصلاح الگوی مصرف آب و منابع طبیعی، شناسایی راهکارهای احیای دریاچه ارومیه و معرفی اثرات محیط زیستی ، اقتصادی و اجتماعی خشک شدن دریاچه و کمک به راه‌اندازی و تقویت شرکت‌های فعال در حوزه فناوری‌های نوآورانه برگزار می‌شود.

طرح حفاظت از تالاب‌های ایران به عنوان متولی اصلی برگزاری این جشنواره از سال ۱۳۸۴ به عنوان پروژه مشترک سازمان حفاظت محیط زیست و برنامه عمران ملل متحد آغاز به کار کرده است. این طرح نمونه‌ای از تلاش‌های صورت گرفته در جهت ارتقای مدیریت تالاب‌ها در کشور ایران به شمار می‌رود که بر استقرار مدیریت زیست بومی در سطوح ملی و محلی، فضای مناسب برای مشارکت ذی‌نفعان و تدوین و اجرای برنامه‌های مدیریت جامع برای تالاب‌های مهم کشور تمرکز کرده است.

اجرای موفقیت آمیز طرح‌های نمونه کشاورزی پایدار توسط طرح حفاظت از تالاب‌های ایران در سال‌های اخیر ، مقدمات شروع پروژه جدیدی با نام «الگوسازی مشارکت جوامع محلی در احیای دریاچه ارومیه» را از سال ۱۳۹۳ در حوضه آبریز دریاچه ارومیه  و در روستاهای پایلوت از استان‌های آذربایجان شرقی و غربی فراهم آورد. این پروژه تاکنون با تحت پوشش قراردادن اراضی کشاورزی و باغات ۱۳۰ روستای حوضه آبریز دریاچه ارومیه، فضای مناسبی برای مشارکت جوامع محلی، دستگاه‌های دولتی محلی و سازمان‌های مردم نهاد در فرآیند احیای دریاچه ارومیه فراهم کرده و همانند کمربند سبزی در اطراف دریاچه ارومیه در حال اجرا است.

قابل ذکر است محورهای اصلی جشنواره با در نظر گرفتن اولویت‌های اجرایی دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی حوضه آبریز و ستاد احیای دریاچه ارومیه تعیین شده است که شامل توسعه طبیعت گردی و گردشگری جامعه محور، راهبردها، راهکارها و شیوه‌های نوآورانه کاهش ۴۰ درصدی مصرف آب،نقش  فناوری‌های مدرن ارتباطی در ارتقای مشارکت مردم در حفاظت و احیای محیط زیست و تالاب‌های کشور (ارومیه) و شناسایی و معرفی زنجیره‌های ارزش موثر بر بهبود اقتصاد خانوار روستایی و حفاظت از منابع حیاتی دریاچه ارومیه می‌شود.

به گزارش دبیرخانه جشنواره ایده‌ها و محصولات نوآورانه برای احیای دریاچه ارومیه، زمان ثبت و ارسال ایده‌ها تا ۲۶ مهرماه و ثبت نام جهت شرکت در جشنواره  ۳ آبان ماه است و از ایده‌های عالی تقدیر می‌شود و حمایت لازم جهت پیاده سازی و عملیاتی شدن آنها به عمل خواهد آمد. سامانه ثبت نام در جشنواره به آدرس الکترونیکی www.Iuif.ir  قابل دسترسی برای کلیه نخبگان و علاقه مندان این حوزه است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید