امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 305425 |
تاریخ انتشار : 10 شهریور 1398 - 18:12 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر گزارش وزارت جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی، سازمان حفاظت از محیط زیست و قوه قضائیه در مورد زمین‌خواری در کمیسیون کشاورزی،‌ آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی بررسی شد. علی ابراهیمی در گفت‌وگو با صلح خبر ضمن تشریح جلسه امروز (یکشنبه) کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

گزارش وزارت جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی، سازمان حفاظت از محیط زیست و قوه قضائیه در مورد زمین‌خواری در کمیسیون کشاورزی،‌ آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی بررسی شد.

علی ابراهیمی در گفت‌وگو با صلح خبر ضمن تشریح جلسه امروز (یکشنبه) کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه امروز کمیسیون کشاورزی دستگاه‌های مختلف نظارتی و قضایی وجود داشتند. برنامه‌های آنها در مورد نحوه حفاظت از اراضی ارائه شد. این مسئولان نقطه نظرات نمایندگان کمیسیون کشاورزی را نیز شنیدند.

نماینده مردم شازند در مجلس گفت: از آنجا که نیروی انتظامی و قوه قضائیه بعد از طرح شکایت وارد کار می‌شوند، وظیفه اقدام قبل از شکایت را ندارند. در واقع ما نمی‌توانیم انتظار نظارت چندانی از آنها داشته باشیم. آنچه واضح است این است که ما هیچ وقت به جنگل‌ها، مراتع و زمین‌های خود نظارت و دقت کافی نداشتیم. همواره منابع طبیعی تحت تجاوز قرار گرفته و هنوز هم می‌گیرند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی افزایش تخریب زمین در مناطق را تابعی از ارزش افزوده زمین دانست و اظهار کرد: بعضی از زمین‌هایی مثل مناطق شمالی کشور و یا شرق و غرب تهران ارزش افزوده زیادی دارند. این اراضی روزانه تخریب می‌شوند.  تخریب زمین در این مناطق حاکی از آن است که اراده‌ای قوی برای برخورد با زمین‌خواران و متجاوزان وجود ندارد و عده‌ای قانون را دور می‌زنند. از نظر من قانون واضح و روشن است و ما مشکل اجرایی و نظارتی داریم.

نماینده مردم شازند در مجلس در پایان تاکید کرد: قوه قضائیه خود را متولی رسیدگی به محیط زیست نمی‌داند مگر در مواردی که شکایتی صورت بگیرد. از نظر من شکایت، خود نیازمند نظارت و طرح موضوع است. یعنی اول باید طرح موضوع یا نظارتی صورت بگیرد که تا شکایت صورت گیرد. مجلس هم در این قضیه تقصیر دارد چرا که می‌تواند از جانب نظارتی به این موضوع ورود کند. پدیده زمین‌خواری در کشور ما کاملا هویدا است و به وضوح می‌توان دید که زمین‌های ما مورد تجاوز قرار می‌گیرد. این موضوع را به طور جدی‌تر در جلسات آینده پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید