امروز: چهارشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 10 ذو القعدة 1446 | 2025-05-07
کد خبر: 292763 |
تاریخ انتشار : 19 تیر 1398 - 2:45 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر مدیرکل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش از تهیه متن بازنگری در آیین نامه و طراحی دستورالعمل مدارس وابسته و ارائه آن به شورای عالی آموزش و پرورش خبر داد. رسول پاپایی در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره مدارس وابسته توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

مدیرکل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش از تهیه متن بازنگری در آیین نامه و طراحی دستورالعمل مدارس وابسته و ارائه آن به شورای عالی آموزش و پرورش خبر داد.

رسول پاپایی در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره مدارس وابسته توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: یکی از مباحث مرتبط با مدیریت شوراهای آموزش و پرورش، مدارس وابسته است.

وی افزود: مدارس وابسته مدارسی هستند که جهت اجرای هزینه و مدیریت به بخش‌هایی که مایل هستند در حوزه تعلیم و تربیت ورود کنند، اختصاص دارد که از جمله آنها می‌توان به کارخانجات اشاره کرد؛ کارخانجاتی که قصد دارند مدارسی داشته باشند و نیروی متناسب با مهارت‌های مورد نیاز خود را تربیت کنند. به عنوان مثال صنایعی چون سرامیک سازی، خودرو سازی و غیره ممکن است تمایل به برخورداری از مدرسه تخصصی داشته باشند.

مدیرکل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این مدارس بیشتر در دوره دوم متوسطه و در بخش‌های صنعتی در قالب هنرستان فعالیت می‌کنند، به ضرورت ایجاد پیوندی میان صنعت و آموزش‌های قبل از دانشگاه اشاره و اظهار کرد: این مدارس بویژه در بخش‌های صنعتی و تولیدی در حوزه آموزش و پرورش ورود می‌کنند.

پاپایی با بیان اینکه مدارس وابسته دارای آیین نامه اجرایی هستند، ولی طی سال‌های قبل دستورالعملی برای آن طراحی نشده است گفت: بازنگری در آیین نامه و درخواست طراحی دستورالعمل مربوطه را به شورای عالی آموزش و پرورش ارائه کرده‌ایم و تلاش ما این است که بخش‌های صنعتی توانا، کارخانجات، بانک ها، دانشگاه ها و سایر مراکز و بخش‌ها که می‌توانند در پیوند تحصیلات آموزش عمومی به بخش‌های صنعت کمک کنند، وارد عمل شده و از این ظرفیت استفاده کنند.

وی ادامه داد: پیوند میان بخش آموزش، صنعت، اشتغال و کار برای ما پراهمیت است. در حال حاضر با احتساب مدارس فرهنگ، ۴۷۷ مدرسه وابسته داریم.

مدیرکل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش همچنین به فراهم شدن بستر فرهنگی “مشارکت” و شناسایی ظرفیت‌های آن اشاره و تاکید کرد: فرصت‌هایی که آموزش و پرورش می‌تواند در اختیار بخش‌های مختلف جامعه برای حضورشان در آموزش و پرورش پیش‌بینی و بسترسازی کند، بی شمار و پراهمیت است. تمرین مشارکت در لایه‌های مختلف جامعه باید صورت بگیرد و به نوعی یکی از وظایف شوراها، بسط فرهنگ مشارکت ذینفعان آموزش و پرورش از اولیاء و مدیران دانش‌آموزان گرفته تا دیگر اقشار است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید