امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 277695 |
تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1398 - 12:13 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر مدیرکل درمان و توان‌بخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات ستاد جذب متخصصین و اعزام به خارج جانبازان در سال ۱۳۹۷ پرداخت. به گزارش صلح خبر، امیر کریمی در خصوص عملکرد ستاد جذب متخصصین بنیاد گفت: در سال گذشته «پروفسور حسین مهدیان» جراح و متخصص […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

بنیاد شهید

مدیرکل درمان و توان‌بخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات ستاد جذب متخصصین و اعزام به خارج جانبازان در سال ۱۳۹۷ پرداخت.

به گزارش صلح خبر، امیر کریمی در خصوص عملکرد ستاد جذب متخصصین بنیاد گفت: در سال گذشته «پروفسور حسین مهدیان» جراح و متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات از کشور آلمان طی ۳ نوبت حضور در کشورمان ۶۱۰ مورد ویزیت، ۴۷ عمل جراحی و ۱۲۴ مورد بلوک عصبی را برای جانبازان عزیز انجام داد. «پروفسور جیام پائولو جینی» فوق تخصص شبکیه چشم از کشور انگلستان با حضور در ایران ۸۳ مورد ویزیت و یک عمل جراحی را انجام داد. «پروفسور مهاجر» جراح و متخصص مغز و اعصاب و درد از کشور آلمان و تیم پزشکی همراه، طی ۳ نوبت حضور به انجام ۲۳۶ مورد ویزیت، ۱۶ مورد جراحی و نصب استیمولاتور داخلی و ۳۲ بلوک عصبی برای جانبازان پرداخت.
کریمی ادامه داد: «پروفسور والتر اشتومر» جراح و متخصص مغز و اعصاب و صرع از آلمان و تیم پزشکی همراه، طی ۲ نوبت ۴۵ مورد ویزیت و ۱۴ عمل جراحی را برای جانبازان انجام داد. «پروفسور اشتانسل» فوق تخصص جراحی ریه از آلمان نیز با حضور در کشورمان ۵۰ مورد ویزیت و ۲۰ برونکوسکوپی را برای جانبازان انجام داد. همچنین «پروفسور کیامنش» جراح کبد از کشور فرانسه به انجام ۱۰ مورد ویزیت و ۳ عمل جراحی پرداخت. ۱۲ مورد ویزیت و ۲ مورد عمل جراحی نیز توسط «پروفسور قوامی» فوق تخصص جراح گوارش از سوئیس انجام شد.
مدیرکل درمان و توان‌بخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به کلینیک‌های چند تخصصی، گفت: کلینیک‌های چند تخصصی در راستای تکمیل چرخه درمان ایثارگران خصوصاً جانبازان کاندید اعزام به خارج و برای آماده کردن بستر دعوت منظم و مداوم از متخصصان خارجی در سال ۱۳۹۷ با حضور متخصصان معتبر داخلی و همکاری متخصصان خارجی به‌طور منظم تشکیل شده است که یکی از آن‌ها کلینیک چند تخصصی دردهای مزمن با حضور هم‌زمان متخصصان جراح مغز و اعصاب، داخلی، روان‌پزشکی، طب سنتی، توان‌بخشی، ارتوپدی، بیهوشی و روانشناسی است. این کلینیک با کلینیک درد فرایبورگ آلمان تحت‌نظر پروفسور مهاجر در ارتباط است و تاکنون جلسات کلینیک درد برای ۵۲۰ نفر برگزار شده و پرونده ۵۶۵ نفر از جانبازان نیز در آن تحت بررسی قرار گرفته است.
کریمی افزود: کلینیک چند تخصصی سلامت خانواده و نازایی نیز شامل متخصصان زنان و زایمان، اورولوژی، روانشناسی، داخلی غدد و داخلی اعصاب است که جلسات برگزار شده در آن در طول سال گذشته ۶۷ مورد و پرونده‌های بررسی شده جانبازان نیز ۱۵۵ مورد بوده است. کلینیک چند تخصصی تشنج با همکاری متخصصان داخلی اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، روان‌پزشک، روانشناس، متخصصان قلب و تغذیه راه‌اندازی شده است و ارتباط تنگاتنگی با مرکز درمان تشنج هانوفر آلمان تحت‌نظر «پروفسور اشتومر» دارد و همکاری مستمر «پروفسور گرجی» نیز باعث پیشرفت چشمگیر درمان و کنترل بیماران با تشنج‌های مقاوم به درمان شده است. در این کلینیک نیز طی سال گذشته ۵۸ جلسه برگزار شده و ۱۳۵ پرونده مربوط به جانبازان مورد بررسی قرار گرفته است. کلینیک تخصصی ستون فقرات نیز در سال گذشته ۱۷ جلسه را برگزار کرده و ۷۳۰ پرونده در آن مورد بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: با توجه به سیاست‌های کلی معاونت بهداشت و درمان در جهت جذب متخصصان خارجی و انتقال تکنولوژی در سال ۱۳۹۷ تعداد زیادی از ایثارگران معزز در ایران توسط متخصصان خارجی و تیم پزشکی ایرانی تحت درمان قرار گرفتند و این کار حدود ۸۵ درصد صرفه‌جویی ارزی و ریالی را به همراه داشت.
مدیرکل درمان و توان‌بخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در سال گذشته ۳۵ جلسه شورای عالی اعزام به خارج بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل شده است، گفت: در این جلسات ۱۵۶ پرونده مربوط به جانبازان عزیزی که بر اساس نظر پزشک یا پزشکان معالج کاندید اعزام به خارج بودند مورد بررسی قرار گرفت و نهایتاً با اعزام ۱۰ نفر از این عزیزان و ۹ نفر به‌عنوان همراه موافقت و کار اعزام آن‌ها انجام شد.
وی ادامه داد: پرونده‌های کاندید اعزام به خارج در شوراهای تخصصی مختلفی از جمله شورای ریه، شورای اورولوژی، شورای داخلی و جراحی مغز و اعصاب، شورای ارتوپدی، شورای چشم، شورای داخلی، جراحی و گوارش، شورای گوش، حلق و بینی، شورای ترمیمی و شورای خون مطرح و مورد بررسی قرار گرفتند.
انتهای پیام /

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید