امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 275826 |
تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1398 - 10:51 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر قرار بر این است که مسائل مهم حوزه حمل و نقل بین ایران و ترکیه در سطح وزیر راه ایران و وزیر حمل و نقل ترکیه مورد مذاکره قرار گیرد. به گزارش صلح خبر، درحالی هشتمین اجلاس کمیسیون مشترک حمل‌ونقل جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه آغاز به کار […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

قرار بر این است که مسائل مهم حوزه حمل و نقل بین ایران و ترکیه در سطح وزیر راه ایران و وزیر حمل و نقل ترکیه مورد مذاکره قرار گیرد.

به گزارش صلح خبر، درحالی هشتمین اجلاس کمیسیون مشترک حمل‌ونقل جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه آغاز به کار کرده که دو کشور تمایل دارند روابط حمل‌ونقلی خود را در راستای بهبود سطح روابط فعلی و ارتقا آن‌ها به سطحی راهبردی مدنظر قرار دهند.

مسائل مهمی از جمله تأمین سوخت ناوگان حمل و نقلی ایران در ترکیه، امکان بارگیری از بنادر و مناطق آزاد ترکیه به مقصد ایران توسط ناوگان ایرانی، ۲۴ ساعته شدن فعالیت مرز بازرگان-گوربلاغ و افزایش پذیرش کامیون بخشی از مسائل مورد نظر در این اجلاس بوده که از اهمیت بالایی برخوردار است.

اخیراً مقصود اسعدی سامانی-دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی- در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی نظیر آلمان، فرانسه، انگلیس، ترکیه و… امکان سوخت رسانی به هواپیماهای ایرانی وجود ندارد، اعلام کرد که در کشورهایی نظیر لبنان، کویت و امارات و برخی دیگر از کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز به هواپیماهای ایرانی سوخت رسانی نمی‌شود.

از دیگر محورهای اساسی قابل مذاکره به منظور گسترش تعاملات حمل‌ونقلی بین دو کشور در اشکال مختلف حمل‌ونقل شامل حمل‌ونقل ترکیبی، جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی است. قرار بر این است در حمل و نقل ترکیبی با کار مشترک، به پیگیری راه اندازی طرح‌های ابتکاری و فعالیت‌های ترانزیتی کریدورهایی از قبیل افغانستان- ایران- ترکیه و همچنین کریدور اسلام آباد- تهران- استانبول پرداخت تا دستیابی کشورهای آسیای مرکزی به کشورهای اروپایی تسهیل شود. همچنین ایجاد امکان انعقاد قراردادهای حمل‌ونقل ترکیبی بین‌المللی بار بین شرکت‌های دو کشور از دیگر مسائل مورد طرح خواهد بود.

اتصال هر چه سریع‌تر شبکه ریلی ایران به ترکیه از نقطه مرزی چشمه ثریا، راه اندازی قطار مسافری تهران- آنکارا از مرز رازی و نهایی شدن پیش‌نویس یادداشت تفاهم شش جانبه بین راه آهن ج. ا. ایران، ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان و ترکیه و در خصوص فراهم ساختن امکان تردد واگن‌های CIS در قلمرو ترکیه، موارد تعرفه‌ای، پیشنهاد افزایش حمل و نقل ریلی ایران-ترکیه تا یک میلیون تن از جمله مواردی بود که روز گذشته (یکشنبه) با حضور مدیران عامل راه آهن ایران و ترکیه مدنظر قرار گرفت.

قرار بر این است که مذاکرات در سطح محمد اسلامی -وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران- و جاهد توران-وزیر حمل و نقل ترکیه- انجام شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید