امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 260925 |
تاریخ انتشار : 10 اسفند 1397 - 2:52 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر مدیرکل منابع طبیعی گیلان، با اشاره به فقر پوشش گیاهی در مراتع، گفت: این مسأله می تواند نقش بسزایی در سیل‌خیزی بیش از ۵۰ درصد از حوضه های آبخیز استان داشته باشد. محسن یوسف پور در گفت‌وگو با صلح خبر با بیان اینکه ۲۴۵ هزار هکتار مرتع در استان داریم، اظهار […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

مدیرکل منابع طبیعی گیلان، با اشاره به فقر پوشش گیاهی در مراتع، گفت: این مسأله می تواند نقش بسزایی در سیل‌خیزی بیش از ۵۰ درصد از حوضه های آبخیز استان داشته باشد.

محسن یوسف پور در گفت‌وگو با صلح خبر با بیان اینکه ۲۴۵ هزار هکتار مرتع در استان داریم، اظهار کرد: بالغ بر ۷۰ درصد مراتع گیلان به دلیل فقر پوشش گیاهی در معرض خطر فرسایش خاک قرار دارد که این مسئله می‌تواند نقش بسزایی در سیل‌خیزی بیش از ۵۰ درصد از حوضه‌های آبخیز استان داشته باشد.

وی با اشاره به تخصیص اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی به پروژه‌های آبخیزداری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری در سال جاری، عنوان کرد: امسال با استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملی یک هزار و ۵۰ هکتار از مراتع استان تحت عملیات بذرکاری، بذرپاشی، کپه‌کاری، علوفه کاری و حفاظت و قرق قرار گرفته است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان با بیان اینکه اجرای پروژه‌های آبخیزداری در قالب عملیات بیولوژیکی، مراتع ما را از فقر پوشش گیاهی نجات می‌دهد، گفت: تقویت پوشش گیاهی در مراتع علاوه بر جلوگیری از سیل و فرسایش خاک، تقویت منابع آبی حوضه‌های آبخیز، تلطیف هوا، ایجاد فضای سبز جنگلی و مرتعی، رونق تولیدات دامی و در نهایت افزایش درآمد آبخیزنشینان را به دنبال دارد.

این مقام مسئول، با بیان اینکه تاکنون در سطح ۶۰ درصد از اراضی مرتعی استان عملیات آبخیزداری انجام شده است، عنوان کرد: با مساعدت استاندار گیلان در سال جاری اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان به آبخیزداری اختصاص یافته است.

وی یادآور شد: تبدیل مراتع و جنگل‌ها به زمین زراعی و مسکونی برای چرخه حیات جنگل آسیب‌های جدی از جمله تخریب خاک، حذف پوشش گیاهی، کاهش آب‌های زیرزمینی، تغییر الگوی بارندگی، افزایش فرسایش و آلودگی‌های محیطی را به همراه دارد.

یوسف پور اولویت برنامه‌های سازمان جنگل‌ها را حفاظت آب و خاک دانست و اظهار کرد: اگر بتوانیم خاک را در مناطق بالادست حفظ و آب را به درستی به پایین دست هدایت کنیم، ضمن حفظ پوشش گیاهی، از بسیاری از بلایا نظیر سیل که طی سالیان اخیر استان ما را تهدید می‌کند، جلوگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید