به گزارش مجله آشپزی صلح خبر گرانولا بادام و کشمش؛ این شیرینی خوش طعم آجیلی! وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: میشه گفت گرانولا یکی از مقوی ترین و مفید ترین تنقلاتیه که وجود داره. این خوراکی خوشمزه که معمولا ترکیبیه از غلات سبوس دار، انواع مغز ها و میوه ها یک پکیج کامل از مواد […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
گرانولا بادام و کشمش؛ این شیرینی خوش طعم آجیلی!
وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: میشه گفت گرانولا یکی از مقوی ترین و مفید ترین تنقلاتیه که وجود داره. این خوراکی خوشمزه که معمولا ترکیبیه از غلات سبوس دار، انواع مغز ها و میوه ها یک پکیج کامل از مواد مغذی هستن که بدن ما بهشون احتیاج داره از انواع ویتامین ها و مواد معدنی بگیر تا فیبر و …
از طرفی گرانولا سیر کننده هم هست و میشه به عنوان صبحانه یا میان وعده با ماست، شیر سالاد میوه یا حتی به تنهایی نوش جونش کرد. در این مطلب هم طرز تهیه یه گرانولای خوشمزه با بادوم و کشمش رو براتون میذارم که مزه اش حرف نداره…
مواد لازم برای تهیه گرانولای بادام و کشمش
- جو پرک: ۳ پیمانه
- بادام: ۱و نیم الی ۲ پیمانه
- کشمش یا مویز: ۱/۲ الی ۱ پیمانه
- روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- عسل: ۱/۴ پیمانه
- شکر قهوه ای: ۱/۴ پیمانه
مراحل تهیه گرانولای بادام و کشمش
1. برای تهیه این گرانولای خوشمزه کافیه تا داخل یک کاسه بزرگ نمک، عسل و روغن رو خوب با هم مخلوط کنین تا یکنواخت بشن.
2. حالا بادام هارو داخل یه کیسه پلاستیکی بریزین و با گوشتکوب بکوبین تا کاملا خرد بشن.
3. بعد بادام خرد شده، جو پرک و شکر قهوه ای رو داخل یک کاسه دیگه خوب هم بزنین تا به طور یکنواخت مخلوط بشن.
4. حالا مخلوط مواد خشک رو به مخلوط عسل و روغن اضافه کرده خیلی خوب و با دقت هم بزنین تا همه مواد خشک به مخلوط عسلو روغن آغشته بشن.
5. داخل سینی فر یه کاغذ روغنی بذارین و مواد رو روش به صورت یکنواخت پخش کنین.
6. حالا سینی رو برای مدت نیم ساعت دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا برشته و طلایی بشن. در طول این مدت ۲ الی ۳ بار سینی رو بیرون بیارین و موادو هم بزنین و باز پخش کنین و داخل فر بذارین تا همه شون به طور یکنواخت طلایی بشن.
7. وقتی گرانولا به اندازه دلخواهتون برشته و تیره شد از داخل فر درش بیارین و کشمش هارو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین.
8. حالا گرانولارو از روی کاغذ روغنی بردارین و داخل یه ظرف درباز بذارین تا سرد بشه در طور سرد شدن هم چند بار همشون بزنین تا به هم نچسبن دقت کنین که در ظرف در طول سرد شدن باز باشه تا گرانولا نم نکشه. وقتی گرانولا کاملا سرد شد میتونین داخل یه ظرف دربسته به مدت طولانی ازشون نگه داری کنین.
منبع : Bartarinha