امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 246374 |
تاریخ انتشار : 27 آذر 1397 - 17:07 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر سید پیمان خادم الحسینی معاون آموزش، پژوهش و فناوری انجمن سواد رسانه‌ای ایران در گفت‌وگو با خبرنگار صلح خبر، در خصوص توئیت اخیر وزیر ارتباطات در خصوص سواد رسانه‌ای گفت: هر چند وزارت ارتباطات بالاخره سه سال پس از شکل‌گیری نهضت سواد رسانه‌ای ایران به یاد مقوله‌ای به نام […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

سید پیمان خادم الحسینی معاون آموزش، پژوهش و فناوری انجمن سواد رسانه‌ای ایران در گفت‌وگو با خبرنگار صلح خبر، در خصوص توئیت اخیر وزیر ارتباطات در خصوص سواد رسانه‌ای گفت: هر چند وزارت ارتباطات بالاخره سه سال پس از شکل‌گیری نهضت سواد رسانه‌ای ایران به یاد مقوله‌ای به نام سواد رسانه ای افتاده، اما همین که تصمیم گرفته است به این موضوع توجه کند، جای تقدیر دارد.

او افزود: علاوه بر دیرهنگام بودن ورود وزارت ارتباطات به مقوله سواد رسانه‌ای، موضوع نشست‌هایی که وزارت ارتباطات قصد دارد در زمینه سواد رسانه‌ای برگزار کند تکراری است و پیش از این برخی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات سواد رسانه‌ای با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشست‌هایی را برای ارتقای قدرت تشخیص مخاطب در زمینه اخبار جعلی و فیک در فضای مجازی برگزار کرده بودند.

خادم الحسینی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۶ نامه‌ای از سوی انجمن سواد رسانه‌ای ایران به مجموعه‌ای از وزارتخانه‌ها ارسال شد که تنها وزارتخانه‌ای که پاسخی به این نامه نداد وزارت ارتباطات بود و حتی دفتر معاون اول رئیس جمهور هم به این نامه واکنش داد اما از وزارت ارتباطات خبری نشد.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری انجمن سواد رسانه‌ای ایران تصریح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیما بیشترین توجه را طی سال‌های اخیر به حوزه سواد رسانه‌ای داشته‌اند و انجمن سواد رسانه‌ای ایران بارها اعلام کرده است که شبکه‌های رادیویی گفت‌وگو، سلامت، ایران و شبکه دو سیما در حوزه افزایش سواد رسانه‌ای مخاطبان پیشتاز هستند.

او ادامه داد: هم اکنون برنامه‌های تلویزیونی تارگرد و محله گل و بلبل از شبکه دو سیما در حال پخش است که بخشی از این برنامه‌ها به دنبال افزایش سواد فضای مجازی مخاطبان است و پیش از این نیز شبکه امید برنامه رسانش را با هدف افزایش سواد رسانه‌ای نوجوانان تولید و پخش کرده بود.

خادم الحسینی با اشاره به این موضوع که وظایف وزارت ارتباطات در حوزه افزایش سواد رسانه‌ای بیشتر از برگزاری چند نشست است، تاکید کرد: متاسفانه علیرغم برخی تلاش‌های ارزشمند همکاران وزارت ارتباطات هنوز شاهد هستیم که وزارت ارتباطات برنامه مناسبی برای الزام اپراتورها به تنظیم پیوست سواد رسانه‌ای ندارد و برخی اپراتورها هم که برای طراحی سیم کارت کودک اقدام کرده‌اند، فقط به مقوله ساعت مصرف توجه داشتند، در حالیکه مفهوم رژیم مصرف در حوزه سواد رسانه‌ای بسیار گسترده‌تر از ساعت مصرف است و باید طراحی سیم کارت کودک به شکلی باشد که والدین هم بر شیوه مصرف و هم نوع رسانه‌ها و محتوای مورد مصرف کودکان در فضای مجازی نظارت کنند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری انجمن سواد رسانه‌ای ایران در پایان گفت: اگر همکاران وزارت ارتباطات جست‌وجویی ساده در فضای مجازی می‌کردند متوجه می‌شدند که از سال پیش به همت انجمن سواد رسانه‌ای ایران پودمان سواد رسانه‌ای در دانشگاه جامع علمی کاربردی تاسیس شد و نشست‌های زیادی با این موضوع در سراسر کشور برگزار شده است، بنابراین خبری که در خصوص توئیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص برگزاری نشست‌های سواد رسانه‌ای در برخی رسانه ها منتشر شده است، نیازمند برخی اصلاحات است.

کد خبر 4489008
مریم علی بابایی

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید