امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 238160 |
تاریخ انتشار : 23 مرداد 1397 - 19:37 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر به گزارش خبرنگار صلح خبر، محمد سلطانی فر معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز سه شنبه  ۲۳ مرداد در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه مطبوعات محلی استان تهران که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار شد، با اشاره به […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

به گزارش خبرنگار صلح خبر، محمد سلطانی فر معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز سه شنبه  ۲۳ مرداد در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه مطبوعات محلی استان تهران که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار شد، با اشاره به فراگیر شدن موضوع جستجوی اخبار توسط شهروندان در ایران و سایر نقاط جهان گفت: امروزه هر فرد به طور متوسط هر ۱۲ دقیقه یک بار به تلفن همراه خود برای دسترسی به تازه ترین اخبار مراجعه می کند و در طول روز گاه تا ۱۲۰ بار موبایل خود را چک می کند.

وی سپس با اشاره به بیش از ۹ هزار مجوزی که هیئت نظارت بر مطبوعات برای رسانه ها صادر کرده است، گفت: ما آنقدر مجوز خواهیم داد که بازار خریدو فروش رسانه ها تعطیل شود و در واقع رسانه ها آن ارزش کاذبی که برایشان بوجود آمده بود که یک نفر می تواند مجوز بگیرد و دیگری نمی تواند، شکسته شود.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  فضای مجازی را واقعی تر از فضای واقعی دانست و در عین حال تاکید کرد: هنوز مرجعیت با رسانه های مکتوب است اما در زمینه مواجهه با رسانه های فضا مجازی، چاره کار محدود کردن و فیلتر کردن آنها نیست.

وی از اقدام معاونت مطبوعاتی در تعطیل کردن طرح اشتراک نشریات دفاع کرد و گفت: ما این طرح را دی ماه گذشته تعطیل و عوارض آن را هم تا آخر خرداد امسال پرداخت کرده ایم. این طرح، خیلی خوب بود اما خیلی بد اجرا شد.

سلطانی فر همچنین گفت: عوارض طرح بیمه خبرنگاری را هم تا پایان خردادماه پرداخت کرده ایم و از اوایل تیرماه وارد پرداخت یارانه مستقیم به رسانه ها شده ایم.

وی اعلام کرد: برای کمک به خبرنگاران هم، امسال طرح بیمه تکمیلی را با استفاده از سهم یارانه رسانه ها اجرایی کرده ایم و تاکنون ۱۲۰۰ نفر از خبرنگاران برای استفاده از این بیمه ثبت نام کرده اند که طبق تفاهمی که با صندوق هنر داریم، این خدمات تا ۳ هزار خبرنگار را کفاف می دهد.

معاون امور مطبوعاتی ارشاد  تصریح کرد: سایت مربوط به ثبت نام بیمه تکمیلی از روز شنبه باز می‌شود که در این خدمات ما دو سوم سهم بیمه را پرداخت می کنیم و خبرنگار تنها کافی است یک سوم مابقی را پرداخت کند تا از خدمات این بیمه استفاده کند.

وی از در نظر گرفتن تسهیلات بیمه پایه برای روزنامه نگارانی که تحت پوشش آن نیستند خبر داد و در خصوص ارائه تسهیلات به اصحاب رسانه هم گفت: با تفاهم نامه ای که با بانک قرض الحسنه مهر ایران امضا کرده ایم خبرنگاران می توانند تا مبلغ ۲۰ میلیون تومان از این وام های بدون بهره و با کارمزد ۴ درصد استفاده کنند و رسانه ها هم تا سقف ۱۷۰ میلیون تومان از این وام بهره مند می شوند.

سلطانی فر در خصوص مشکلات کاغذ مطبوعات هم افزود: وزارت ارشاد هیچ گونه مسئولیتی در این حوزه نداشته و ندارد و وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئول تامین کاغذ مورد نیاز مطبوعات است. با این وجود مابقی کمک به رسانه ها کمیته ای را در معاونت مطبوعاتی تشکیل دادیم که تاکنون ۶ جلسه اصلی و ۱۰ جلسه فردی داشته است.

به گفته وی بر اساس تصمیمات کمیته ساماندهی کاغذ مطبوعات، روزنامه های بزرگ امکان ثبت سفارش کاغذ های مورد نیاز خود را پیدا کرده اند.

همچنین سلطانی فر گفت: تفاهم نامه را با کارخانه چوب و کاغذ مازندران امضا کرده ایم تا وزارت جهاد کشاورزی برای تولید کاغذ، به این کارخانه، (چوب شکسته بسته) بدهد که تاکنون ۲ هزار تن از این نوع چوب به این کارخانه تزریق شده است که اگر این میزان به ۳۵۰ هزار تن برسد، این کارخانه به خوبی می تواند چوب ها را به کاغذ تبدیل کند.

وی در پایان یادآور شد که دوران کنونی برای مطبوعات تمام، مقطعی است و به زودی از آن عبور خواهیم کرد.

در این مراسم همچنین احد جاودانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در سخنانی با اشاره به کمپین «فرزندت کجاست؟» که توسط جمعی از خبرنگاران در فضای مجازی و خطاب به مسئولان کشور شکل گرفته است، آن را اتفاقی خوب ارزیابی کرد و گفت: اگر مسئولی ریگی به کشف نداشته باشد، از این کمپین ها حمایت می کند.

وی همچنین عنوان کرد: اگر خواهان سلامت باشیم، نقش رسانه ها در این زمینه بسیار موثر است. حتی از قوه قضائیه هم می توانند دقیق تر و جدی تر مشکلات را پیگیری و برطرف کنند به شرط اینکه شرایط را برای آنها فراهم کنیم و اجازه دهیم که آزادانه فعالیت کنند منوط به اینکه خود دوستان رسانه ای هم اخلاق مدار باشند.

در این نشست همچنین میلاد زارعی مدیر خانه مطبوعات استان تهران در سخنانی با اشاره به مشکلات مربوط به امنیت شغلی خبرنگاران، خواستار رفع گره های موجود در این زمینه بخصوص در قانون مطبوعات شد و از مسئولان خواست موضوع جرائم مطبوعات و خطوط قرمز را در لایحه در دست تدوین مطبوعات و خبرگزاری ها به صورتی شفاف تر مورد بررسی قرار دهند.

این فعال رسانه ای همچنین از نوعی دوگانگی در ارتباط گیری دستگاههای اجرایی استان تهران با رسانه های این استان سخن گفت و از توزیع غیرعادلانه آگهی ها به رسانه های وابسته به شهرداری گلایه کرد.

وی همچنین از اینکه هنوز وعده معاونت مطبوعاتی برای در اختیار قرار دادن دفتر به خانه مطبوعات استان تهران در محل موسسه نشر آوران محقق نشده است، گلایه کرد.

کد خبر 4374848
کمال صادقی

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید