امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 230465 |
تاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1397 - 3:00 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: فیلیز اوزتورک (Filiz Ozturk)، یکی از سرآشپزهای ترکیه ای در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه سنتی ترکی را آموزش می دهد. کوفته سوخاری میزان سرو: 4 نفر مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 500 گرمپیاز (رنده […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: فیلیز اوزتورک (Filiz Ozturk)، یکی از سرآشپزهای ترکیه ای در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه سنتی ترکی را آموزش می دهد.

کوفته سوخاری

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
    پیاز (رنده شد ه): یک عدد
    سیر (رنده شده): 2 حبه
    تخم مرغ: یک عدد
    نان تست: یک الی دو عدد
    زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
    برگ جعفری (ریز خرد شده): 7 عدد
    روغن: یک دوم پیمانه
    نمک: به مقدار لازم

مواد لازم سس

  • گوجه فرنگی (رنده شده): 3 عدد
    سیر (ریز خرد شده): یک حبه
    سرکه: یک قاشق سوپ خوری
    شکر: یک قاشق چای خوری
    نمک: یک قاشق چای خوری

آشپزی با شف ترکیه ای

طرز تهیه:

  1. گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر رنده شده، تخم مرغ، زیره، فلفل سیاه، برگ جعفری ریز خرد شده و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
  2. نان تست ها را در مقدار کمی آب قرار دهید تا خیس بخورند و سپس به مواد اضافه کنید.
  3. مواد را به خوبی ورز دهید.
  4. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید.
  5. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید تا برشته شوند.
  6. برای تهیه سس، گوجه فرنگی رنده شده، سیر ریز خرد شده، سرکه، شکر و نمک را در ظرف مناسبی حدود 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید گه گاه هم بزنید.
  7. سس را روی کوفته ها بریزید و در صورت تمایل به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

سوپ عدس قرمز

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:

  • عدس قرمز: 2 پیمانه
    پیاز (ریز خردشده): یک عدد
    سیب زمینی: یک عدد
    سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
    کره: یک قاشق چای خوری
    نمک: به مقدار لازم
    آب: به مقدار لازم

مواد لازم رویه:

  • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
    فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری

آشپزی با شف ترکیه ای

طرز تهیه:

  1. عدس، پیاز و سیر ریز خرد شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
  2. سیب زمینی را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید و به مواد اضافه کنید.
  3. مقداری آب اضافه کنید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی مواد را بگیرد.
  4. نمک بیفزایید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند و نرم شوند.
  5. سپس کره را اضافه کنید و سوپ را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
  6. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را حدود 2 دقیقه در آن تفت دهید.
  7. این مخلوط را روی سوپ بریزید.
  8. سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید