امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 227358 |
تاریخ انتشار : 05 فروردین 1397 - 10:38 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اخبار روز صلح خبر ؛ بازار چند صد میلیارد دلاری سوداگری، منابع مالی تولید را می‌بلعد به گزارش صلح خبر؛ کیهان در صفحه اول روزنامه امروز یکشنبه، 5 فروردین خود نوشت:  بازار چند صد میلیارد دلاری سوداگری، منابع مالی تولید را می‌بلعد در نامه شبکه تحلیلگران اقتصاد مقاومتی از وزیر امور اقتصادی و دارایی […]

به گزارش مجله اخبار روز صلح خبر ؛

بازار چند صد میلیارد دلاری سوداگری، منابع مالی تولید را می‌بلعد

به گزارش صلح خبر؛ کیهان در صفحه اول روزنامه امروز یکشنبه، 5 فروردین خود نوشت:  بازار چند صد میلیارد دلاری سوداگری، منابع مالی تولید را می‌بلعد

بازار چند صد میلیارد دلاری سوداگری، منابع مالی تولید را می‌بلعد

در نامه شبکه تحلیلگران اقتصاد مقاومتی از وزیر امور اقتصادی و دارایی خواسته شده است که به تجربه کشورهای دیگر در استفاده از کارکرد تنظیم‌گری نظام مالیاتی توجه کند و با پایه‌گذاری مالیات بر عایدی سرمایه، جلوی کمبود نقدینگی تولید و یک شبه ثروتمندشدن عده معدودی را بگیرد.

در بخشی از این نامه خطاب به کرباسیان آمده است،‌ کشور در اواخر سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید -‌اشتغال» و دهه «پیشرفت و عدالت»، کماکان با وضع مطلوب و چشم اندازهای ترسیم شده در این زمینه فاصله دارد.

«وجود بازارهای پرسود موازی تولید، اولا سبب هدایت جریان نقدینگی 1400 هزار میلیارد تومانی به بخش‌های سوداگرانه و غیرمولد شده و ثانیا منجر به یک‌شبه ثروتمند شدن درصد کمی از افراد به قیمت تضعیف اقتصادی آحاد جامعه شده است. شاهد این مدعا، بازار چند صد میلیارد دلاری سوداگری در مسکن، طلا و ارز است که مسیر رسیدن سرمایه و منابع مالی به تولید را مسدود کرده و منجر به گرانی همیشگی مسکن و تلاطمات گاه به گاه بازار طلا و ارز شده است.»این مجموعه کارشناسی تأکید کرده است: در حالی که ابزارهای بازدارنده و تنظیم‌گر مانند مالیات بر عایدی سرمایه از چند دهه قبل در بسیاری از کشورها، برای کاهش جذابیت بازار دارایی‌های غیرمولد و هدایت نقدینگی به بخش‌های مولد اقتصاد استفاده می‌شود اما در ایران، نظام مالیاتی صرفا به عنوان ابزار درآمدزایی به کار گرفته شده است.

«مالیات بر عایدی سرمایه (Capital Gain Tax) بر بخشی از مابه التفاوت قیمت خرید و فروش دارایی‌های مازاد بر مصرف اعمال می‌شود؛ نقطه اصابت این مالیات افراد سوداگر بوده و افراد عادی که برای مصرف شخصی دارایی دارند، از این قاعده مستثنی هستند.»

در نامه شبکه تحلیلگران اقتصاد مقاومتی آمده است: با توجه به عملکرد مدیریتی جنابعالی در به کارگیری ابزارهای ایجادکننده شفافیت و تقویت‌کننده تولید، انتظار می‌رود با توجه به وضعیت خاص بازارهای مولد و غیرمولد اقتصاد در شرایط فعلی، ایجاد این پایه مالیاتی حیاتی را در اولویت اقدامات مالیاتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در سال 1397 قرار دهید.

شبکه تحلیلگران اقتصاد مقاومتی آمادگی دارد تا در صورت نیاز، نتایج مطالعات و پیشنهادات اجرایی خود را برای پایه گذاری مالیات بر عایدی سرمایه در کشور، در اختیار آن وزارتخانه قرار دهد.

سرويس اخبار روز خبرگزاري صلح خبر

اگر فيلم يا فيلم يا تصاويري داريد که تمايل داريد با ديگران به اشتراک بگذاريد، از بخش خبرنگاران صلح خبر براي ما ارسال نماييد. تا پس از بررسي در مجله مديا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمايل داشته باشيد با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاوير و فيلم ها و فيلم هاي خودتان، قوانين و عرف را رعايت نماييد تا قابليت پخش داشته باشند.

خبرنگاران پايگاه تحليلي خبري صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید