امروز: یکشنبه, ۱۵ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 3 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-06
کد خبر: 223293 |
تاریخ انتشار : 05 اسفند 1396 - 10:27 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر ساندویچ دوروم، پلو و کوفته  به گزارش صلح خبر؛ ساندویچ دوروم، پلو و کوفته ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: این کوفته‌های گوشت را به‌صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می‌کنند. میزان سرو: 2 الی 4 نفر مواد لازم:   نان لواش: 2 عدد برنج: یک پیمانه گوجه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

 به گزارش صلح خبر؛ ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: این کوفته‌های گوشت را به‌صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می‌کنند.

میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:

 

  • نان لواش: 2 عدد
  • برنج: یک پیمانه
  • گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
  • آب: یک پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم کوفته:

 

  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • سیر (ریز خردشده): یک حبه
  • زیره (پودرشده): یک قاشق چای خوری
  • آب: یک قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • پنیر چدار (رنده شده): یک سوم پیمانه
 ساندویچ دوروم، پلو و کوفته
طرز تهیه:
1. برنج، گوجه فرنگی رنده شده، روغن زیتون، نمک و آب را در ظرف فر با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برنج بپزد.
2. برای تهیه کوفته ها، پیاز را رنده کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
3. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر ریز خردشده، زیره پودر شده و مقداری نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
4. دو کوفته دراز و ضخیم از مواد تهیه کنید و در سینی فر قرار دهید.
5. مقداری آب و روغن زیتون روی آنها بریزید. روی آنها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزند.
6. نان های لواش را روی سطح کار پهن کنید. پلو و کوفته ها را میان نان ها تقسیم کنید. نان ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید.
7. نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید.
8. سپس آنها را از فر درآورید و بقیه پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید