به گزارش مجله آشپزی صلح خبر کورن میگو با سالاد لوبیا سایت ایزی پز: یک غذای دریایی سالم و سبک، ترکیبی از میگوی کرهای و سبزیجات پخته شده به همراه سس مخصوص در کنار سالاد لوبیای سبز، جشن رنگهای خوشمزه رو توی سفره تون به پا میکنن. مواد اولیه 110 گرم میگو […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
کورن میگو با سالاد لوبیا
سایت ایزی پز: یک غذای دریایی سالم و سبک، ترکیبی از میگوی کرهای و سبزیجات پخته شده به همراه سس مخصوص در کنار سالاد لوبیای سبز، جشن رنگهای خوشمزه رو توی سفره تون به پا میکنن.
مواد اولیه
- 110 گرم میگو
- 25 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
- 1 حبه سیر
- 0.5 عدد ذرت
- 0.25 عدد لیموترش
- 110 گرم سیب زمینی
- 65 گرم لوبیا سبز
- 0.5 قاشق غذاخوری آویشن
- 0.5 قاشق غذاخوری کره
- 20 گرم سس مایونز
- 0.25 قاشق سوپخوری ادویه میگو آب پز
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
- 1 به مقدار لازم روغن
دستورپخت :
- مواد را بشویید. قابلمهای بزرگ حاوی آب و مقداری نمک را روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوش آید. پوست بلالها را جدا کنید و از طول به چهار قسمت تقسیم کنید. سر و ته لوبیاها را جدا کنید. سیب زمینیها را به شکل مکعبهایی متوسط خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید سپس با گوشه چاقو له کنید یا رنده کنید. لیمو را چهار قاچ کنید و هستههای آن را جدا کنید. گوجهها را از وسط دونیم کنید.
- پخت ذرت و لوبیا: بلال و لوبیا را داخل آب جوش بریزید و 4 دقیقه یا تا زمانی که لوبیا و بلال نرم شوند آنها را بجوشانید. با یک چنگال، بلال و لوبیا را از قابلمه خارج کنید و آب در حال جوش را نگه دارید. لوبیاها را بهصورت جداگانه بهمدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه زیر آب خنک بگیرید. لوبیاها را با استفاده از یک دستمال خشک کنید و در کاسهای بزرگ بریزید.
- پخت سیب زمینی: سیب زمینیها را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید و 10 تا 12 دقیقه آنها را بجوشانید تا نرم شوند و چنگال در آنها فرو برود. سپس آنها را آبکش کنید و در کاسه حاوی بلال بریزید.
- سس و سالاد: در زمان پخت سیب زمینی، مایونز، نیمی از سیر و آب دو قاچ لیمو را در کاسه کوچک بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سس را با نمک و فلفل مزهدار کنید. گوجه و 1.4 سس را به کاسه لوبیا سبز اضافه کنید و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
- پخت میگو: میگو را با دستمال خشک کنید و با نیمی از آویشن، 3/4 ادویه میگو، نمک و فلفل مزهدار کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در تابهای بزرگ و نچسب بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. میگو و باقی سیر را داخل تابه بریزید و 2 تا 4 دقیقه تفت دهید تا میگوها روشن شوند. بلال، سیب زمینی، کره و آب باقی لیمو را داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. 1 تا 2 دقیقه مواد را تفت دهید تا مواد مخلوط و میگو خوب پخته شود. مواد را از روی حرارت بردارید.
سرو غذا: بلال و میگوها را بین دو بشقاب تقسیم کنید و مواد را با ادویه و آویشن تزئین کنید. سس را به ظرف سرو منتقل کنید و غذا را با سالاد سرو کنید. نوش جان!
منبع : Bartarinha
اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.
منبع خبر (تحریریه ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=211708
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.